Şimdi Ara

Top lane hero önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
4.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar top lanede otp olmak istiyorum şu anki elom silver 4 kendi koridorumda iyi oynadığımı düşünüyorum fakat diğer lanelerinde düşmesi ile ve takım uyumsuzluğu yüzünden kaybediyoruz. nick modrizzt bakabilirsiniz geçmişime, 4800ip ye fiora mı alsam irelia mı ? hangisini oynamak ve bu elodan çıkmak daha kolaydır ?. yada başka hero öneriniz var mı

• fiora irelia illaoi.
  • İllaoi al, 5-10 oyun normal gir heroyu iyice kavra. Sonra rahat plata kadar çıkarsın. Tflerde fightı taırsın. Bikara balta bi steraka damage i cok saçma oluyor gerisi full tank ölmüyorsun ve öldürüyorsun, ultiyi dogru yerde ve zamanda atarsan gg wp
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanSunHwa

fiora irelia illaoi.

illaoi var zaten hocam bende fakat tflerde adamlarda cc varsa genelde eriyorum. karşı takım gibi bizim takımda illaoi nin potansiyelini bilmediklerinden geri çıkıyorlar ben ulti atmışken yine olmuyor.

hertez

illaoi var zaten hocam zaten bronz 2den silver 4 e onunla çıktım. silver 3 serilerindeydim fakat olmadı :( .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modrizzt -- 10 Şubat 2017; 12:53:32 >
  • Renekton, AP Nasus, Shen, Ire, Fio, Riven bunların hepsi taşır seni yukarıya
  • quote:

Orijinalden alıntı: modrizzt

quote:

fiora irelia illaoi.

illaoi var zaten hocam bende fakat tflerde adamlarda cc varsa genelde eriyorum. karşı takım gibi bizim takımda illaoi nin potansiyelini bilmediklerinden geri çıkıyorlar ben ulti atmışken yine olmuyor.

hertez

illaoi var zaten hocam zaten bronz 2den silver 4 e onunla çıktım. silver 3 serilerindeydim fakat olmadı :( .

Kanka ben talon oynuyorum top lanede altın 3 üm şuan talonla çıktım ama biraz öğrenmen lazım heroyu o w skilinin gidiş dönüşünü tutturman lazım yoksa çöp. Ultin açılınca adc free kill, duvar dibindeysen adam öldürtükten sonra kaçarsın, duvar dibinde degilsen ve ultin yoksa direk eritiyolar. Dikkatli oynarsan taşırsın talonla, bi dene istersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: HerteZ

quote:

quote:

fiora irelia illaoi.

hertez

Kanka ben talon oynuyorum top lanede altın 3 üm şuan talonla çıktım ama biraz öğrenmen lazım heroyu o w skilinin gidiş dönüşünü tutturman lazım yoksa çöp. Ultin açılınca adc free kill, duvar dibindeysen adam öldürtükten sonra kaçarsın, duvar dibinde degilsen ve ultin yoksa direk eritiyolar. Dikkatli oynarsan taşırsın talonla, bi dene istersen.

talon bana göre değil ya çok uçar kaçar hero o sırf bu yüzden katarinayı falanda beceremiyorum, tank hero oynamayı daha çok seviyorum sanırsam shen poppy vb. :D asıl sorum fiora mı irelia mı işte 4800 ip var hangisini alsam ? rivenide düşünebilirm fakat çok riven oyuncusu olduğu için onu ctleyebilirler ama ben bu eloda ne fi nede irelia gördüm şimdiye kadar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi bir Gp oyuncusu olursan o eloda fıçı şov yaparsın. Risk almadan arkadan bam bam bam.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

fiora irelia illaoi.

hertez

talon bana göre değil ya çok uçar kaçar hero o sırf bu yüzden katarinayı falanda beceremiyorum, tank hero oynamayı daha çok seviyorum sanırsam shen poppy vb. :D asıl sorum fiora mı irelia mı işte 4800 ip var hangisini alsam ? rivenide düşünebilirm fakat çok riven oyuncusu olduğu için onu ctleyebilirler ama ben bu eloda ne fi nede irelia gördüm şimdiye kadar

Fiora ve İrelia arasında kaldıysan ikisinide oynamış biri olarak Fiora al derim. Sadece split push yaparak bile oynu bitirebilirsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

fiora irelia illaoi.

hertez

Fiora ve İrelia arasında kaldıysan ikisinide oynamış biri olarak Fiora al derim. Sadece split push yaparak bile oynu bitirebilirsin.

işte beklediğim cevap buydu o zaman ben bi fiora çekeyim yeni gelen oyun modunda hızlı hızlı ip kasarak :d

• Camille fiora.Camille bug gibi resmen trinityden sonra bam bam yok ediyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jayce
  • Ben Renekton derim. Early Lane güçlü ve mana vs. derdi yok. Skill spamla, rakibi aç bırak minyon kesemesin. Oynadıkça ne zaman dive atacağını çözersin ve ganklardan nasıl kaçacağını da. Çünkü Renekton'un o gank yeme zaafı var Lane'de. Ama o Elo'daki gank'lar vasat olacağından Renekton iyi seçimdir. Öğrenip de Gold'a tırmandıkça gank'lara, dive'lara, lane push zamanlamasına dikkat edip gelişirsin zaten. Gold'a rahat taşıması lazım Renekton'un. Tabii hali hazırda Top Laner isen.

Edit:
    Irelia ince işçilik ister. Batırma ihtimalin fazladır öğrenme sürecindeki maçlarda, direk dereceli dalarsan yani. Irelia main'leyeceksen de tank değil şu metada suikastçı gitmek daha iyidir. Üçlü, Karabalta, GA, sırasıyla bu itemlerin çıkıldığı bir build var popüler. Benim tercihim ise Üçlü, Kanasusamış, Draktar. Bu build ile zıpladığın her adc'nin canı anında %50'nin altına düşecektir. O yüzden mastery'den, rakibin %30 canını hızlıca indirdiğinde 3-4 saniyeliğine hareket hızı veren key stone'u seçmeni önerebilirim. Ya da rünlerine %1,5 can çalma koyabilirsin ve mastery'den Kumandanın Kan Hırsı'nı da alabilirsin. Bu da muazzam bir can çalma sağlar hele ki Kanasusamış bittikten sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I Stand Resolute -- 10 Şubat 2017; 17:34:15 >

• BlazeR ` myth kullanıcısına yanıt
    Gp ile lane tradeleri çok şaçma ilk levellerde kaşınıyorsun tek olayın varil Kafana kafana vururlar.Tobias Fate bile Gp lane bullshit,He worst at it diyor sadece gp kişiliği için oynuyorum dedi
  • Silver 4 de iyi bir ama iyi bir jax otp olursan kolay yükselirsin diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rene al ilk item Dişli kama al 50 öfke ile e aa w aa ignite q aa e aa.Easy kill,100 öfke biriktirebilirsen e-e stackle zırh kaybetsin w vur q at Bu tanklar için tabi diğer türlü w q şeklinde yap aa ları unutma tabi,Her skill arası aa çak bir tane.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForWinTakeSupport

Gp ile lane tradeleri çok şaçma ilk levellerde kaşınıyorsun tek olayın varil Kafana kafana vururlar.Tobias Fate bile Gp lane bullshit,He worst at it diyor sadece gp kişiliği için oynuyorum dedi

Yazdıklarımı tekrar kontrol ettim. Ben gp lane aşamasında aşırı güçlüdür, karşına kim gelirse tokatlarsın mı yazmışım?

Ben de biliyorum lane aşamasının zor olduğunu. Gp lanei değil tfleri kazanır diye bir sözü daha var Tobias'ın.

Ayrıca lanede yakın dövüş çoğu şampiyon şansını çok zorlarsa gpden temiz bir tokat yer. Pasifi ve varilleri iyi kullanırsan toptaki karakterleri dövebiliyorsun. Ama midde şansın çok düşük. Tobias Mid/Top seçip giriyor. Midde daha çok farm yapma şansı var, ölme olasılığı biraz daha düşük, kısa lane. Ama öldürme şansı da düşük. Safe takılıp tflerde işini yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: I Stand Resolute

Ben Renekton derim. Early Lane güçlü ve mana vs. derdi yok. Skill spamla, rakibi aç bırak minyon kesemesin. Oynadıkça ne zaman dive atacağını çözersin ve ganklardan nasıl kaçacağını da. Çünkü Renekton'un o gank yeme zaafı var Lane'de. Ama o Elo'daki gank'lar vasat olacağından Renekton iyi seçimdir. Öğrenip de Gold'a tırmandıkça gank'lara, dive'lara, lane push zamanlamasına dikkat edip gelişirsin zaten. Gold'a rahat taşıması lazım Renekton'un. Tabii hali hazırda Top Laner isen.

Edit:
    Irelia ince işçilik ister. Batırma ihtimalin fazladır öğrenme sürecindeki maçlarda, direk dereceli dalarsan yani. Irelia main'leyeceksen de tank değil şu metada suikastçı gitmek daha iyidir. Üçlü, Karabalta, GA, sırasıyla bu itemlerin çıkıldığı bir build var popüler. Benim tercihim ise Üçlü, Kanasusamış, Draktar. Bu build ile zıpladığın her adc'nin canı anında %50'nin altına düşecektir. O yüzden mastery'den, rakibin %30 canını hızlıca indirdiğinde 3-4 saniyeliğine hareket hızı veren key stone'u seçmeni önerebilirim. Ya da rünlerine %1,5 can çalma koyabilirsin ve mastery'den Kumandanın Kan Hırsı'nı da alabilirsin. Bu da muazzam bir can çalma sağlar hele ki Kanasusamış bittikten sonra.

İrelia ince işçilik falan istemez. Suikastçi gittiğinde gerekli olan şey can çalma değildir, kumandanın an hırsı tamamen işlevsiz kalır. Diğerlerine katılıyorum.

• JARVAN IV

Şunları da şuraya bırakıyım.

medal.tv
    Top Platform to Record and Share Gaming Clips & Videos | Medal.tv
    http://plays.tv/video/589be1c318a1818b97/i-am-the-king-jarvan-iv

medal.tv
    http://plays.tv/video/58969fecd3435f5a55/dude-i-am-fed-af

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArchloveKilled -- 10 Şubat 2017; 20:45:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ArchloveKilled

JARVAN IV

Şunları da şuraya bırakıyım.

medal.tv
    http://plays.tv/video/589be1c318a1818b97/i-am-the-king-jarvan-iv

medal.tv
    http://plays.tv/video/58969fecd3435f5a55/dude-i-am-fed-af

üçlü + kara balta.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.