Şimdi Ara

Decatlonda satılan btwin markası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
54.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaslar bu marka hakkında bilgisi olan kullanan arkadaslar yardımcı olurmusunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Guncel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Decathlon'un kendi markasıdır. Bazı ürünleri kaliteli olabiliyor ama almadan önce mutlaka başka markalara bakmakta fayda var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tahrikk

    Decathlon'un kendi markasıdır. Bazı ürünleri kaliteli olabiliyor ama almadan önce mutlaka başka markalara bakmakta fayda var.

    Siz urunlerini gorme imkanınız oldumu cok guzel sehir bisikletleri var sizce alinirmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben incelemiştim o bisikletleri genel olarak
    disk frenli ve v frenli modelleri var cix görünümlü bisikletler
    lakin maşa ve jant göbeklerinin markalarını tam anlayamadım kendi markaları herhalde gerçi kendi markalarınında ne olduğunu bilmiyorum
    alan deneyen arkadaşlar varsa daha çok açıklayabilir
  • Ardasarp kardesim yorumun icin tesekkur ediyorum evet bilgisi olan arkadaslardan bilgiler bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçenlerde bir arkadaş sormutşu, arka bacakları karbon fiber olan bir şehir bisikleti vardı. Fiyatına göre donanımı güzel olduğu için önermiştim fakat diğerlerini pek tutmadım. Sedona, Salcano, Kron ve Carraro gibi markalara bakmak daha iiy olur. Peşin olursa pazarlık şansı da vr.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tahrikk

    Geçenlerde bir arkadaş sormutşu, arka bacakları karbon fiber olan bir şehir bisikleti vardı. Fiyatına göre donanımı güzel olduğu için önermiştim fakat diğerlerini pek tutmadım. Sedona, Salcano, Kron ve Carraro gibi markalara bakmak daha iiy olur. Peşin olursa pazarlık şansı da vr.

    Okey konu kapanmıştır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendime Btwin ROCKRIDER 6.3 (26") aldım.
    Çocuğuma Bianchi Rally 20" aldım (Türkiyede üretilen)

    Btwin, Bianchi'ye 5 basar. Şiddetle tavsiye ederim.
    Fiyat / Performans fazlasıyla iyi, memnun kalacağınızdan eminim.
    Bianchi bitmiştir benim gözümde, her yönden. 2. - 3. sınıf kalite maalasef
    Ben 799TL ye aldım, çocuğuma 404TL ye ; yazık 404TL'ye.

    Denemeden almayın, deneyin hak vereceksiniz.
  • Bende sizin gibi dusunuyorum denemeden almamak lazim decatlon daki butun bisikletleri deneyip kullanabiliyorsunuz ha tek kotu tarafi pazarlik yapamiyorsunuz ama gittiginiz zaman sizinle ilgileniyorlar insan gibi muamele yapiyorlar ne hasim iscan nede sirkeciden bisiklet alinmaz adamlar bisikleti satiyorlar ondan sonra seni hayatta tanimazlar cok saygisiz insanlar bende onun icin decatlonu sectim ve oradan alisveris yapiyorum bisiklet icin ne ararsan var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara Decathlon mağazası karşımda duruyor. Bisikletlerini bayağı incelemişliğim var. Bir bisiklet alcak olsam gitmeyi düşündüğüm bir yer değil.
  • Decathlon gibi yerler her zaman için tüketicinin yararınadır.
    Alternatif olması ve rakabeti arttırması anlamında.
    Üstelik personel hanzo değil.
    5 yıl garanti var.
    Karşında, "garantisi biziz" tarzı keko bir yaklaşımda yok.
    Eğer ürünü beğendiysen ve ürün objektif olarak iyiyse, Decathlon gibi yereler tercih edilmeli.
    Böylece bir ksısım hırtlarda kendine gelir yada silinir giderler.
  • Çin'deki 5 liralık adımsayarı bile 25 liraya satıyorlar :) Ucuz değildir, ancak çeşit boldur. Bisiklet için değil ama diğer malzemeler açısından düşünülebilir.
  • Ucuz malları pahalı satıyorlar, kaliteli ürün de yok. Ancak indirim olduğunda veya ihtiyacım olduğunda alışveriş yaparım. Örneğin el pompası için hortum başka yerde yoktu ve Decathlon'dan almıştım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • btwin ufak pompa aldim tavsiye etmem fakat yine decathlondaki zefal pompa cok daha iyi ve kullanisli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Decathlon'da iki tip mal var. Birisi kendilerinin fason fabrikalara yaptırıp üzerine markalarını bastırdıkları Quenchua (ya da öyle bir şey) gibi markalar, bir de diğer ünlü markaların ürünleri.

    BTwin markası kendi markaları. Rockrider da öyle. Ancak örneğin Zéfal Fransız malıdır ve çok kalitelidir.
  • btwin bisiklet bagajı kullanıyorum memnunum. Ayrıca havuz havlusu satılıyor 15 liraya mı ne. Uzun tur yapacaklar için şiddetle tavsiye ederim.
  • BTwin marka iç lastiklerin çok zayıf olduğunu duymuştum bir kullanıcıdan. Lastik önemli bir parça, o yüzden dikkat etmek lazım.
  • Sadece hizmeti için bile oradan alınır. Şubat sonunda Salcano Insomnia aldım. Aldığım yere 1 saat sonra götürüp sorunlarını anlattım. Yarın servis görevlisi gelecek bırakın ona baktıralım dedi. Bıraktım hatta sonraki gün işe geç gittim sırf ustayı görebilmek için. Usta oradayken gittim yanına derdimi anlattım o da 100 km kadar kullandıktan sonra sorunların düzeleceğini söyledi. Şu an sıkıntısı yok diyerek geri verdi bisikleti. 100 km kadar kullanıp aynı şikayetlerle götürdüğümde bu bisiklet mahvolmuş çok masrafı var dedi. Kaza yaptığımı filan iddia etti. Halbuki kaza yapmamıştım. Neyse adamın niyetini anladığım için başka servise götürdüm. Orası da bunu sana nasıl bu halde sattılar. Montajını bile yapmadan vermişler şeklinde satıcının hakkında atıp tuttu. Velhasıl 50 lira kadar para harcayarak bisikleti tekrar toparladım. (normalde parçalar garantili ama servis garanti dışı olduğunu iddia etti.) Ardından bisikletin yine vites ve akord ayarının iyi yapılmadığını fark ettim. En son Marmara Forum Decathlon'a gittim ve orada çalışan arkadaş para bile almadan bisikletin ayarlarını çok iyi şekilde yaptı. Kısacası Decathlon sadece bisiklet satmıyor o fiyata. Yanında kaliteli hizmeti de satın almış oluyorsunuz. Bisikletten bizzat kendiniz iyi seviyede anlamıyorsanız Decathlon gibi büyük firmalardan almak mantıklı bence.




  • rr5,2 2013 rockrider sahibiyim geçenlerde bir arıza çıktı,aradım internet çağrı merkezini,yolla gelsin dediler,kargoda onlara ait 60tl den fazla eder.velhasıl sorun basit bişeymiş hallettim.pedalın biri ters vira açılınca ses yapıyordu sıktım kesti.Anlicanız ciddi bir kurum. Bisiklet için diyeceğimse canavar,bir yere çarpmadıktan sonra sıkıntı olmaz,10 sene bianchi meta ragno kullandım,çok fark var.bir kere hafif,amortisör ve frenler mükemmel.viteste tık yok.ve bu ayarlar 1000km kargodan bana geldikten sonra bile değişmemiş.kurulum gidonu çevir pedalı tak.aynen kaptır gitsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.