Şimdi Ara

TOMTOM Avrupanin Tutulan Programi (ilksayfadan itibaren okuyunuz) (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
732
Cevap
9
Favori
103.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • PDA icin TOMTOM 7 Piyasayada. Ilgilenenler biraz arstirsin. Bana PM atarak istemeyin lütfen su aralar cok yogunum.
    Link vermek yasak oldugundan link isini unutun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcopolo -- 24 Haziran 2008; 12:46:19 >
  • Merhaba arkadaşlar,

Holux Gps cihazımı bluetooth ile laptop a tanıttıktan sonra Laptop tan navigasyon yapabilmek için hangi programı kullanmalıyım ? Bu işin gerçekten acemisiyim yardımlarınız çok makbule geçecektir.

Teşekkürler
  • Tomtom Türkiye v7.25 çıkmış. 49.95 Euro ya harita Tomtomun web sitesinden indirilebilmekte.

Enjoy the best possible map now and later! Our latest map includes:
    - 99% of all major roads and detailed coverage of the major cities and towns, such as Istanbul, Ankara, Izmir and many more
    - 55% coverage of all secondary roads
  • quote:

Orjinalden alıntı: bozses

Tomtom Türkiye v7.25 çıkmış. 49.95 Euro ya harita Tomtomun web sitesinden indirilebilmekte.

Enjoy the best possible map now and later! Our latest map includes:
    - 99% of all major roads and detailed coverage of the major cities and towns, such as Istanbul, Ankara, Izmir and many more
    - 55% coverage of all secondary roads

buradan takip edebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_25392115/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilvarch -- 7 Eylül 2008; 11:41:10 >
  • Merhaba Arkadaşlar Öncelikle forumda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

Bende cihaz HTC TyTN II tomtom 7.915 kurulu ve türkiye haritası mevcut bir türlü haritanın kodunu çözemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Sitedeki linklerin tamamına yakınını denedim başarılı olamadım.

Şimdiden teşekkür ederim.
  • merhaba arkadaşlar ... bende medion mdppc100 var .. yurt dışından geldi... ama işletim sistemi yüklü değil nasıl yükleyebilirim nerden bulabilirim ... yardımcı olursanız sevinirim... iyi çalışmalar...
  • selam arkadaşlar elimde tomtom start modeli navigasyon cihazı var hariteyı güncelledikten sonra harita bulunamadı diyo fakat bilgisayardan yüklü olarak gözüküyo ne yapmam gerekiyo çözüm yolu varmıdır :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klasör.:X:.

selam arkadaşlar elimde tomtom start modeli navigasyon cihazı var hariteyı güncelledikten sonra harita bulunamadı diyo fakat bilgisayardan yüklü olarak gözüküyo ne yapmam gerekiyo çözüm yolu varmıdır :(

Arkadaşım aynı sorun bende de var. Çözüm bulursam buraya yazarım inşallah.
  • Sorun çözüldü. Harita promlemliymiş galiba onu değiştirdiler. Son güncellemeden sonra yeni sürüm harita şimdi sorunsuz çalışıyor.

Edit: Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dor Niro -- 22 Haziran 2010; 21:01:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zengin_47

Sorun çözüldü. Harita promlemliymiş galiba onu değiştirdiler. Son güncellemeden sonra yeni sürüm harita şimdi sorunsuz çalışıyor.

Edit: Yazım hatası

çok teşekkürler bilgilendirme için
  • Tomtom navigasyon kazanalım

DOSTLAR facebook ta Tomtom navigasyonun hazırladığı yarışmaya katıldım. Donanımhaber forum kardeşinizi destekleyin lütfen.Hazırladığım reklama oy verilmesi gerekiyor.birinci oylarla belirleniyor. oy verenler de Navigasyon kazanabiliyor

http://apps.facebook.com/kampanyalar/videodavet/18/840/658318286/5/

linkten kayıt yaptıktan sonra benim video çıkıyor.
    yanınızdaki co-pilot yazan video

oy veren de navigasyon kazanabiliyor.sizde bende kazanalım :) oy veren de vermeyende sağolsun
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.