Doğada yetişen madımak yelmik gibi otları ve mantarları toplamak için bıçak almak istiyorum ama bu bıçak örneğin madımağın kökünü keserken toprakla da temas edecek. Toprak bıçağı köreltir. Ben bu doğrultuda nasıl bir bıçak veya çakı satın almalıyım ? Özellikle ot ve mantar toplayanlardan fikir almak istiyorum
www.youtube.com/hakansalihoglu
Herkese merhaba, youtube kanalımda İzotonik ve elektrolit içecekleri üzerine video çektim. İzler ve fikirlerinizi beyan ederseniz sevinirim.
Herkese merhaba, youtube kanalımda İzotonik ve elektrolit içecekleri üzerine video çektim. İzler ve fikirlerinizi beyan ederseniz sevinirim.
Deprem çantası, ilkyardım çantası, yangın söndürme tüpü gibi, acil durumlar için 4 video çektim. Videoyu izleyenler için umarım bir referans olabilir videolarım.
Videolar ile ilgili yorumlarınızı lütfen youtube da video altına yaparsanız çok sevinirim.
Depremde hayatını kaybedenlerin yakınlarına baş sağlığı, yaralılara ise Allah'tan acil şifalar diliyorum.
Çantamda ne var ?
Herkese merhaba, çantamda ne var videosu çektim ve çanta kullanan yada kullanacak olan erkekler için referans olabileceğini düşündüm.
Yorum ve fikirlerinizi videomun altına youtube da yaparsanız çok mutlu olurum.
Karaciğer yağlanması
Herkese merhaba, bu videomda karaciğer yağlanmamdan nasıl kurtulduğumu anlatıyorum.
Aşağıdaki videomu izleyebilirsiniz. Konu ile ilgili yorumlarınızı videoya yaparsanız sevinirim.
Varis tedavisi
Varis ve benzeri sorunlar yaşayanlar için eşimle beraber nasıl varis sorunundan kurtulduğumuzu videolandırdık.
İzlemek isteyenler aşağıda izleyebilir. Yorumlarınızı ise videoya yaparsanız sevinirim
Termos incelemesi
Herkese merhaba, termos konusu derya deniz bir konu ve insanlar termos alacağı zaman araştırırken yanlış bilgilerle karşılaşıp yanlış ürünler alarak mutsuz olabiliyor. Bu sebeple eşimle beraber termoslarımızı inceleyerek termoslar hakkında konuştuk.
İzlemek isterseniz videomıuz alttadır. Konuyla ilgili yorumlarınızı ise lütfen burası yerine youtube da video altına yapın.
Herkese merhabalar, ben donanım haber forumu aktif olarak kullandığım için youtube kanalımı burda sizlere sunmayı doğru buldum.
ilginizi çekerse takip ederseniz mutlu oluruz
Meslek: http://hakansalihoglu.kimdir.com
İlgi Alanları: Teknoloji
Ne mutlu Türk'üm diyene |
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 635
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 44.389 (Bu ay: 391)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 142 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware