Transferi Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında büyük soruna neden olan Kayserisporlu Mehmet Topuz'un menajeri Metin Korkmaz'dan garip savunma !.. Korkmaz, "Fenerbahçe Yönetimi önce Kayserispor ile görüşmek isteyince, biz de Beşiktaş'ı tercih ettik" dedi !.. Yani, Topuz'un menajeri, Fenerbahçe transfer yönetmeliğine uygun hareket ettiği için Beşiktaş'a yöneldiklerini söylemiş oldu !..
Radyospor'da açıklamalarda bulunan Metin Korkmaz, Mehmet Topuz'un transfer süreciyle ilgili açıklamalar yaparken, çok ilginç bir ifade kullandı !.. İlk olarak Fenerbahçeli yöneticilerle temas kurdukları ifade eden Korkmaz, sarı lacivertli kulübün Kayserispor ile görüşmeyi tercih etmesi nedeniyle tercihlerini Beşiktaş'tan yana kullandıklarını söyledi.
Fenerbahçeli yetkililerin, "Futbolcuyla görüşme zaman alır" diyerek, önce Kayserispor ile görüşmek istediklerini dile getiren Metin Korkmaz, "Biz de bunun üzerine Fenerbahçe'nin teklifini askıya alıp, Beşiktaş'la görüştük. Beşiktaş'ın teklifi daha ciddi olduğu için uzlaştık. Aslında sayın Aziz Yıldırım ile salı günü görüşmüştük ve çarşamba günü İsviçre'ye gidecekti. Sayın Yıldırım bana, 'Al Mehmet Topuz'u getir' deseydi, biz gidip Fenerbahçe'ye imza atacaktık, bu spekülasyonların hiçbirisi de olmayacaktı" şeklinde konuştu.
"BEŞİKTAŞ'A İMZA ATTIK" Metin Korkmaz, Mehmet Topuz'un Beşiktaş'a, Kayserispor'dan aldığı ücretin biraz üzerinde bir rakama imza attığını, Fenerbahçe ile ise para pazarlığı yapmadıklarını kaydetti. Kendisinin transferden, Mehmet Topuz Beşiktaş'a da gitse, Fenerbahçe'ye de gitse aynı ücreti alacağını söyleyen Korkmaz, kendisiyle ilgili şike iddialarına da tepki göstererek, ispatlanması halinde ise menajerliği bırakacağını ifade etti.
"SÖZLEŞMEYİ İNCELİYORUZ" Korkmaz, Kayserispor'un Futbol Federasyonu'na zamanında tescil yaptırmadığı gerekçesiyle sözleşmenin geçersiz olduğu iddialarına değinerek, ''Şirket avukatlarımızla Kayserispor'un Mehmet Topuz'la olan sözleşmesinin geçersiz olup olmadığı konusunda çalışma yapıyoruz. Ama tabii net bir durum söz konusu değil. Eğer böyle bir şey varsa, zaten federasyon da açıklama yapar, biz de net fikrimizi söyleriz'' dedi.
"MENAJER DEĞİL PSİKOLOG OLDUK" Mehmet Topuz'un yaşanan durum nedeniyle psikolojik problemler yaşadığını kaydeden Korkmaz, ''Biz menajerliği bıraktık, psikolog olarak Mehmet'in yanındayız. Ama çok zor bir süreç yaşıyor. Psikolojisi iyice bozuldu. Sayın Recep Mamur'a ve Süleyman Hurma'ya çağrıda bulunuyorum. Lütfen anlayış göstersinler bu işi çözelim. Anlaşırlar ise Fenerbahçe'ye de gider, Beşiktaş'a da. Yeter ki bir ortak noktada buluşalım'' ifadelerini kullandı.
''BEŞİKTAŞ'A SÖZ VERDİK'' Yaşanan durum nedeniyle çok sıkıntılı olduklarını aktaran Korkmaz, Mehmet Topuz'un yarın Kayseri'ye gideceğini ve olayların ne yönde seyredeceğinin kendileri için çok önemli olduğunu aktarırken, şunları söyledi:
''Benim Beşiktaş Kulübü'ne rest çektiğim ya da ültimatom verdiğim doğru değil. (Bonservisi alın, yoksa Fenerbahçe'ye imza atarız) demedim. Biz Beşiktaş'a söz verdik. Yıldırım Demirören ve ekibi de taahhütlerini yerine getirmek için uğraşıyor. Tabii bu süreç alacak. Biz sözümüzü tutmak zorundayız ama bu işin sonu ne olur, iş nereye varır, inanın şu saatten itibaren ben de kestiremiyorum. Hiçbir Fenerbahçeli yöneticiyle görüşmedim. Beşiktaşlı yöneticilerle görüştük ve bir an önce bu işi sonuçlandırmalarını istedik. Bundan sonra biz gelişmeleri sadece Kayseri'den izleyeceğimizi söyledik. Umarım en kısa zamanda sonuçlanır ve Mehmet'in kafası da rahatlar.''
bütün suç bu olayların buraya kadar gelmesının tek suçlusu mehmet topuzdur. ya bir futbolcu gideceği takımın kendi kulubüyle anlaşmadan nasıl gider besiktaş kulübüne imza atabilir. bunu amatör futbolcu yapmaz. sonucunda ne olacak kendi yara alacak bu olaylardan...
Bugün sonuca bağlanmıyor muydu bu olay? İmza falan atacaktı, şapkayla ne oldu o iş?
quote:
Orjinalden alıntı: cscageonly
Bugün sonuca bağlanmıyor muydu bu olay? İmza falan atacaktı, şapkayla ne oldu o iş?
bu halde bu transferin iki sonucu var ya fenerbahçeyle sözleşme imzalayacak veya kayserisporda kalacak. artı bu olaylardan dolayı beşiktaş kulübüde cezaya carptırılabılır cunku kulubuyle anlaşmadan futbolcuya yonelıyor
quote:
Stoklarda bitmiş.Yeni seride herhalde olacak o iş
quote:
Şapkasını önüne koyup düşünüyor şuan. Zamanı gelince takacak
Titanic yarı açık ceza evi mahkumlarımdan Mehmet Topuz beyfendinin tahliye olması bekleniyor imza için
quote:
Adamı hapsettiler otele, çıkaramıyoruz ki Bu saatten sonra istemiyorum bu adamı, yazık olacak o kadar paraya gelirse. Gelmeze de prestij kaybı, iki ucu şeyli değnek power
Adamı hapsettiler otele, çıkaramıyoruz ki Bu saatten sonra istemiyorum bu adamı, yazık olacak o kadar paraya gelirse. Gelmeze de prestij kaybı, iki ucu şeyli değnek power
Altıma montla zıçarak izliyorum şu transferi...
Direk futbolcuyla ilgilenmedikleri için gurur meselesi yapmış adam ..
Ulu, tartışmanın bu noktada başladığını, Kayserispor’un 20 Mayıs 2008 tarihinde imzaladığı 2009-2010 yılına ait yeni sözleşmeyi federasyondan tescil ettirmediğini ileri sürerek, "Kayserispor, bu sözleşme tarihinden 3 ay sonra, 07 Ağustos 2008 tarihinde, 2008-2009 yılını kapsayan ilk sözleşmeyi federasyona tescil ettirmiştir. Bu tescil tarihi, 20 Mayıs 2008 tarihli sözleşmeden sonra olduğu için, 2009-2010 yılı için imzalanan sözleşmenin hiç bir hukuki hükmü kalmamıştır" diye konuştu.
Hürriyetden alinti. Bunlar hedefi olmayan basit oyuncular ve basit insanlar, Gükhan ve Topuz ikiside ayni hedefi olan bir isim sözlesme uzatmaz bittiginde gelen teklifleri degrlendirir ama bunlar güya KAyserili yada güya bonservisden pay alicaklar ara sözlesmelerle sürekli uzatirlar. Elaman kime giderse gitsin beni ilgilendirmiyor Gsli olarak ama kizdigim tek sey milli takima kadar gelmisin Kayseride gelebilecegin son nokta belliyken neden sözlesme imzaliyorsunuz bu 2 oyuncuda 2007 2008de serbest kalicakti normalde ama sürekli uzattilar hedefleri olmayan basit oyuncu bunlar gidecem diyen sözlesme yenilemiyen oyuncular nasil geliyor büyük takimlara. Ayip ya kurnaz bunlar ya sadece gercekden bu elaman icin FBnin 5 milyon eurosunada yazik.
Siz beceremeeceniz bu işi, alın bari
quote:
Metin Korkmaz, Mehmet Topuz'un Beşiktaş'a, Kayserispor'dan aldığı ücretin biraz üzerinde bir rakama imza attığını, Fenerbahçe ile ise para pazarlığı yapmadıklarını kaydetti.
Yıldırım Demirören de açıklama yapmıştı: "FB'den daha az bir rakama imza attırdık" Hepsi birbirini yalancı çıkarıyor.
ne olduda menejeri kesinlikle fenerbahçede forma giymeyecek derken birden döndü..
quote:
Sayın Recep Mamur'a ve Süleyman Hurma'ya çağrıda bulunuyorum. Lütfen anlayış göstersinler bu işi çözelim. Anlaşırlar ise Fenerbahçe'ye de gider, Beşiktaş'a da. Yeter ki bir ortak noktada buluşalım'' ifadelerini kullandı.
quote:
Orjinalden alıntı: darkingfb
ne olduda menejeri kesinlikle fenerbahçede forma giymeyecek derken birden döndü..
quote:
Sayın Recep Mamur'a ve Süleyman Hurma'ya çağrıda bulunuyorum. Lütfen anlayış göstersinler bu işi çözelim. Anlaşırlar ise Fenerbahçe'ye de gider, Beşiktaş'a da. Yeter ki bir ortak noktada buluşalım'' ifadelerini kullandı.
Feci dönmüş
Adam nasil guzel anlatmis isin ozu ``Fenerbahce dogru olani yapmak istedi diye kizdik Besiktasa gittik`` olmus.
"BEŞİKTAŞ'A İMZA ATTIK" Metin Korkmaz, Mehmet Topuz'un Beşiktaş'a, Kayserispor'dan aldığı ücretin biraz üzerinde bir rakama imza attığını, Fenerbahçe ile ise para pazarlığı yapmadıklarını kaydetti.
bunlar ceza almak icin ellerinden geleni yapıyor heralde sözlesmeli futbolcuya nereye imza attırıyorsun menejer bozuntusu
ne menejeri yaa..bunlar her fazladan alıcakları 1000 tl nin derdinde...yoksa fb ymiş bjk ymiş çokda umurlarında