Şimdi Ara

TOMTOM Avrupanin Tutulan Programi (ilksayfadan itibaren okuyunuz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
732
Cevap
9
Favori
103.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bundan sonra Tomtom ile ilgili Problem ve sorunlarimizi burda Paylasalim.

Tomtom Bu PDA ve Telefonlarda calisir.
    - Acer N10 (WM2003)
    - Acer N35 (WM2003)
    - Acer N50
    - Acer N310 (Update yapilirsa TT6.03 )

- Asus Mypal 632
    - Asus Mypal 636 (632N ve 636N teorei olarak calismali)
    - Asus MyPal A730W
    - Asus A525
    - Asus P535

- Becker traffic Assist HS II (Win CE 4.2)(kücük bir ayarla)

- Dell Axim X30 (WM2003, WM2003SE)
    - Dell Axim X51 (WM5.0)
    - Dell Axim x50v (WM2003SE und WM5)
    - Dell Axim X3 (WM2003)
    - Dell Axim X5 (WM2003): dahili hafiza kapatilmali

- ETEN M500
    - ETEN M600
    - ETEN M600+
    - ETEN G500 ( AGPS, AGPS sadece özel ayarlarla)
    - ETEN G500+ (AGPS, AGPS sadece özel ayarlarla)
    - ETEN Glofiish M700 AGPS ile)

- FSC Loox 410
    - FSC Loox 420
    - FSC Loox C550 (BT sadece Virtcomile)
    - FSC Loox N560
    - FSC Loox 600 (LOOXstore kapatilmali)
    - FSC Loox 710
    - FSC Loox T830

- HP HX4700
    - HP HX4700 (WM5.0)

- HTC Hermes (O2 Trion, VarioII, HTC TyTN )
    - HTC Artemis (o2 XDA orbit)
    - HTC P4350

- iPAQ h1940
    - iPAQ hx2110 (Windows Mobile 2003/Windows Mobile 2003 SE)
    - iPAQ hx 2790
    - iPAQ h2210 (Windows CE 4.2 yani WM 2003)
    Yatay format ve Poiwarner Firma PNav sadce özel ayarlarla calisir
    - iPAQ hx2490b
    - iPAQ rx 3715 / rx3715
    - iPAQ 3850 ve 3870 (WM2003SE, SD-Karti FAT16 ile formatlanmali ve alet orjinal ceketi (araba icin özel yapim) CF karti takili olmali
    - iPAQ 3950 (WM2003)
    - iPAQ 3970 (WM2003)
    - ipaq 4240
    - iPAQ h5550
    - iPAQ h6340

- Medion MDPPC 100 (u.a. MD2910 / MD7200) WM2003 ile
    - Medion MDPPC 150

- Mitac Mio 168 (WM2003) (Bluemedia255, MyGuide 6500XL, - Yakumo 300GPS, Medion 95000 )

- Mitac Mio A701

- Nokia N73 (Symbian S60) 3rd Edition Buraya bak:http://www.taxnav.de/product_info.php/in...ern-Europe.html

- O2 XDA mini
    - O2 XDA mini S
    - O2 XDA IIi
    - O2 XDA Neo
    - O2 XDA Orbit

- Palm Tungsten T3
    - Palm TX
    - Palm Treo 750 (V)

- Samsung SGH-i750

- T-Mobile MDA1 (64MB Version SD-Slot ve WM2003)
    - T-Mobile MDA II (BT-Maus 2 GB SD-Card) (Qtek 2020 etc.) Dikkat: bazen calismayabildigi oluyor MDA II
    - T-Mobile MDA III
    - T-Mobile MDA Vario
    - T-Mobile MDA Vario II
    - T-Mobile MDA Pro
    - T-Mobile MDA Compact 2
    - T-Mobile MDA compact 3

- Toshiba E400 (WM2003 SE) Flash ROM Disk deaktive edilmeli
    - Toshiba E750 BT sadece Kabel-Maus ile(WM2003) Flash ROM Disk deaktive edilmeli
    - Toshiba E750 WiFi (WM2003) Flash ROM Disk deaktive edilmeli!

- Typhoon My Guide 3500 Mobile
    - Typhoon My Guide 6500 TMC
    - Typhoon My Guide 7000 XL

- VPA Compact

- Yakumo AlphaX GPS
    - Yakumo Delta 300 sadece Kabel-Maus ile (WM2003)
    - Yakumo Delta 300 GPS 2L (WM2003 SE)
    - Yakumo Delta 400 (WM2003)
    - Yakumo Delta X BT 5
    - Yakumo Delta X GPS ( Sat Fix ile )!!!!!

TOMTOM kullanma kilavuzu Türkce:
    http://www.tomtom.com/lib/doc/nav6/refman/TomTom_NAVIGATOR_TR.pdf

Tomtom Menu Editor:
    Burdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcopolo -- 22 Haziran 2008; 14:15:04 >

• Slm Marco polo verdigin linkte( Volvo_Rti_Eastern_Europe_2006_nrg.part....rar) su var burda tam toplam 31 part var hepsini indirmeden sormak istedim bu eastern eurpa aktuel mi daha dogrusu tom tom icinmi cünkü 31 part biraz büyük geldi benim daha önce indirdigim 3 partti sanirsam burda dahami detayli türkiyeye kadar olan yollar.simdiden tesekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: CARULLAH

quote:

Orjinalden alıntı: marcopolo

Haritanin icine kopyalaman yetmez tomtom menüsünden aktif etmen lazim.

quote:

Orjinalden alıntı: azrail2005

Kardes cevabin icin tesekkürler ama burda bir sürü speedcamera var valla birinde germany yaziyordu kopyalidim deutschlandmap icin icine yapistirdim insallah olmustur birde esterneuropa icin bulamadim ama acaba hangisi yardimci olabilirsen bir sorumda tomtom mu türkiyeye yolculuk icin daha iyi yoksa rote66 yazmis bazi arkadaslar o mu daha iyi.

quote:

quote:

Arkadaslar Tom Tom icin eastern-europa yi yükledim yakinda izin vakti acaba türkiyeye kadar en iyi harita bumu yoksa su an daha iyisi varmi eastern-europa cünkü bana biraz ufak geldi birde almanya ve eastern-europa icin bu radarlarin yerini gösteren datei varmis onu nerden bulabilirim ve nasil tom toma yüklerim simdiden tesekkürler.

keymacker ariyan arkadaslar varsa burda cok güzel programvar hemde Virüssüz

http://****.com/files/21352659/Tom_Tom_Keymaker.by_Streetfighter.rar.html

virus yok diyorsun bende virus yok diyorum ama cevizci40 arkadas virus var diyor merak ettim virus programi ne acaba

http://****.com/users/NVTO7M
    BURDA RADARLARI BULURSUN ISTEDIGIN ULKENIN RADARLARINI MAPIN BULDUGU DOSYAYA KOPYALA VE UYARI AYARLARINI YAP
    Bu mapta sadece anayollar var su an tr yi kapsayan baska tomtom mapi yok

EASTENE EUROPE ICIN POI DATA VE RADAR BENDE VAR BIR ARA BIR LINKTEN CEKMISTIM NERDEN CEKTIGIMI UNUTTUM ISTERSEN MSN DEN GONDEREBILIRIM

Kardes rapide update ediversen belki baska arkadaslarada lazim olur onlarda indirir rapidshare de update de zaten ufaktir sana bir link verir onu buraya yazarsin.

Birde tom tom icin voices ariyorum ama türkce acaba kimsede varmi nerden bulabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azrail2005 -- 21 Mayıs 2007; 21:20:32 >

• O harita TomTom aait degil yazdigi gibi Volovo arabalarinin arac bilgisayarina ait onu indirme....

quote:

Slm Marco polo verdigin linkte( Volvo_Rti_Eastern_Europe_2006_nrg.part....rar) su var burda tam toplam 31 part var hepsini indirmeden sormak istedim bu eastern eurpa aktuel mi daha dogrusu tom tom icinmi cünkü 31 part biraz büyük geldi benim daha önce indirdigim 3 partti sanirsam burda dahami detayli türkiyeye kadar olan yollar.simdiden tesekkürler

quote:

EASTENE EUROPE ICIN POI DATA VE RADAR BENDE VAR BIR ARA BIR LINKTEN CEKMISTIM NERDEN CEKTIGIMI UNUTTUM ISTERSEN MSN DEN GONDEREBILIRIM

quote:

Kardes rapide update ediversen belki baska arkadaslarada lazim olur onlarda indirir **** de update de zaten ufaktir sana bir link verir onu buraya yazarsin.

Birde tom tom icin voices ariyorum ama türkce acaba kimsede varmi nerden bulabilirim.

bugün yarin TomTom türkce ses dosyasini upload ederim. Ama verdigim linkte yokmu acaba ben bakmadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcopolo -- 21 Mayıs 2007; 21:35:31 >

• MARCOPOLO Kardes tomtom navigatorun V675 1049 versiyonunu tomtomun kendi cihazinda ve ppc lerde sizin ilacla yada sniper ile calistiriyorum,kendim HP 6340 kullaniyorum sizin ilacin verdigi kodu makina kabul etmiyor ama tomtom 6.30 build 8320 kraklanmis programi kurunca gps sorunsuz calisiyor acaba bu konuda bir bilginiz varmi varsa yardimci olursaniz sevinirim, rapide nasil dosya yukleniyor easterne europe poi data sini ve radarlari yuklemeye calistim almancam ve ingilizcem olmadigi icin beceremedim az daha unutuyordum tomtom 5.21 i ppc de yatay ve dikey calistirmak mumkun 6.30 un menusunde bu yok buna bir cozum varmi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARULLAH -- 22 Mayıs 2007; 2:19:53 >
  • quote:

O harita TomTom aait degil yazdigi gibi Volovo arabalarinin arac bilgisayarina ait onu indirme....

quote:

Slm Marco polo verdigin linkte( Volvo_Rti_Eastern_Europe_2006_nrg.part....rar) su var burda tam toplam 31 part var hepsini indirmeden sormak istedim bu eastern eurpa aktuel mi daha dogrusu tom tom icinmi cünkü 31 part biraz büyük geldi benim daha önce indirdigim 3 partti sanirsam burda dahami detayli türkiyeye kadar olan yollar.simdiden tesekkürler

quote:

quote:

Kardes rapide update ediversen belki baska arkadaslarada lazim olur onlarda indirir **** de update de zaten ufaktir sana bir link verir onu buraya yazarsin.

bugün yarin TomTom türkce ses dosyasini upload ederim. Ama verdigim linkte yokmu acaba ben bakmadim.

tomtom.com da tomtom HOME diye bir program var onu indir ve yukle gps ni yada tomtom yuklu sd kartini pc ne baglanti kur tomtom homu calistir ve oradan istedigin sesleri cek yalniz turkce tavsiye etmem cunku turkceyi fransizlar gibi konusuyor nefret edersin

• benim verdigim ilac sadece tomtom go cihazlar icin yanilmiyorsam o yüzden ppc lerde calistirmaz. PPC ler icin ilacli versiyonunun yaninda genllikle Guam haritasini yüklemen gerekiyor ozaman sifre sormuyor (genelde indirince guam haritasi icinde oluyor). Rapide dosya yüklemek söle olur (operanin türkce versiyonu isini kolaylastirir)
    1-http://www.rapidshare.com/ yaz ve boslugun yanindaki ilk kutucuga tikla burdan senin bilgisayardan yükleyecegin datayi sec.
    2-ikinci kutucuga (upload) tiklayinca upload baslar.
    3- upload bitince kirmizi olarak dosyanin indirildigi yazar. En altta doldurulacak yerlri doldurmana gerek yok.onun altindaki Fareyle gidince el isareti olan yere git tikla. Tiklayinca ayni sayfada dowload adresleri cikacak (birinci adres download icin , ikinci ise yükledigini silmek icin) kopyala ve dagit . Okadar.

Yukariya yeni bir link verdim Tomtom menu editor diye onu indir ve tomtom görüntü menüsünü kendi istegine göre ayarla belki ordan dikey yatay görüntü ayarini girebilirsin.
    saygilar.

quote:

MARCOPOLO Kardes tomtom navigatorun V675 1049 versiyonunu tomtomun kendi cihazinda ve ppc lerde sizin ilacla yada sniper ile calistiriyorum,kendim HP 6340 kullaniyorum sizin ilacin verdigi kodu makina kabul etmiyor ama tomtom 6.30 build 8320 kraklanmis programi kurunca gps sorunsuz calisiyor acaba bu konuda bir bilginiz varmi varsa yardimci olursaniz sevinirim, rapide nasil dosya yukleniyor easterne europe poi data sini ve radarlari yuklemeye calistim almancam ve ingilizcem olmadigi icin beceremedim az daha unutuyordum tomtom 5.21 i ppc de yatay ve dikey calistirmak mumkun 6.30 un menusunde bu yok buna bir cozum varmi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcopolo -- 22 Mayıs 2007; 13:52:55 >

• Arkadaşlar Selam,

Bende HP6915 var. Bilindiği gibi içerisinde tomtom mevcut bir şekilde geliyor. Ama ben I-GO kullanıyorum. Cihazımdaki tomtom'un versiyonu sanırım 5.3. Yani standart yazılım var. Bu sürüme ait Türkiye haritası nereden bulabilirim. Yada hangi sürümün haritasını kullanabilirim? Bir de sizce I-GO'mu yoksa tomtom'mu? Bu soruyu şu yüzden sordum. Türkiye'de iken mecburen I-GO'yu kullanıyorum. Geçen ay Almanya'ya gittim ve orada da I-GO'nun almanya haritasını bulamadığım için mecburen tomtom kullandım. Fakat tomtom çok daha iyi çalıştı. Rotayı kaybettiğim zaman hemen alternatif rotayı söylüyordu. I-GO'da ise İstanbul'da yolları bilmesek alternatif rotayı bildirene kadar dönüp dolaşacağız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yukarda verdigim linklerde yokmu?
    Var!!! Eastern Eu haritasini indireceksin.

quote:

Orjinalden alıntı: mobil_doruk

Arkadaşlar Selam,

Bende HP6915 var. Bilindiği gibi içerisinde tomtom mevcut bir şekilde geliyor. Ama ben I-GO kullanıyorum. Cihazımdaki tomtom'un versiyonu sanırım 5.3. Yani standart yazılım var. Bu sürüme ait Türkiye haritası nereden bulabilirim. Yada hangi sürümün haritasını kullanabilirim? Bir de sizce I-GO'mu yoksa tomtom'mu? Bu soruyu şu yüzden sordum. Türkiye'de iken mecburen I-GO'yu kullanıyorum. Geçen ay Almanya'ya gittim ve orada da I-GO'nun almanya haritasını bulamadığım için mecburen tomtom kullandım. Fakat tomtom çok daha iyi çalıştı. Rotayı kaybettiğim zaman hemen alternatif rotayı söylüyordu. I-GO'da ise İstanbul'da yolları bilmesek alternatif rotayı bildirene kadar dönüp dolaşacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcopolo -- 22 Mayıs 2007; 18:20:51 >

• quote:

quote:

O harita TomTom aait degil yazdigi gibi Volovo arabalarinin arac bilgisayarina ait onu indirme....

quote:

quote:

quote:

tomtom.com da tomtom HOME diye bir program var onu indir ve yukle gps ni yada tomtom yuklu sd kartini pc ne baglanti kur tomtom homu calistir ve oradan istedigin sesleri cek yalniz turkce tavsiye etmem cunku turkceyi fransizlar gibi konusuyor nefret edersin

SLM,
    ben standart türkce dememistim tomtom icin komik genellikle almanca ve ingilizce taninmis kisilerin sesleri var acaba bizdede böyle sesler varmi acaba mesela arnoldun türkce sycronu veya ibo veya hülya avsar gibi...

• quote:

SLM,
    ben standart türkce dememistim tomtom icin komik genellikle almanca ve ingilizce taninmis kisilerin sesleri var acaba bizdede böyle sesler varmi acaba mesela arnoldun türkce sycronu veya ibo veya hülya avsar gibi...

Henuz yok ama istersen kendin yapabilirsin veya almanca istiyorsan elimde yeterince var.
  • http://rapidshare.com/files/32826514/mysalik_tomtom_tr.rar.html
    Tesekkurler Marcopolo sizin aciklamaniz sayesinde tr poi datalarini (tomtom icin camiler,universite, benzinlik ve radarlar) yukardaki linke yukledim lazim olan arkadaslar cekebilir,Emir Ustanin sniperinin verdigi koduda kabul etmiyor ama yukarda dedigim gibi Tomtom 6.30 build 8320 diye bir program var ppc de kod sormadan tomtom 6 versiyonu ile calisan maplari calistiriyor isteyen arkadas varsa rapide yuklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARULLAH -- 23 Mayıs 2007; 3:23:56 >
  • icinde neler var bu poi lerin yazarsan daha iyi olur kanaatindeyim
    quote:

http://****.com/files/32826514/mysalik_tomtom_tr.rar.html
    Tesekkurler Marcopolo sizin aciklamaniz sayesinde tr poi datalarini (tomtom icin) yukardaki linke yukledim lazim olan arkadaslar cekebilir,Emir Ustanin sniperinin verdigi koduda kabul etmiyor ama yukarda dedigim gibi Tomtom 6.30 build 8320 diye bir program var ppc de kod sormadan tomtom 6 versiyonu ile calisan maplari calistiriyor isteyen arkadas varsa rapide yuklerim

• Arkadaşlar, selam bu yeni konular çok iyi olmuş, valla eline aklına sağlık marcopolo,

Aylardır Türkiyede en iyi şekilde nasıl yaparız diye uğraştık didindik, şimdi kader beni Almanya Fransa ve benelux ülkelerine gönderecek 10 günlüğüne...
    Eee şimdi tut işin yoksa avrupa haritalarını indir yarın akşama kadar, neyse allahtan yukardaki linklerdeki tomtom haritalari çok işime yarayacak saolun varolun. Sadece bu haritalarda otel otopark gibi poi ler vardır dimi, başka bişi yüklememe gerek var mı onu sormak istedim. Bi de carullah bende tomtom 6.30 var rar dosyasının içinde guam klasorude var, bana yeni yükleyeceğim haritalarla ilgili sorun yapar mı bilemiyorum. Senden ricam perşembe akşamı yolculuk var, nolur nolmaz şu tomtom 6.30 build 8320 yi bi şekilde rapide yükleyebilirsen çok sevinirim.
    Saygılar...
  • PM attim
    quote:

Orjinalden alıntı: sinaltekin

Arkadaşlar, selam bu yeni konular çok iyi olmuş, valla eline aklına sağlık marcopolo,

Aylardır Türkiyede en iyi şekilde nasıl yaparız diye uğraştık didindik, şimdi kader beni Almanya Fransa ve benelux ülkelerine gönderecek 10 günlüğüne...
    Eee şimdi tut işin yoksa avrupa haritalarını indir yarın akşama kadar, neyse allahtan yukardaki linklerdeki tomtom haritalari çok işime yarayacak saolun varolun. Sadece bu haritalarda otel otopark gibi poi ler vardır dimi, başka bişi yüklememe gerek var mı onu sormak istedim. Bi de carullah bende tomtom 6.30 var rar dosyasının içinde guam klasorude var, bana yeni yükleyeceğim haritalarla ilgili sorun yapar mı bilemiyorum. Senden ricam perşembe akşamı yolculuk var, nolur nolmaz şu tomtom 6.30 build 8320 yi bi şekilde rapide yükleyebilirsen çok sevinirim.
    Saygılar...

• quote:

Arkadaşlar, selam bu yeni konular çok iyi olmuş, valla eline aklına sağlık marcopolo,

Saygılar...

http://rapidshare.com/files/32937988/TomTom_6.030_Build_8320.rar.html
    Isten yeni geldim ve rapide yukledim ben bununla ppc de V 650 ve V675 versiyonlarini sorunsuz calistiriyorum baska versiyon icin bir sey diyemem tomtomun maplarinda sizin sordugunuz (içn) poi ler mevcut radar falan istersen onlari indirmen lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARULLAH -- 23 Mayıs 2007; 17:55:32 >

• Emeği geçen herkese teşekkürler. Hakkaten de 6.75 leri falan sorunsuz açıyor. Öncesinde Emirin verdiği linktekini kullanıyordum (beceriksizler edition). Her haritayı ayrı ayrı tanıtmak gerekiyordu. Marcopolo ile akşama kadar uğraştık, zor çözdük.Tekrar teşekkürler...
  • merhaba,

6.75 haritasını kullanabiliyormusunuz TR varmıdır içinde ?*

quote:

Emeği geçen herkese teşekkürler. Hakkaten de 6.75 leri falan sorunsuz açıyor. Öncesinde Emirin verdiği linktekini kullanıyordum (beceriksizler edition). Her haritayı ayrı ayrı tanıtmak gerekiyordu. Marcopolo ile akşama kadar uğraştık, zor çözdük.Tekrar teşekkürler...
  • ben tt 6.201 versiyonunu kullaniyordum. ama daha yenisi cikmis. zannediyorum 2 hafta filan olmus.
    bu linkte tomtom 6.56 versiyonu var. ben deneyemedim henuz. bugun basim sd kartlarla dertte
    http://********.com/files/31794335/SD_-_MMC__F_.rar
    problemimi halledince deneyecegim.
    not:baska bir forumdan alintidir...
  • 6.75 haritasinda Türkiye yok
  • Merhaba marcopolo,

Peki Tomtom'mu yoksa I-GO'mu dersek fikrin nedir? Daha önce de belirttiğim gibi I-GO'da güzergahı kaçırdığın zaman alternatif güzergah verene kadar çok zaman geçiyor. Yani İstanbul'u bilmesek yolumuzu bulamıyacağız. Dün akşam Yeşilköy'den Tuzla'ya gitmek için bir güzergah çıkardı ama beni saçma saçma yollardan götürdü. Almanya'da tomtom'u kullandım ama yolları bilmediğim halde güzergah dışına çıktığımda anında alternatif yolu çıkarıyor. Gideceğim yeri çok rahat bir şekilde buldum. Ama I-GO ile bildiğim şehirde (İstanbul) yolumu kaybediyorum.

quote:

yukarda verdigim linklerde yokmu?
    Var!!! Eastern Eu haritasini indireceksin.

quote:

Orjinalden alıntı: mobil_doruk

Arkadaşlar Selam,

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.