Bildirim
Kimya Denge max düzensizlik min enerji kavramları
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
Normalde bunu ya k.a kitaplarından ya da ders videolarından bakman gerek ama ben anlatayım bu seferlik;
Minimum enerji ısı olduğu taraftadır. Maksimum düzensizlik gaz mol sayısının çok olduğu taraftadır. Ve bunlar genelde tam ters taraftadırlar. Daha da açacak olursak endotermik tepk. ısı girenlerde olacağı için min. enerji girenler lehine olacaktır. max düz. ise ürünler tarafına -
Hocam konu çalışırken bu iki kavramı bulamadım o yüzden sormuştum. Teşekkürler cevabınız için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bilgi yolu föyleri mi hocam :)
eis ders anlatım föyleri
Aynı yayın aslında. 9,10,11 boyunca akıllı tahtada kullanmıştık. Bilseydim atmazdim :(
cevabı ne bu sorunun? -
Hocam ne olursa olsun kitapları atmaktan ziyade ihtiyavi olan birine hediye edin. Emin olun ijtiyaci olan biri vardir. Bu şekilde daha faydali olabilir
Aynen bu sene onu yapıcam. Foruma yazıp karşı ödemeli kargoya vericem
Up faydalı konu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X