Şimdi Ara

Topu ayağımızda çok tutuyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Topu ayağımızda tutuyoruz ee ? Yani mantık açıklaması nedir bunun ? Topu ayağımızda tutmamızın ne gibi sıkıntısı var ?

Öyle bir konu açmışsın ki gelin bana boş muhalefet yapın diye, gerçi muhalefet yapacak bir şey koymamışsın ortaya...

Barcelona'da ayağında çok top tutuyor ? Topu ayağında tutmanın sıkıntısını yaz açıklamasını yap sonra konuşsun millet
  • +1m katılıyorum. O kadar boş tutuyoruz ki ayağımızda top rakibe geçinde defans yapmasını unutuyoruz... Sanki messiymii gibi çalım ata ata. Bunun baş müsebbibi selçuk bey'dir

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Topu ayağımızda tutuyoruz ee ? Yani mantık açıklaması nedir bunun ? Topu ayağımızda tutmamızın ne gibi sıkıntısı var ?

Öyle bir konu açmışsın ki gelin bana boş muhalefet yapın diye, gerçi muhalefet yapacak bir şey koymamışsın ortaya...

Barcelona'da ayağında çok top tutuyor ? Topu ayağında tutmanın sıkıntısını yaz açıklamasını yap sonra konuşsun millet

Topu ortaya birakip beklememiz lazim diyor yada topu rakibe verip beklemeliyiz demek istiyor heralde?bilemedim

• takımın sıkıntısı sneijder ve podolski'nin yaşlanıp normalde yabancı takımda olsa dinç olması gerekirken burda ortalama halle devam edebileceğini düşünmelerinden kaynaklanıyo bence.bu selçuk'ta da var aynı şekilde dinamizm gerekli takıma.
    bruma'nın emeğine göre podolski'nin sneijder'in verdiği emekler devede tırnak kalır.cavanda'nın bile hatalı paslarına rağmen bir uğraşı vardı ,hırslıydı en azından inanılmaz hatalı oynamasına rağmen adam deniyordu.sneijder ve podolski'de onu bile göremedik.
    carole mükemmeldi.bruma efsaneydi.
    bu maçın çok tartışılması bile hata gerçi,değişik bir maçtı.
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Barcelonayla kiyaslamak? Topu ayagimizda tutuyoruz iyi de ne oluyo tamam top hakimiyeti onemli ustune hizli cikamiyoruz biz kisa pasla cikana kadar adamlar geriye cabuk donuyo zor pozisyona giriyoruz ayagimizda cok dolandiriyoruz topu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşler Sahnesi -- 22 Ekim 2016; 22:12:54 >
  • biz topa sahip oluyoruz pas alışverişi iyi ama yavaş oynuyoruz yavaş ve sneijder çok formsuz ve ağır eski gücünde değil böyle olunca takımlar yerleşiyor hemen yavaş top çeviriyoruz sıkıntı burda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşler Sahnesi

Barcelonayla kiyaslamak? Topu ayagimizda tutuyoruz iyi de ne oluyo tamam top hakimiyeti onemli ustune hizli cikamiyoruz biz kisa pasla cikana kadar adamlar geriye cabuk donuyo zor pozisyona giriyoruz.

Barcelona ile Galatasaray'ı kıyaslayan mı var ? Sence böyle bir şey mi kastettim, bende diyorum topu ayağımızda tutmamızın ne sıkıntısı var ?

Topu rakibe mi bırakacağız böyle bir strateji mi var ?
  • Yediğimiz golde Selçuk'u bir izler misiniz ya?

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Topu rakibe verelim demiyorum top tutuyoruz tamamda kaleye gidene kadar rakip defans yerlesiyor hizli cikamiyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşler Sahnesi

Topu rakibe verelim demiyorum top tutuyoruz tamamda kaleye gidene kadar rakip defans yerlesiyor hizli cikamiyoruz

Topu ayağımızda çok tutuyoruz denmez ona, seri ve dikine oynamıyoruz denir söylediğin bütün stratejiler top ayağındayken olur...

Konuyu açarken izah et diye bunları yazıyorum, bunu kastettiğini anlamak için seni böyle konuşturmak lazım anladın mı şimdi ?

Hadi iyi forumlar...
  • evet bazen rakibi oynatmak gerekiyor top hep bizde ama sonuç. YOK. bazen rakibi üstümüze çekmemiz gerekiyor.
  • arkadaşlar tamam wesley çok iyi işler yaptı juve golü fb maçı uzaktan şutları vs. önemli katkılar verdi ama takke düştü kel göründü sneijder eski formunda değil güçsüz eskisi gibi topa vuramıyor eskisi gibi pas atamıyor sola kaçıyor hep 10 numara oyuncusu wesley hiç ceza sahası önünde top aldığını görmedim neden çünkü eski gücünde değil ve bu yüzden giremiyor oralara onun için sneijdersiz sistemle oynamalıyız bence gs 4-4-2 ile genelde başarılıdır wesley olunca rakipler çok kolay önlem alıyor kapalı savunmaları açamıyoruz muslera cavanda serdar hakan carole tolga selçuk bruma yasin poldi eren poldi 2. forvet gibi oynamalı bence bkz. antalya maçı 2.yarı dizilişi poldi kanatta etkisiz kalıyor erenle birlikte oynadığında çok daha etkili olur kapalı savunmayı daha rahat aşarız
  • Topu ayagimizda cok ve bir o kadar bos tutuyoruz.. hazirlik pasi olayinin suyu cikiyor cunku ortadan dikine oynayip rakip dengesini bozamiyoruz.. gozler brumayi ariyor adam tek basina daha ne yapsin..acin yarisi su sekilde geciyor hakan balta chedjouya o selcuka sonra sabriye sonra tekrar balta muslera chedjou ... maalesef arkadadin dedigi kisir dongu icerisindeyiz.. o karambolde top brumaya gelirse ancak oyle cikabiliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: AkifKarabulut

Topu ayagimizda cok ve bir o kadar bos tutuyoruz.. hazirlik pasi olayinin suyu cikiyor cunku ortadan dikine oynayip rakip dengesini bozamiyoruz.. gozler brumayi ariyor adam tek basina daha ne yapsin..acin yarisi su sekilde geciyor hakan balta chedjouya o selcuka sonra sabriye sonra tekrar balta muslera chedjou ... maalesef arkadadin dedigi kisir dongu icerisindeyiz.. o karambolde top brumaya gelirse ancak oyle cikabiliyoruz

Tek brumaya kalırsan rakipler önlem alıp 2-3 kişiyle kapatıyorlar. Diğer kanattan da gelmen lazım. Yıllardır böyle bu durum. İki kanadı birden çalıştıramıyoruz. Şino zaten genelde sola kayıyor, rakipler iyice ezberledi. Tek hücum planın olunca rakibin dengesini bozamıyorsun. En azından oyunu kısa mesafede oynayabilmemiz lazım. Tüm rakiplerin stratejisi 3. bölgede ya da çıkarken kaptırdığımız topları kullanıp gol bulup üstüne yatmak. İzlanda milli takımı ya da molde gibi takımlar bile 25 metrede top oynayabiliyor biz yıllardır bunu oturtamadık.

Kısa mesafede oynayabilsek topu rakibe verip biz onları avlayacağız ama hiç umudum yok. Kapanan takımlara karşı başı kesik tavuk gibi ne olduğu belli olmayan bir top oynuyoruz.

• Bizim hücum da oynayan futbolcularımız formsuz, böyle oynamaya devam ederlerse yedeğe çekip, diğer futbolcularla farklı formatlar denenebilir.
  • Foruma bir bot gelmesi lazım

Konu açanlara 48+35=? gibi sorular soracak

Eminim bu tarz konuların yarısı görmeyiz görüntü kirliliği ortadan kalkar

• Konuyu açan arkadaşa sallamışsınız ama bugün fb nasıl Kazandı gördünüz. Kapanan takımlara karşı böyle oynanır. Şuursuzca saldırmak işe yaramıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemena

Konuyu açan arkadaşa sallamışsınız ama bugün fb nasıl Kazandı gördünüz. Kapanan takımlara karşı böyle oynanır. Şuursuzca saldırmak işe yaramıyor.

Fenerin ne taktiğinden bahsediyorsun konyanın resmen hakkını yediler adamlar oynyamadılar ki
  • Canım Galatasaray 50 yıldır topu tutar ve ağır oynar.galatasarayin futbol geleneğidir bu. Oyunu rakip sahaya yıkar ve top tutar.ha bunu bazı dönem iyi bazı dönem kotu yapar, ama hep böyle yapar. Sen ne zaman galatasarayin hızlı oynadığını gördün ki. Belki lincolnlu dönem birazcık. Onun dışında yok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.