Şimdi Ara

TOP 10: Dünyada en az satan konsollar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: giannakopoulos

Bu konsolu da zaten panasonic eşyaları satan bir dükkanda görmüştüm. Dükkan sahipleri bile o zamanlar bunun ne olduğundan bihaberdi sanırsam. Öyle bir tanecik vitrinde öylecene duruyordu. Zaten Türkiye ye kaç tane geldiği bile bilinmiyor, benim gördüğüm belki kazara gelmiştir

TOP 10: Dünyada en az satan konsollar

Evet bende bunu Kurtuluş istanbulda bir elektronik mağazada görmüştüm şu anda orda o mağaza var mı bilmiyorum ama bu aleti gördükten bir kaç ay sonra ps1 çıkmıştı onu almıştım

• bunlar ne ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

6. 3DO

quote:

Yine bir Gamepro nun "GameKıro" sıralaması daha. Daha önce en önemli 50 oyunu akıl almaz bir şekilde sıralamışlardı. Şimdi de aynı mantıkta bir liste yapmışlar. Adı sanı duyulmamış o kadar konsol var ki bu konsollar onların yanında kral sayılır. Misal Panasonic firmasının 96-97 li yıllarda bir konsol girişimi vardı ben de gözlerimle görmüştüm o konsolu bir dükkanın vitrininden, oyunu bile yoktu. Ancak bu sefer destekli sallamışlar gibi çünkü satış sayılarını vermişler.

Bence piyasada tutunup ta en az satan konsollar olması gerekir bu sıralamanın.

Ve son olarak listede gönüllerimizdeki yerini hiç bir konsolun alamayacağı Dreamcast imizi görmek üzücü. Hatta ağlatıcı.

quote:

Bu konsolu da zaten panasonic eşyaları satan bir dükkanda görmüştüm. Dükkan sahipleri bile o zamanlar bunun ne olduğundan bihaberdi sanırsam. Öyle bir tanecik vitrinde öylecene duruyordu. Zaten Türkiye ye kaç tane geldiği bile bilinmiyor, benim gördüğüm belki kazara gelmiştir

Arkadaşım Panasonic 1 tane konsol çıkardı oda 3DO idi. Yukardaki resimdeki panasonicle senin verdiğin aynı, farkı aynı 3DO konsolu panasonic ve Goldstar firması ayrı dizayn etmişti ama konsol aynı konsoldu, aynı oyunlar vardı. Zaten bu konsol panasonic eya goldstar değilde 3DO olarak biliniyor..Yani gamepro doğru olanı yapmış burada, asılsız suçlamışsın adamları.

Arkadaşım 2 sinide getirmişti bn panasonic olan 3Do yu almıştım, çok güzel konsoldu be, millet genesis, snesde 16 bitlik street fighter oynarken ben arcade ger.ekçiliğinde 32 bit street fighter II oynuyordum piyasada saturn vardı sanırım ama PSX yoktu.

Benim 3DO oyunlarım, sf2, puzzle bobble, need for speed 1, warriors of warriormu neydi bi dövüş oyunu vardı aynı mortal kombattaki gibi finishim yapıyordum süperdi ya...

Unutmayın aşağıdaki konsollar hep aynı.

/>

• +1 bu cıhaz psx den once cıktı bende ılk 3d oyun deneyımımı bu cıhazda yasamıstım sonra psx geldı ona gectım bunuda ne yaptım hatırlamıyom arkıma felan verdım sanırım ne gunlerdı yaa ılk bu cıhazı oynarken agzım acık oynuyodum
    quote:

Orjinalden alıntı: nexterkan

quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

6. 3DO

quote:

Yine bir Gamepro nun "GameKıro" sıralaması daha. Daha önce en önemli 50 oyunu akıl almaz bir şekilde sıralamışlardı. Şimdi de aynı mantıkta bir liste yapmışlar. Adı sanı duyulmamış o kadar konsol var ki bu konsollar onların yanında kral sayılır. Misal Panasonic firmasının 96-97 li yıllarda bir konsol girişimi vardı ben de gözlerimle görmüştüm o konsolu bir dükkanın vitrininden, oyunu bile yoktu. Ancak bu sefer destekli sallamışlar gibi çünkü satış sayılarını vermişler.

Bence piyasada tutunup ta en az satan konsollar olması gerekir bu sıralamanın.

Ve son olarak listede gönüllerimizdeki yerini hiç bir konsolun alamayacağı Dreamcast imizi görmek üzücü. Hatta ağlatıcı.

quote:

Arkadaşım Panasonic 1 tane konsol çıkardı oda 3DO idi. Yukardaki resimdeki panasonicle senin verdiğin aynı, farkı aynı 3DO konsolu panasonic ve Goldstar firması ayrı dizayn etmişti ama konsol aynı konsoldu, aynı oyunlar vardı. Zaten bu konsol panasonic eya goldstar değilde 3DO olarak biliniyor..Yani gamepro doğru olanı yapmış burada, asılsız suçlamışsın adamları.

Arkadaşım 2 sinide getirmişti bn panasonic olan 3Do yu almıştım, çok güzel konsoldu be, millet genesis, snesde 16 bitlik street fighter oynarken ben arcade ger.ekçiliğinde 32 bit street fighter II oynuyordum piyasada saturn vardı sanırım ama PSX yoktu.

Benim 3DO oyunlarım, sf2, puzzle bobble, need for speed 1, warriors of warriormu neydi bi dövüş oyunu vardı aynı mortal kombattaki gibi finishim yapıyordum süperdi ya...

Unutmayın aşağıdaki konsollar hep aynı.

/>

• e heralde yani need for speed1 harika muhteşem görünüyordu, ozamanlar snes, genesis modaydı, millet street fighter 2 yi 16 bit oynarken biz arcade salonu gerçekciliğinde 32 bit oynuyorduk
  • quote:

Orjinalden alıntı: Weycell 61

Panasonic bile konsol çıkartmış yaa bi yaşıma daha girdim.

Çevre mahallelerde piyasaya sürmüş heralde hiç duymadım çünkü.

bende o panasonicten vardı 3DO

mad dog mcrae gibi filim bir dövüş oyunu vardı filim kalitesinde oyun oynuyordunuz karşınızdaki adamı dövüyordunuz yüz yüze bakıcak şekildeydi gerçek filim çekimiydi görüntüler ve belirli vuruşlar vardı tokat tekme yumruk vs gibi onları zamanında basınca oturtuyordunuz film gibi oyun oynuyordum bu alette :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 12 Mayıs 2007; 16:51:21 >

• @Timeguard onu nasıl unuttuk ya hatta ilk sahnede aklıma eldi, kovboy at arabası giderken birden silahlarla ateş ediyolardı, karşılık veriyoduk..

ARKADAŞLAR, 3DO oyun konsolunun gerçekcilik anlamında görüntü kalitesine günümüzün konsolları olan ne PS3 nede XBOX360 ulaşabildi, bukonuda 3DO süperdi ya

walla bak :D

Aslında o Mad Dog McCree SEGACDdede vardı ondada oynamıştım ben :D

Oyunları bu grafik kalitesinde oynuyoduk be :D

• Dreamcast' in kontrolöründen araklama Xbox360' ın kontrolörü bence. Bu kadar benzerlik mümkün değil...
  • Apple da mı konsol işine girmiş yahu zamanında?
    bak bunu duymamıştım hiç...
  • ama içlerinde dc yi tek geçerim
  • dreamcast nasıl bu listeye girebilir ya, o kadar harika oyunları vardıki hiç hak etmedi bunu
  • Malesef DC ye kendi SEGA sı ve Capcomdan başka oyun firmaları elle tutulur bi destek vermedi, yoksa taş gibi konsoldu, ps2 de olmyanan internete hazır bi konsoldu içinde modemi vardı, kutunun içinden metrelerce uzunlığunda modem kablosu çıkıyordu, sony ise bi USb kablo koymakta aciz, üstelik dc oyunları renk olarak çok canlıydı, ps2 oyunlarında bi renk solukluğu vardı, gerçekten yazık oldu dc ye
  • burda gary biri hale dcye oyun çıkıyo diye tutturoyo adam yaaaaa
  • DC ye hala çıkıyomu bilmem ama en son 2-3 ay önce japonyada bir DC oyunu çıkmıştı.

Buarada dc ye devamlı emulator ve programlar çıkıyor bu konuda rakiplerinin çok ilersinde hala dc.
  • evet dc ye 2 ay önce karous adlı bir oyun çıktı shoot em up tarzında..dreamcast denince shhot em up geliyor zaten ilk olarak insanın aklına..emulator konusunda da kesinlikle haklısın..xbox tan bile çoğu konsolu emule etmede daha başarılı olduğu kesin..
    bu arada panasonic 1 tane konsol çıkarmış olur mu hiç^^ system q adlı nintendo izni altında bir gamecube çıkardılar hem dvd player media center zırt vırt hem de gamecube ve gameboy player dahil bütün aksesuarları da var:)cidden harika görünümlü bir alet..

• Yaw Bu neogeo nun kartuşlu konsolu ile neogeo cd yi sanırım uzakdoğu ve amerika satışları kurtardı bu listeye giremediler sanırım;

Buarada nintendo64 ün CD li versiyonu çok mu satmışta bu listeye girememiş anlamak zor

• bildiğim kadarıyla neo geo aes ve cd cidden iyi satış rakamlarına ulaştı..mvs zaten önde gidiyordur..bşat kof ve metal slug serisi var zaten..
    n 64 ün cd versiyonu yok benim bilidiğim..o son resim famicom disk system in tarzında n64 e takılan manyetik kart okuyucu..ama cidden oyunu bile doğru düzgün çıkmamış ve bulunması da neredeyse imkansız^.^
  • Benim Türkiyedeki arkadaşlar taa ortaokul zamanında getirtmişti kartuşlu neogeo, şunu sölyim kitapçıklaı falan süperdi, harika konsoldu be, neogeo harika işler çıkardı,

Buarada evet n64 ün üsteki kartokuyucu resmi ama CDli versiyonun resmini bulamadım, ilginçdir n64 ün cd li versiyonunu aratırken hep bu resim karşıma çıktı :D neyse test amacı ile çıkarmışlardı öyle bişey EGM 2 de okumuştum ta eğitim gönüllüleri vakfında kursa giderken ii hatuırlıyorum ama son kullanıcıya sunmadılar sanırım :D
  • heygidi günler hey sega konsolların babası bea...sega megadrive playstation dan daha ünlüydü...bide psp nin babası da segada vardı (modelini hatırlayamayacam) 12-13 sene kadar öncesini biliorum sade
  • quote:

Orjinalden alıntı: leonata87

heygidi günler hey sega konsolların babası bea...sega megadrive playstation dan daha ünlüydü...bide psp nin babası da segada vardı (modelini hatırlayamayacam) 12-13 sene kadar öncesini biliorum sade

Game gear....:) oda bende vardı almanyadan gelmişti gameboy fırtınası varken oda sessiz sedasız takılıyodu....Aynen ds vs. psp gibi...hem kocaman renkli bir ekranı vardı hemde son teknolojiydi oyunları harikaydı kıçıkırık gameboy karşısında fazla duramadı:)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.