Şimdi Ara

ton balığı ve body yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
3
Favori
54.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haftada iki kere idmandan gelince makarna yap ama yağ katma ton balığını makarnaya dök,bir tencereye dökünce onun yağı yetiyor makarnaya zaten,diğer günler pilav+tavuk göğsü şeklinde gidebilirsin,antrenmandan hemen sonra bir bardak %100 üzüm suyu,sabahları 3 yumurta beyazı bir tane de tam yumurta,akşamları yatmadan önce yağsız lor peynir,günde 1lt süt şimdilik böyle beslenebilirsin.
  • Çok yağlı diyen arkadaşlara tavsiyem konserveyi ilk süzdükten sonra su dolu bir kaseye boşaltın 1-2 dakika beklesin damla yağ olmaz.
  • Vücut geliştiren arkadaşlar hiç yağ almıyor musunuz?
  • antremandan hemen sonra yarısını ye dıger yarısınıda 2 saat sonra ye
  • ben haftada 2 kere konserve ton balığını salataya ekleyip yiyorum normalde salata yaptığım zaman içine 1 çorba kaşığı gerçek zeytin yağı eklerdim ama ton balığını salatama ekleyeceğim zamanlar yağını süzüyorum ama yinede ton balığı eklediysem asla yağ eklemiyorum ve ton balıklı salata harika oluyor öğlenleri çorba ve ton balıklı salatayla 1 öğünü hallediyorum ton balıklı salatama elma sirkesi ile limon sıkıyorum harika bir lezzet oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farazicosmos -- 21 Nisan 2014; 8:28:41 >
  • Bunun yanında bitkisel protein de alman gerek bir suru kaynak site var araştır. Beslenme çok önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavuk gogsu alip yap hergun ye yapamayacaksan bosuna body yapma kosu yap mekik sinav barfiks cek cunku hicbir ilerleme kaydedemeyeceksin.

• 2 kutu light ton balığını gun icinde yiyebilirsin. Ama tabiki sabah öğle ve aksam yemeklerin protein bakımından zengin olacak, spordan hemen sonra da bir whey protein içersin

• quote:

Orijinalden alıntı: samplus

Ton balığı? Türkiyede orijinal ton balığı bulmak çok zor diye biliyorum. Ton balığı adı altında satılan bir çok konservenin içinde yunus balığı olduğu söyleniyor. Uzun süredir bu nedenle yemiyorum ton balığı. Dikkat et sende.

ton balığı zaten bir tür ismi değil hocam belli balıkların karışımları ve 2 çeşit grubu var diye biliyorum belki Türkiye'dekiler farklıçeşit olabilir ama sınıfolarak ortak bir sınıf oldıuğu için besin değerleri çok farklı olmayacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pre-clinic

quote:

Orijinalden alıntı: samplus

Ton balığı? Türkiyede orijinal ton balığı bulmak çok zor diye biliyorum. Ton balığı adı altında satılan bir çok konservenin içinde yunus balığı olduğu söyleniyor. Uzun süredir bu nedenle yemiyorum ton balığı. Dikkat et sende.

ton balığı zaten bir tür ismi değil hocam belli balıkların karışımları ve 2 çeşit grubu var diye biliyorum belki Türkiye'dekiler farklıçeşit olabilir ama sınıfolarak ortak bir sınıf oldıuğu için besin değerleri çok farklı olmayacaktır

Bende ton balığını tür olarak biliyorum. Hatta tuna fish diye geçiyor sanırım. Neyse çok bilgim yok bu konuda. Birde bu ton balıklarının konserve ediliş şekli ve içerdiği civadan dolayı çok tüketilmemesini öneriyorlar. Haftada bir diyorlar en fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: ReoRey

bütün tavugu al haşla derisi hariç her yerini ye bölersen parça parça 2-3 gün rahat protein ihtiyacını karşılar tabi ne kadar yiyorsun bilmiyorum ama en iyisi bu ton balığı falan ne olduğu belli değil arkadaşların söylediği gibi.

Adam sporcu değil kasap :D 2 3 gun protein ihtiyaci karsilamak nedir ya :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ChicksLovesMe

quote:

Orijinalden alıntı: ReoRey

bütün tavugu al haşla derisi hariç her yerini ye bölersen parça parça 2-3 gün rahat protein ihtiyacını karşılar tabi ne kadar yiyorsun bilmiyorum ama en iyisi bu ton balığı falan ne olduğu belli değil arkadaşların söylediği gibi.

Adam sporcu değil kasap :D 2 3 gun protein ihtiyaci karsilamak nedir ya :D

Adam mantıklı konuşmuş bu sana 3 gün yeter demiş işte ne var bunda ?

ton balığı ve body yardım

• 2 hafta mı

dur bi bismillah de evlat

vucüdun şuan çok ham. spora alışsın biraz, şöyle 5-6 ay geçsin, sonra gel konuşalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne45zmnkakuluzrs

2 hafta mı

vucüdun şuan çok ham. spora alışsın biraz, şöyle 5-6 ay geçsin, sonra gel konuşalım

Konu nezaman açılmış önce ona bak keko

• quote:

Orijinalden alıntı: kıpçak+kk

quote:

2 hafta mı

üçgen oldun mu biladeer

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kıpçak+kk

quote:

2 hafta mı

üçgen oldun mu biladeer

Görmek istermisin yakışıklı

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy0611

Burayada yapacam.

Az sonra babam gelecek bilgisayrdan inecem. Azıcık sabır. Telefonun şarjı yok zaten.

https://www.youtube.com/watch?v=Kn2Z6DMoKGM

• Hocam ben ton balığı yemiyorum ama protein alımına genel olarak gelirsek günde kilona göre alman gereken belirli bir örneğin 120 gram protein alman gerek. Bunu 4-5 öğüne bölerek alabilirsin. Antrenman öncesi sporda harcayabilecek enerji kazanmak için karbonhidrat ağırlıklı. Spordan gelincede protein ağırlıklı beslenmelisin. Spordan önce makarna. Spordan sonra tavuk göğsü yiyebilirsin.

Edit: Ulan Nisan 2012

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mob Associate -- 26 Ağustos 2014; 16:59:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OdayıKarartanLamba

quote:

Burayada yapacam.

Az sonra babam gelecek bilgisayrdan inecem. Azıcık sabır. Telefonun şarjı yok zaten.

Göndermeyelim şunu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OdayıKarartanLamba

quote:

Burayada yapacam.

Göndermeyelim şunu.

Pardon yanlış oldu. Hah tamamdır burda.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.