quote:Orijinalden alıntı: ***CoNDoR*** Arkadaşlar yollanmış sleeveler. Eline ulaşan oldu mu? Ankara'dayım.Henüz ulaşmadı..
Sleeve geldi sipariş kargo organizasyon için teşekkür ederim. 10mt vermekle çok büyük bir hata yapmışım bir dahakine artık (:
Ailecek evden çıkıyoruz inşallah biz yokken getirmezler Yusuf abi hangi kargo şirketi ile kargoladın ? Ne olur ne olmaz
quote:Orijinalden alıntı: qpcole Ailecek evden çıkıyoruz inşallah biz yokken getirmezler Yusuf abi hangi kargo şirketi ile kargoladın ? Ne olur ne olmaz Bizim apartmanında zil tesisatı bozuk evde yokuz diye gitmişler geri. Sms uyarısıyla gittim şubeden aldım.
bi ben kaldım galiba ama benimkide yoldaymış pazartesi elimde olucak bi terslik olmazsa... organizasyonda emeği geçen herkese tekrar teşekkürler...
quote:Orijinalden alıntı: mc.kork Aras kargoyla yolladım gelmesi lazımdı şimdiye kadar ama hava şartlarından aksamış olabilir Korktuğum başıma geldi.Evden çıktık 15 dakika sonra kargo gelmiş Gidip alırım yarın şube yakın Allahtan Teşekkürler abi
benim elime ulaştı arkadaşlar. mc.kork ***CoNDoR*** her ikinizede çok teşekkurler zahmet verdik. çok işime yaradı valla
evet arkadaşlar bende yaklaşık yarım saat önce ürünü teslim aldım. gerçekten harika mc.kork ve condor a tekrar teşekkürler. herkes güle güle modlasın
quote:Orijinalden alıntı: ***CoNDoR*** Eee nerde modlar? Nerde resimler :) Su soğutma ile yazın inşallah
bunların ucunu açınca dağılıyor. nasıl uygulama yapıyorsunuz? ben psu değil de diğer ıvır zıvıra yapacağım.