Arkadaşlar merhabalar selamünaleyküm, Kendim öğretmenim ve samsuna tayin bekliyorum Canik bölgesinden ev alacağım kısmetse. O bölgede toptepe ilkokulu ve Hasköy cumhuriyet ilkokulu hakkında bilgisi olan var mı acaba? İkisi ile ilgili olumlu olumsuz tecrübesi olanlar paylaşırsa çok memnun olurum. Kızım bu sene ilkokula başlayacak. Allah'a emanet olun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsun Canik ilkokul bilgisi rica ediyorum
-
-
Özüm'den Masallar, kanalımız bebeklere ve çocuklara yönelik oluşturulmuş, bir eğitim kanalıdır. Kanalımızda; uyku müzikleri, ninniler, çocuk şarkıları, eğitici videolar, animasyon, çizgi film, dinlendirici, gelişim videoları ve eğlenceli çocuk videoları yer alacak olup, minik seyircilerimizle buluşacaktır.
* 0-2 yaş arası bebeklerimiz için hazırlanmış, uykuya geçişi kolaylaştıran uyku müziklerinin yer aldığı gibi
* 3-12 yaş arası çocuklarımızın da severek izleyecekleri, kukla karakterlerin de yer aldığı eğitici ve eğlenceli içerikler
kanalımızda sizlerle buluşuyor olacak.
İyi Eğlenceler Çocuklar!
https://www.youtube.com/channel/UCRUmH12TqfwnGEkDklx1TSw
02 - 12 Yaş Arası Masal ve Eğitim Seti E-Kitabımız Shopier'de Satışa Çıkmıştır. Satın Almak İçin 📚➡️ www.shopier.com/ozumdenmasallar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X