Şimdi Ara

toplumsal sapma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
4
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oldukça zararlıydı, ya atlattım ya da içimde uzun bir uykuya yattı. umarım hiçbir zaman uyanmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonglife -- 29 Nisan 2016; 20:24:31 >

• Bende öyleyim sorgulamazsanız rahat olursunuz gün gelir onlarda bizim peşimiizden bile koşar cevaplama gereği duymayız.Yani biz sormak için yaratılmışsız olay bu.
  • Yazacağım daha sonra.
  • Şimdi sana ne desek olmayacak ve muhtemelen kısa bir süre sonra psikolojik rahatsızlık geçireceksin ondan sonra ciddi biri olursun belki en azından zaman zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım ben de öyleyim . Çoğunlukla gülerim veya suratımda her daim tebessüm ifadesi olur. Ciddiye alınması gereken bir hayat değil bu .Tam tersine gülmeli insan unutma ki şu zamanda gülmek bir lüks.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SametOkur

Sanırım ben de öyleyim . Çoğunlukla gülerim veya suratımda her daim tebessüm ifadesi olur. Ciddiye alınması gereken bir hayat değil bu .Tam tersine gülmeli insan unutma ki şu zamanda gülmek bir lüks.

ama mücadele etmek gerekiyor. neden sevmediğim bir insan olayım ki, bu beni cidden rahatsız ediyor.

quote:

Orijinalden alıntı: heartofmine

Dakka 1 gol 1. Adam sana bi şey yazmış ama sen görmezden geliyosun. Sen insanları umursamazsan onlar seni niye umursasın?

forum'da yeniyim henüz alıntı'ları kullanmayı bilmiyorum. ve beğen seçeneği olmadan teşekkür'ü de sunmadım. tek istediğim herkesin görüşünü farklı şekillerde almak.

• eski bir yazı ...

evet arkadaşlar 18 yaşında bir gencim. lise 4'e
    gidiyorum. ailem beni iyi yetiştiremedi malaesef, ama
    çok iyi bakıyor Allah razı olsun onlardan ama
    faydalarından çok zararları var hayatıma karşı. bana
    karşı hep fedakarlar ama çok kötü huyları da var.
    şimdi size ne yaptıklarını anlatsam anlamassınız.
    çünkü bunu ancak yaşayan bilir. ağaçtan düşenin
    halini ağaçtan düşen anlar ...
    ailemin bana sürekli bağırması, en kücük hatama bile
    azarlayarak karşılık vermesi beni utangaç, özgüveni 0
    biri yaptı. bu yüzden hep ciddiyetsiz, hep makara
    peşinde biri oldum. neyse bunu ek olarak söyledim.
    sadede gelelim.
    arkadaşlar hayatımda kimse benim düşüncelerimi
    önemsemedi, kimse gelip bana kendi hakkında bir
    soru sormadı, kimse gelip bana tavsiye edebileceğim
    bir şeyler sormadı.
    ben mesela ygs'ye hazırlanıyorum. hangi şehir de
    okurum, hangi bölüme giderim, gidersem
    imkanlarım neler olur, nerde okursam benim
    yararıma olur bu tip soruları hep arkadaşlarıma
    sorarım, onlardan bilgi alırım. sadece bu değil
    hayatım boyunca aklıma takılan her soruyu
    arkadaşlarıma yönelttim görüşlerini aldım. ve sonra
    aklıma geldi. neden, neden, nedeen bu insanlar gelip
    bana bu tip sorular sormuyor. neden bana
    görüşlerimin neler olduğunu, tavsiye edebileceğim
    şeyleri sormuyorlar. neden gelip benle ciddi bir konu
    konuşmuyorlar. neden beni takmıyorlar neden
    önemsiz görüyorlar neden nedeen ! hep ben
    gidiyorum yanlarına yoksa kendi hakkımda bile
    konuşamam. neden anlamıyorum. neden bende
    onlar gibi ' soru sorulabilecek ' bir kişiliğe sahip
    olamıyorum.
    Anlamıyorum arkadaşlar anlamıyorum. bakın sadece
    bu bahsettiğim arkadaşlar içinde değil tüm hayatım
    boyunca her ortamda bu sıkıntıyı yaşadım.
    ben nasıl ciddi biri nsan olurum nasıl bu insanlar
    haline gelebilirim nasıl adam gibi adam, ciddi bir
    adam olabilirim. lütfen bana yardım edin.
    benim kişiliğim hep cıvıklık, makara peşinde olan
    kendini bilmez adam.
    aslında bu başlığı sadece içimde çığlığı çıkartmak için
    buraya yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonglife -- 29 Nisan 2016; 20:28:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HIZ GÖSTERGESİ SAPMALARI
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı karakter benim sınıf arkadaşım. Sürekli cıvıklık yapıp boş konuştuğun için seni kimse takmıyor. Sana gelmiyor. Git kendine çeki düzen ver biraz aç araştır onlara soracaklarını google a sor o daha iyi bilir onlardan emin ol.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Surdan basla kardesım mesela bır yerde bırsey oldu cıvıklık yapacak oldun yapma eger bundan kurtulmazsan demedı deme bundan sonra bunlar senın karekterını olusturacak

• Uymayacağını bile bile yazıyorum;
    Cıvıklığı bırak diyen arkadaşlar olmuş, ama kimse nasıl yapacağını söylememiş. Ben söyleyeyim. Karakterini yontman lazım, bunuda kitap okuyarak yapabilirsin anca. Beyin, okuduğunu uygulamakta çok başarılıdır. Okumak, hem hayal dünyanı hemde kültür düzeyini yükselten bir aktivitedir. Ama gidip absürd kitaplar oku demiyorum. Amacımıza uygun kitaplar! Dünya klasikleri bu konuda en mantıklısı olucaktır. Ciddi bir karaktere sahip olmada ve kültür düzeyini yükseltmekte inanılmaz etkilidir. Kültür seviyen artıkça çevrendekilerden daha bilgili, mantıklı düşünen bir insan haline geliceksin. Yapılan sohbetlerde daha güzel ve iyi konuşmalar yapacak ve insanların dikkatini çekiceksin. Buradan sonrasını yazmama gerek yok sanırım, sen mesajı almışsındır

• çok teşekkürler arkadaşlar hepinizin görüşünü okuyorum.

daha tavsiye verecek ?
  • Bende bulunduğum ortamda tam tersiyim sanırım.Yeri geldiğinde güler eğlenirim şakalar yaparım, benden daha komik ve şakacı bir arkadaş var herşeye güler dalga geçer ama gün sonunda bir konu hakkında danışılan ve her yere davet edilen ben oluyorum.Çok cıvık olmak iyi değildir.Eğlenceli biri olmaya çalışın ama kendinizide sürekli geliştirin.İngilizce öğrenin,sosyal olun biraz...Yaşında ilerledikçe kişiliğin oturacaktır fakat buna olumlu yönde katkı sağlamak senin elinde.Bugün arkana baktığında ben geçmişte şunları şunları yaptım vay be diyebiliyorsan iyi yönde ilerliyorsundur.
  • Sanat yaparsan düşüncelerini ciddiye alırlar. Kitap yaz, şiir yaz, resim yap...

• Seninle aynıyım.
  • ilonglife kullanıcısına yanıt
    kişiliğin oturmamış önce onu söyleyim henüz erkende zaten ama kendine iyi bir rol model bul bi süre şöyle düşün

benim yerimde o olsa (rol model) ne yapardı? bi süre böyle idare et sonrası kendinden gelir

acele cevap verme sakin ol kimseye yetişmek zorunda değilsin bunu kulağına küpe et insanların hareketlerini daha dikkatli gözlemle tecrübelerini artır ve o tecrübelerden faydalanarak dawranışlarını değiştir

ciddi olmak çok önemli değil kimse kütük gibi yaşamaz zaten ama yaptığın esprininde bi seviyesi olsun herşeye gülme hele ki kendi esprilerine asla gülme
    dinlediğin müziklerin arasına örneğin şu an dinlediğim mapushane çeşmesi gibi daha ağır akan şarkılar yerleştir

kısacası büyü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoes

kişiliğin oturmamış önce onu söyleyim henüz erkende zaten ama kendine iyi bir rol model bul bi süre şöyle düşün

benim yerimde o olsa (rol model) ne yapardı? bi süre böyle idare et sonrası kendinden gelir

acele cevap verme sakin ol kimseye yetişmek zorunda değilsin bunu kulağına küpe et insanların hareketlerini daha dikkatli gözlemle tecrübelerini artır ve o tecrübelerden faydalanarak dawranışlarını değiştir

ciddi olmak çok önemli değil kimse kütük gibi yaşamaz zaten ama yaptığın esprininde bi seviyesi olsun herşeye gülme hele ki kendi esprilerine asla gülme
    dinlediğin müziklerin arasına örneğin şu an dinlediğim mapushane çeşmesi gibi daha ağır akan şarkılar yerleştir

kısacası büyü...

bunu deneyeceğim çok teşekkürler.

Hepinize teşekkürler.

Başka tavsiye varsa dinlemek isterim ...

• evet arkadaşlar 18 yaşında bir gencim. lise 4'e gidiyorum. ailem beni iyi yetiştiremedi malaesef, ama çok iyi bakıyor Allah razı olsun onlardan ama faydalarından çok zararları var hayatıma karşı. bana karşı hep fedakarlar ama çok kötü huyları da var. şimdi size ne yaptıklarını anlatsam anlamassınız. çünkü bunu ancak yaşayan bilir. ağaçtan düşenin halini ağaçtan düşen anlar ...

Özgüven eksikliği var sen de söylememişsin ve bunun çözümü ? Niye uğraşıyorsun kurtulmak için anlamadım.Utangaç,özgüven eksikliğini çözemezsin senin kendi durumunu kabul etmen lazım.Ben hem yalnızım hem aynı durumdayız gerçi espri filan yapıyormuşsun neyse işte ben de o da yok insanlarla konuşmam filan neyse senin görevin buymuş herkes aynı durumda olacak diye bir şey yok.Ben yalnız,mutsuz olacağım ki insanlar mutlu olsun sen de hep utangaç,fikirleri önemsenmeyen,geri plana itilen olacağın ki bazıları yükselsin.Senin durumun yalnızlığa gidiyor benden söylemesi ben de senin gibiydim birilerin peşinden koşardım sonuç ? Yalnızım işte tabi kabullendim ben olsam bir an önce kaderi kabul ederdim fazla zorlama hocam bak ben sana yalnız olarak yorum yapıyorum ve benim ailem senden daha beterdir.Değişemezsin, birileri demiş yok onu örnek al sonra büyü filan geç bunları yaşamayan bilmez kendi durumlarına göre yorum yaparlar.

• Kardeşim sen hiç etrafını gözlemlemedin mi ? İnsanların nasıl davrandıklarına ve bu davranışlarının saygınlıklarına nasıl etki ettiğine dikkat et.Ayrıca gerçekten danışılacak düşüncelerin olsaydı gelip sana danışırlardı.Zaten son sınıfsın yapacak çok bir şey olduğunu düşünmüyorum insanlar seni en az 2-3 senedir tanıyor ve kendi anlattığın "cıvık" halinle beyinlerine kazımışlar.Sınavdan sonra mümkünse yeni bir ortama gireceksin kendini geliştirmeye bak.Kitap oku,şiir yaz beyinsel faaliyetlerde bulun,düşün.Hayatını sen yaşıyorsun biz ne kadar öneride bulunsak da neler yapacağına sen karar vereceksin.Ayrıca kendini kendi gözünden anlattın.Belki de aslında böyle biri değilsin dışarıdan bakılınca.İlk önce kendine olan bakış açını değiştir.Her şey senin düşüncelerinle alakalı
  • anlıyorum arkadaşlar yorumlarınızdan ötürü hepinize teşekkür ederım. Hepınızın yorumunu degerlendırecegım.

Başka yorum yapacak varsa beklerım.

• upupupup
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.