gamegear harikaydı ya, bendede vardı, pırıl pırıl renklei oyunları falan müthişti, hatta ben psp nin gamegeardan esinlendiğini düşünüyorum.
olabilir benziyo ikisi birbirine
gamegear gerçekten harika bi aletti, ama insan nasıl yanında taşır tartışılır, hele aydınlatmalı ekranı o kadar büyüktüki(nintendo gameboya ancak aparat alarak aydınlatma yapılabiliyordu) şimdi konsollarda bile yok
quote:
Orjinalden alıntı: nexterkan
gamegear harikaydı ya, bendede vardı, pırıl pırıl renklei oyunları falan müthişti, hatta ben psp nin gamegeardan esinlendiğini düşünüyorum.
cidden benimde aklıma gelmişti aynı şeyi düşünmüşüz...Ama beni cezbeden en süper yanı tv ye bağlanabilmesiydi bir aparatla... hiç o aparatı alamadım ama oyunları tv den oynayabileceğimi bilmek hoş ve üstün gelirdi bana....
Seganin oyun bolumunu microsoft satin aldi yazan arkladasim onu nerede okuduysan yazan sallamis. 1 microsoft sega ve nintendoya ortaklik teklifi yapti ama malesef 2 side ret etti 2 dreamcast icin microsoft wince destegi ve opengl destegi verdi kismi directx 3 makina dizayni 98 99 larda internet explorer ve cesitli program cdsi vardi makina icin ve internete girebiliyordu 4 zaten bu anlasmalar yapilamadigi icin sonradan xbox cikartildi
o teklifi sega kabul etmedi etmis olsa zaten batmazdi dreamcast batma sebebi ozamanki dvd fiyatlaridir seganin gdrom sacmaligina karsilik sony ps2 de dvd okumak munkun olucak anonsu sega satislarini bitirdi. Microsoft enayi oldugu icin xbox yerine ps2 ye sega oyunlarini cikardi sanirim. Eger japonlar o tarihlerde o anlasmayi kabul etmis olsalardi bugun hala sega piyasada olucakdi japonlarin oyun bilgisi bu konuda tecrubesi microsoft semayesi ile manyak oyun konsollari olucakdi
Ya ben sega gamegearımı napmıştım bak unuttum, heralde bi arkadaşıma hediye etmiştim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme