Şimdi Ara

TOPRAGIN ALTINDA CANLANSANIZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Siz ölüyorsunuz ve sizi gömüyorlar sonra mezarlıkdan herkes gidiyor siz topragın altında canlanıyorsunuz

Bu durumdan sonra ne yapabilirsiniz kurtulmak için benım aklıma hiç birşey gelmiyor.
    İşlek bir yer olsa bile bagırsak bazı sorunlar var.
    Gece mi gündüz mü onu bile bilmiyoruz neye göre bagıracaz

NOT: Ölmüşüm nasıl canlanacagım demeyin morgda,otopside,gömülyeye giderken bile canlanan var. belkide topragın altındada canlananlar var ve biz bunları bilmiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt__gl -- 16 Mart 2013; 2:07:42 >

• Tam emin olmamakla birlikte böyle bir psikolojik rahatsızlık var sanırım. Ölmeden gömülme korkusu tarzı bir şey olması lazım

• Hortumla girmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trual

Tam emin olmamakla birlikte böyle bir psikolojik rahatsızlık var sanırım. Ölmeden gömülme korkusu tarzı bir şey olması lazım

KEŞKE BU MESAJI OKUMASAYDIM
    BU MESAJI OKUDUKDAN SONRA BEYNİM KİTLENDİ 2 DEFA DERİN NEFES ALDIM
    NERDEN AKLIMA GELDİ BU ŞAÇMA OLAY YA
    ACABA BENDE HASTALIK DURUMUNA GELİR Mİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt__gl -- 16 Mart 2013; 2:12:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt__gl

quote:

Tam emin olmamakla birlikte böyle bir psikolojik rahatsızlık var sanırım. Ölmeden gömülme korkusu tarzı bir şey olması lazım

NERDEN AKLIMA GELDİ BU ŞAÇMA OLAY YA ACABA HASTALIK DURUMUNA GELMEZ

• Yüksek seviyede korkuyorsam bu mevzudan bir psikologla görüşmeni öneririm
  • Zamanında arka sıradakileri çok izlerdim () orda bi kerem vardı canlı canlı gömülüyordu mezara ama hangi mezarlıkda olduğunu bilmiyor falan. cep telefonuyla tanıdıklarını arıyordu sinyalden yerini tespit etmeye çalışıyolardı öyle bişey olabilir. telefon yoksa pert oldun kardeşim kaçarı yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tabii ki
  • quote:

Yüksek seviyede korkuyorsam bu mevzudan bir psikologla görüşmeni öneririm

HIC KORKMUYORDUM SENIN MESAJINI OKUDUKDAN SONRA TEDİRGİN OLDUM
    EN İYİSİ GİDEYİM TESTLERE BAKAYIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt__gl -- 16 Mart 2013; 2:14:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NIYEGELDINLAN

Zamanında arka sıradakileri çok izlerdim () orda bi kerem vardı canlı canlı gömülüyordu mezara ama hangi mezarlıkda olduğunu bilmiyor falan. cep telefonuyla tanıdıklarını arıyordu sinyalden yerini tespit etmeye çalışıyolardı öyle bişey olabilir. telefon yoksa pert oldun kardeşim kaçarı yok

rıza babayı da gömmüşlerdi bi kere çöp kutusu içinde. Hey gidi.

• toprağa gömülene kadar canlanmamışsam kesin ölmüşümdür zaten.. gömün gitsin
  • quote:

quote:

Eskiden bendede vardi o korku.son 3-4 yildir hic takmiyorum ama.hatta yasasamda nasil birsey oldugunu anlasam diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Geldi bile. Sen şu an korkuyorsun. Bazen bastırılmış olacak ama ilerde yine ayyuka çıkacak. İliklerine kadar yusuf çekeceksin. İlerde korku seni çok saracak. Panikten zaten ölürsün yaşamazsın bile.

Psikologlar niye bu kadar kazanıyor şimdi anladım.

• Benim çocukluğumu yedi bu olay.Kalbin nasıl hızlı atıyordu her gece yattığımda uykuya dalamıyordum.Yorganı kafamın üstüne kadar çekip nefes almıyordum öyle bişey yaşarsam denemek için.Şimdilik geçti gibi hala kalbim çok hızlı atar bu korku yüzünden bazı zamanlar.Organlarımı nakil ettiricem bu yüzden zaten inançlı biri değilim bir üniversiteye kadavra olarak bağışlayacağım kalanını da.
  • Kefeni yırtıp elleri serbest bıraktıktan sonra üstüne dizilen tahtalarla yukarı doğru çukur açacaksın. Toprak yeni örtüldüğü için yumuşak olur kazması rahattır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marty.McFLY -- 16 Mart 2013; 2:32:39 >
  • Bir düşündüm de çok saçma bir durumda oluyoruz, hem sabah mı akşam mı bilmiyoruz hem de çıkılamayacak bir yerdeyiz.

Biri duyana kadar bağırırdım diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

Kefeni yırtıp elleri serbest bıraktıktan sonra üstüne dizilen tahtalarla yukarı doğru çukur açacaksın. Toprak yeni örtüldüğü için yumuşak olur kazması rahattır.

bizimkiler tabutla gömüleceğini zannediyor
  • filmi vardi bunun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pridez

quote:

Kefeni yırtıp elleri serbest bıraktıktan sonra üstüne dizilen tahtalarla yukarı doğru çukur açacaksın. Toprak yeni örtüldüğü için yumuşak olur kazması rahattır.

bizimkiler tabutla gömüleceğini zannediyor

Bizimkiler cenazenin üstüne tahta döşendiğini bilmiyor

• quote:

Sadece tebessüm ediverdim gari
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.