Şimdi Ara

TCDD hakkında merak ettiklerinizi cevaplıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar.İçinde çalışan birisi olarak merak ettiklerinizi cevaplamaya çalışacağım

• Kartal - Gebze arası ne zaman tamamlanır.

Minibüs ve otobüslerden bıkkınlık geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GUANTANAMO -- 3 Haziran 2013; 14:24:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUANTANAMO

Kartal - Gebze arası ne zaman tamamlanır.

Hocam inşaat süreleri ile ilgili bilgim yok.Ama metro ağlarının özelleştirileceği söylentisi var umarım böyle bir şey olmaz

@Kutay3757 siz çok yanlış yerde yaşıyorsunuz.Hollanda sizi bekliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jagen H'ghar -- 3 Haziran 2013; 14:30:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jagen H'ghar

quote:

Hocam inşaat süreleri ile ilgili bilgim yok.Ama metro ağlarının özelleştirileceği söylentisi var umarım böyle bir şey olmaz

Özelleşirse daha iyi olur devletin kadrosunu almış memuru yeterli hizmeti vermez orada açık ve net bunu biliyoruz.

• kadıköy - kartal arası trenin 19 haziranda tamamen durdurulacagı söyleniyor? Dogruluk payı var mıdır?
  • quote:

quote:

quote:

Özelleşirse daha iyi olur devletin kadrosunu almış memuru yeterli hizmeti vermez orada açık ve net bunu biliyoruz.

Malesef düşünceniz yanlış.Zaten vatman-makinist zor buluyor devlet.Özelleştirmeye gidilirse arkası kesilmez.Bu da vatandaşın zararına olur.20-30 lira olan yht ücretleri 50-60 lira olur.Otobüs firmalarıda zam yapar.

Şunu aklınızdan çıkarmayın devlet demiryollarından kar etmiyor.Zararını karşılayabilirse karşılıyor.Milyonlar harcandı sadece hızlı tren ağına 20-30 lira olan bilet fiyatları ile kaç yılda amorti eder düşünün.Tabii kaza vs.. gibi aksilikler olup zarara uğramazsa

• quote:

Evet arkadaşlar.İçinde çalışan birisi olarak merak ettiklerinizi cevaplamaya çalışacağım

yazilimlari lise ogrenisine mi yaptiriyorsunuz?
    hizli trene ilave tren ekleyince benim 18:00 saatli atiyorum HZT08 kodlu trenim oglen 13:00 treni yapmistiniz.
    hadi siradan kod verme hastaliginiz var , araya eklenince bizim tren geri kaymis.satilmis biletleri gidip tren kodunu degistirmeyi de mi akil edmiyor programcilariniz :))
    web siteniz bilet satis sayfaniz cag otesi.
    koymusunuz bi harita , ulen bilmem nerdne bilmem nereye olan trenleri yaninda bos koltuk sayisi ve bilet fiyati ile ayni sayfada listemek zok mu zor nasini satayim???
    fiyat baska sayfada , trenler baska sorguda , bos yerler baska sayfada , yemin ediyorum omur torpususunuz...
    oh be 4 5 yildir bunu yazicak adam ariyodum rahatladim :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26_bbz_26

quote:

Evet arkadaşlar.İçinde çalışan birisi olarak merak ettiklerinizi cevaplamaya çalışacağım

yazilimlari lise ogrenisine mi yaptiriyorsunuz?
    hizli trene ilave tren ekleyince benim 18:00 saatli atiyorum HZT08 kodlu trenim oglen 13:00 treni yapmistiniz.
    hadi siradan kod verme hastaliginiz var , araya eklenince bizim tren geri kaymis.satilmis biletleri gidip tren kodunu degistirmeyi de mi akil edmiyor programcilariniz :))
    web siteniz bilet satis sayfaniz cag otesi.
    koymusunuz bi harita , ulen bilmem nerdne bilmem nereye olan trenleri yaninda bos koltuk sayisi ve bilet fiyati ile ayni sayfada listemek zok mu zor nasini satayim???
    fiyat baska sayfada , trenler baska sorguda , bos yerler baska sayfada , yemin ediyorum omur torpususunuz...
    oh be 4 5 yildir bunu yazicak adam ariyodum rahatladim :))

Hocam benim alakam yok bunlarla Ben sadece çalışanım bana niye kızıyorsunuz

• abicim ilet iste sen bilgi isleme :)
  • nasıl makinist olunuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conquérant'

nasıl makinist olunuyor

2 yıllık raylı sistemler bölümünü bitirmeniz lazım.Liseden girmek içinse meslek liselerinde raylı sistemler bölümünü okumanız gerekiyor.Daha sonra kpss'den 60 puan üstü(bizim zamanımızda) alınca atamaları beklersin.Fakat bu sene lise alımı son.Artık 20 yaş üzeri ve 2 yıllık yüksek okul okunması şart olacak
  • Nasıl Tren olunuyor
  • quote:

quote:

nasıl makinist olunuyor

2 yıllık raylı sistemler bölümünü bitirmeniz lazım.Liseden girmek içinse meslek liselerinde raylı sistemler bölümünü okumanız gerekiyor.Daha sonra kpss'den 60 puan üstü(bizim zamanımızda) alınca atamaları beklersin.Fakat bu sene lise alımı son.Artık 20 yaş üzeri ve 2 yıllık yüksek okul okunması şart olacak

peki yht makinistleri de mi aynı yoldan göreve başlıyor
  • Hızlı tren'lerde ne ikram veriliyor?
  • quote:

quote:

quote:

nasıl makinist olunuyor

peki yht makinistleri de mi aynı yoldan göreve başlıyor

Onlarda 2 yıllık yht bölümünü okuyor.İlk hızlı tren makinistleri İspanya'da eğitim aldı.

• tcddmusa varken sana düşmez.
  • De22000 sürmek istiyorum ama şu bir gerçek makinist tanıdığın olmadan asla giremiyorsun makinaya

• quote:

Her ay ne kadar maas aliyosun? (Net)

Calisma sureleri nasil?
    Universite okudun mu?
    Okuduysan dersler nasildi icerik olarak?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceylanens

quote:

Her ay ne kadar maas aliyosun? (Net)

Calisma sureleri nasil?
    Universite okudun mu?
    Okuduysan dersler nasildi icerik olarak?

1.432 net maaşım var bir kaç aya yardımcı makinist olacağım km doldurmaya çalışıyorum.Stajyer gibiyim henüz.Yardımcı makinist arkadaş var 2.600-2800 arasında alıyor.Km başına da para alıyor

1.Makinistlerin Çalışma süreleri çok düzensiz.Gece-gündüz yok.

2. Yht bölümünü okumayı düşünüyorum.

3.Dersler bildiğim kadarıyla tren dinamiği,tren trafik yönetimi ve uygulamalı dersler

• quote:

Ankara-İstanbul hızlı tren çalışıyor mu su an

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.