Şimdi Ara

Tophane Hakkında bilgi rica ediyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kadıköy'den Tophane'ye en kolay ulaşım ve En iyi nargile içilebilecek yer tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar. Fazla pahalı olmazsa önerdiğiniz kafeler memnun olurum. Epey kalabalığız da...

Teşekkürler şimdiden.

• Capulo iyidir bide eminönüne geçin ordan tramvaya binin kabataş tarafına kabataştan önce 3. durak
  • quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

Capulo iyidir bide eminönüne geçin ordan tramvaya binin kabataş tarafına kabataştan önce 3. durak

Teşekkürler bilgi için. Capulo dediğiniz yer indiğimiz duraktan sonra ne tarafta kalacak acaba ? Kabaca bir tarif alabilir miyim?
  • ali baba yada osmanlı nargıle guzeldır tavsıye ederım
  • Capulo diye bir nargile yeri yoktur Capula var orası mağazadır

Para önemli değil diyosan Can nargile , Fiyatlar makul olsun diyosan Parma , Bizde para sorun olmaz ne kadar duman o kadar randuman dersen Alibaba vip

10 ytl nargile çay 1,5 veya 2 bu verdiğim parmanın fiyatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jijimm -- 22 Ocak 2008; 18:43:15 >
  • Fiyatlar ne arkadaşlar Ben 8ytl veriyorum Kadıköy civarında. Tophane'de ne kadar ortalama fiyatlar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tophanedeki nargileciler yıkılmadımı ?
  • @Jijimm teşekkürler. :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete

@Jijimm teşekkürler. :)

Bu arada alibaba vip karaköy tarafından girişte sağ tarafta...parma sarı bir capula tabelası var onun yanı...can nargile ise dolmabahçe tarafından girince başta..

mekanı bulmak için yabancılık çekmezsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jijimm -- 22 Ocak 2008; 19:00:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jijimm
    Bu arada alibaba vip karaköy tarafından girişte sağ tarafta...parma sarı bir capula tabelası var onun yanı...can nargile ise dolmabahçe tarafından girince başta..
    mekanı bulmak için yabancılık çekmezsin

Söylediğinden anladığım kadarıyla alibaba vip pek bize göre değil. Aşar bütçeyi Parma veya Can'ı deneyeceğim teşekkürler tekrar.

• quote:

Capulo diye bir nargile yeri yoktur Capula var orası mağazadır

Para önemli değil diyosan Can nargile , Fiyatlar makul olsun diyosan Parma , Bizde para sorun olmaz ne kadar duman o kadar randuman dersen Alibaba vip

Ben orayı nargile sanıyodum hatta dinlediğim programdaki dj de söylemişti iyi bi yer olduğunu ve oranın sanırsam müdürü olan gür bey canlı yayına katılmıştı(matrax).Yalancı çıktık iyimi

edit:Düzeltiyorum parmaymış ama aklımda capula olarak kaldı nedense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firtikk -- 22 Ocak 2008; 19:06:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

quote:

Capulo diye bir nargile yeri yoktur Capula var orası mağazadır

Ben orayı nargile sanıyodum hatta dinlediğim programdaki dj de söylemişti iyi bi yer olduğunu.Yanalcı çıktık iyimi

3-4 sene önce bende orayı nargile yeri zannediyodum..Dışarıdan bakınca bir orası okunuyodu..Sonra gitmeye başlayınca amerikan pazarındaki bir dükkan olduğunu gördüm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.