Şimdi Ara

Toptan kablo toplama kiti(sleeve) alıyoruz. [ PART ll(SİYAH) ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
7.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_34129610/tm.htm
    Asıl konumuz burası arkadaşlar. İlk part geldi alanlar memnun görüp alabileceğimiz en iyi sleeveler diyebilirim İstek üzerine 2. part açıyoruz... 200 metreye tamamlandığı an siparişi vereceğiz

Alanlar:
    1-berk_turkmen:.......15mt sleeve....3mt makaron
    2-Marco... : ............70mt sleeve
    3-nx9020:...............100mt sleeve
    4-Rockmania01:........10mt sleeve

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc.kork -- 13 Kasım 2009; 23:44:08 >

• ilk önce 10 metre alacagım 20 ytl mi yapıyor ve ptt kargoya verebilirmisiniz : ) onuda ögreneyim sadece siyahmı var acaba başka renk yokmu konuya yabancıyım birde kalınlıgı ne yani içinden kablo geçecek anladınız herhal dilimin ucuna gelmedi laf kusura bakmayın

bana kırmızı lazım kırmızı olursa fazla alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockmania01 -- 8 Kasım 2009; 11:04:19 >
  • evet kırmızı olursa güzel olur
  • pm...
  • Biran önce tamamlıyalımmm.... Arkadaşlar renk sıyah olsun bence yaa

Bu arada mc.kork arkadaşım ben birde makaron ıstıyorum denizlide bulamıyorum eger orda var ise senden rica etsem bana makaron da yollayabılırmısın

• mesela ben kaç metre makaron alıyım ki 15 metre sleeve yaklaşık 2 metre makaron yeter sanırım
  • Haydi bakalım, kolay gelsin.
    Herkesle ayrı ayrı uğraşmak çok zor, tebrik ediyorum Yusuf kardeşimi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tamamdır ben kesın olarak 15 METRE sleeve garanti olsun 3 METRE de makaron alıyorum
    İnşallah biran once tamamlarız ....
  • son 15 metre hadi arkadaşlar
  • İlk partiden aldığım geldi. Gerçekten çok kaliteliler, Yusuf da çok ilgilendi sağolsun. Teşekkürler yardımı dokunan herkese.
  • bi 5 metre mi kaldı şimdik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi btstyle -- 10 Kasım 2009; 21:56:13 >
  • bendeniz pazartesi para yatırmaya saat 4 civarı adana balcalı tokiden çarşıya geldim bendeniz akıllı kişilik elektronşkçiye ugrayıp aylak aylak gezdim alış veriş yapıp bırazda 1 yıldır dogru dürüst kendim için çıkmadıgım çarşıyı görünce daldım : ) para yatırmayı unuttum büyük postanede belediye otobüsünü her 40 dk geçiyor 35 dk bekledim otobse binen ben bir anda çarşıya aylak aylak gezip içmek yemek için degil para yatırmak için bankamatige gidecegimi unuttum : ) ve bugün salı yapıkredi bankasından havale yaptık patronum sayesinde ama ben o otobüsteki halimi unutmuyacagım ilk tepkim kendime çok iyi oldu : ) kusura bakmayın ama ögrendim böyle durumlarda ödemeyi 1 gün geç söyle erken yatırmaya çalış
  • havaleyı hangı bankaya hangı subeye yapıyoruz hesap numarası ne?
  • 3. partta mavi olursa ben alırım
  • : ) parayı topla senle meksika sınırında görüşelim : ) kanka ne dersin
  • 5 metre işime yaramaz ya :D 70 metre almayı düşünüyorum Ö.M. den de dediğin gibi 3. parti olursa alırım bende..
  • bekliyom bak kankam zaten sınırı geçersek gersi kolaydır sonra ver elini america kolerado vs vs isveç bankalarınada parayı yatırdıkmı faizi ile bir hacı murat alır dünyayı dolaşırız millet araba görsün hatta ismini degiştiririz hacıferrari yadahacıbwm hacılamborjini vs vs vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockmania01

bekliyom bak kankam zaten sınırı geçersek gersi kolaydır sonra ver elini america kolerado vs vs isveç bankalarınada parayı yatırdıkmı faizi ile bir hacı murat alır dünyayı dolaşırız millet araba görsün hatta ismini degiştiririz hacıferrari yadahacıbwm hacılamborjini vs vs vs

• Son kalan 5 metreyi de ben alabilirim.
    Yalnız bir sorum olacak. Ben bu kitleri fan kablolaları ve kasa kontol cihazının kablolarını toplamak için kullanacam. Benim powerımın kabloları kendinden toplu halde zaten.(sök tak kablolu). Fan kablolarını bol gelmez umarım bu kitler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berdush42 -- 12 Kasım 2009; 19:37:39 >
  • Yusuf hoca msnde açık göremedim seni, geldiğinde bi yaz da konuşalım, ben de düşünüyorum bi miktar lazım olabilir.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.