Arkadaşlar merhaba, ocak ayında eşimle gidip flo optimumdan torex marka outdoor bağcık kısımları demir çengelleri olan ayakkabı aldım. Gene ucuz değildi 500 lira verdim. Ayakkabının bağcık kısımlarındaki çengeller paslandı. Ayakkabı outdoor diye geçiyor aslında ama sadece işten eve evden işe giderken giyiyorum. Ondada yürümüyorum arabadan inip eve geçiyorum fakat ona rağmen ayakkabının altı bu şartlarda bile yarıldı. İlk defa böyle birşey görüyorum. Ayakkabı kalıbı aşırı sert ve yanlış kalıp üretmişler buçuk numara küçük ayakkabı, 2 aydır giyiyorum hiç açılmadı esnemedi. 100 lira daha koyun bilindik rahat bir ayakkabı alın. Asla ama asla bu ayakkabının yanına bile yaklaşmayın. Fotoğraf ekliyorum. ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Torex Ayakkabılar: Kalite, Şıklık ve Konforun Buluşma Noktası
Torex ayakkabıları, dayanıklılığı, şıklığı ve konforu bir arada sunan bir marka olarak tanınır. Kullanılan kaliteli malzemeler ve özenli işçilik sayesinde Torex ayakkabıları, gün boyu rahatlık sunar.
Kaliteli Malzemeler ve Dayanıklı Yapı
Torex ayakkabılar, suni deri, hakiki deri ve nefes alabilen kumaş gibi yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Bu malzemeler, ayakkabılara dayanıklılık ve uzun ömürlülük kazandırır. Özellikle dış mekan aktiviteleri için tasarlanan Torex ayakkabıları, zorlu hava koşullarına karşı koruma sağlar.
Zamansız Şıklık ve Çeşitlilik
Torex ayakkabıları, her zevke ve tarza uygun çok çeşitli modeller sunar. Klasik tasarımlardan modern ve sportif modellere kadar geniş bir yelpazede seçenek mevcuttur. Torex ayakkabıları, hem günlük hem de resmi ortamlar için şık ve uygun bir seçimdir.
Tüm Gün Konforu
Torex ayakkabıları, ergonomik tasarımları ve destekleyici tabanlıkları sayesinde tüm gün boyunca konfor sunar. Ayakkabıların nefes alabilen yapıları, ayakların hava almasını sağlayarak terleme ve koku oluşumunu önler. Yumuşak astarlar ise ayaklara yumuşak bir dokunuş katar.
Torex Ayakkabılarıyla Tarzınızı Tamamlayın
Torex ayakkabıları, şıklık, dayanıklılık ve konforu bir arada arayanlar için mükemmel bir seçimdir. Geniş model yelpazesi sayesinde her kıyafetle uyumlu bir Torex ayakkabı bulabilirsiniz. Torex ayakkabılarıyla tarzınızı tamamlayın ve her adımda rahatlığın keyfini çıkarın.