Şimdi Ara

'tombul surat' :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar sizden bi konu hakkında yadım istiyorum geçenlerde bi arkadaşım bana tombul surat dedi.Bu bana gerçektende koydu sizce yanaklarımı zayıflata bilmenin bi yolu var mı acaba.saçlarım uzunken çok belli olmuyor kısa olunca bariz kabak gibi ortaya çıkıyor.saçlarım da biraz uzayınca kıvırcıklaştığı için kestiriyorum .Ayrıca normalde zayıf biriyim vücudum zayıf yani ama suratım baya tombul.Yardımlarınız bekliyorum gerçekten benim için çok önemli bi konu önceden çok şişmandım 1 sene içinde baya bi kilo verdim şuan 73 kiloyum boyum 1.76 fakat suratım hala eskisi gibi duruyo sizce ne yapmalıyım.

• biraz daha kilo verirsen sorun olmaz.
  • yok kardeşim olmuyo ya suratım zayıflamıyo kilom 73 olmasına rağmen sen o kadar varmısın diyolar yani kesinlikle çok zayıf gösteriyorum ama surat iişte önceden çok takıyodum bayadır bu şekilde yüzüme vuran olmamışta bende dedim heralde bana öle geliyo ama arkadaş öle deyince çok koydu bana ya
  • genetiktir. ne yaparsan yap tombul suratı indiremezsin. bir yol var. o da vücuttaki yağ oranını çok fazla düşürmen lazım. artık vücutta yağ yakılcak yer kalmacak. sıra yanaklara gelecek. bu da pek sağlıklı bişey değil.
  • peki ameliyatla falan aldırma gibi bi durum söz konusu olabilir mi o noktaya kadar geldi artık
  • Aslında baya kilo verildiğinde yüz düşer yani acayip derecede yüz de incelir ama kimi insanın vücudu çok zayıf olduğu halde yüz bölgesi daha yuvarlak ve toplu olabiliyor biliyorum ki senin de öyle sanırım, bu da genetik.

Bence bir kişi söyledi diye çok kafaya takma derim, kafa yapın orantılıysa yani yuvarlaksa saçı 2-3 numara kes yanına kirli sakal 10 numara karizma

Ayrıca bu tarz yüzlü insanları da beğenenler olduğunu unutma, kimisi ince uzun yüz sevmez, kimisine toplu suratlar daha güzel,hoş ve sempatik gelir
  • evet yukarıdaki arkadaşa katılıyorum. toplu yüzler güven verici olarak bir tip olarak kabul edilir. bunu fazla kafaya takma. ameliyat olayına gelince böyle bir yöntem olsa bile kısa sürede yanakların eski halini alacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İri kemikli olmak
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorun bende de var hocam.Vücudumda yağdan eser yok ama suratım aşırı şişman görünüyor...
  • estetisyenlere gitsen büyük ihtimal o yağları aldırırsın ama kanımca çok riskli olabilir zira burnun çenen ve gözlerin o yağlara göre şekillenmişdir belli bir uyumu vardır eğer onlar giderse çirkin birşeye dönüşmeyeceğini nerden biliyosun bende tombul suratım aynı şekilde saçlarım kısa olduğu zaman şebeklere benziyom. acayip koyuyo bana ama ne yapacaksın mecbur saçları uzatacaksın saç zaten devamlı çıkan bişe
  • arkadaşlar yorumlar için teşekkürler olayın üzerinden biraz geçince fazla takmıyorum artık lanet olası sakallarım da sadece çene bölgesi ve foullerin olduğu yerde çıkıyo yoksa bırakacam orman gibi sakal ama yok işte.
  • buna yapacak birşey yok herhalde dostum.bende kilo aldım mı ilk yüzüme yansır.verirkende en son yüzden veririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.