Şimdi Ara

Samsun Canik ilkokul bilgisi rica ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kendim öğretmenim ve samsuna tayin bekliyorum Canik bölgesinden ev alacağım kısmetse. O bölgede toptepe ilkokulu ve Hasköy cumhuriyet ilkokulu hakkında bilgisi olan var mı acaba? İkisi ile ilgili olumlu olumsuz tecrübesi olanlar paylaşırsa çok memnun olurum. Kızım bu sene ilkokula başlayacak. Allah'a emanet olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Özüm'den Masallar, kanalımız bebeklere ve çocuklara yönelik oluşturulmuş, bir eğitim kanalıdır. Kanalımızda; uyku müzikleri, ninniler, çocuk şarkıları, eğitici videolar, animasyon, çizgi film, dinlendirici, gelişim videoları ve eğlenceli çocuk videoları yer alacak olup, minik seyircilerimizle buluşacaktır.

* 0-2 yaş arası bebeklerimiz için hazırlanmış, uykuya geçişi kolaylaştıran uyku müziklerinin yer aldığı gibi

* 3-12 yaş arası çocuklarımızın da severek izleyecekleri, kukla karakterlerin de yer aldığı eğitici ve eğlenceli içerikler

kanalımızda sizlerle buluşuyor olacak.

İyi Eğlenceler Çocuklar!

https://www.youtube.com/channel/UCRUmH12TqfwnGEkDklx1TSw

02 - 12 Yaş Arası Masal ve Eğitim Seti E-Kitabımız Shopier'de Satışa Çıkmıştır. Satın Almak İçin 📚➡️ www.shopier.com/ozumdenmasallar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakarya mı gebze teknik mi
    7 yıl önce açıldı
    Muğla İİBF'de okuyan var mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.