Şimdi Ara

Tomb Raider IV-VI Remastered [PS5 / PS4 ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tomb Raider IV-VI Remastered Starring Lara Croft

Tomb Raider 4-5-6 Remastered

Tomb Raider IV-VI Remastered - Announce Trailer | PS5 & PS4 Games

Tomb Raider IV-VI Remastered [PS5 / PS4 ANA KONU]PlayStationyoutube
    https://store.playstation.com/en-us/concept/10009064 Her legacy lives on! Play the next series of Tomb Raider adventures in this remastered collection of the Darkness Trilogy. Pre-order today! #ps5 #ps5games #ps4 #ps4games #tombraider #laracroft
    https://www.youtube.com/watch?v=DOdgb6R_zYo

-

Onun mirası yaşamaya devam ediyor!

Bu yeniden düzenlenmiş Darkness Trilogy koleksiyonunda Tomb Raider maceralarının bir sonraki serisini oyna.

Dâhil Olan Oyunlar

Tomb Raider: The Last Revelation - Lara Croft, Mısır Tanrısı Set'in kayıp mezarını bulur ama farkında olmadan onu serbest bırakır ve insanlığı karanlığa sürükleyen kadim bir kehaneti yerine getirir.

Tomb Raider: Chronicles - The Last Revelation'daki olaylardan sonra Lara Croft, bir Mısır mezarına gömülür ve öldüğü tahmin edilir. Lara'nın anma töreninde ona en yakın olan kişiler onun geçmişindeki sırları hatırlar.

Tomb Raider: The Angel of Darkness - Cinayetle suçlanan Lara, simya deneylerinin ve kadim eser arayışının dâhil olduğu uğursuz bir komployu çözerken kaçak durumuna düşer.

Ana Özellikler

Klasik ve Yeniden Düzenlenmiş Görsellere Bak: Orijinal çokgen modellerle oyna veya dilediğin zaman yeniden düzenlenmiş grafiklere geçiş yap

Dünyayı Gez: Kahire, Roma, Paris ve daha birçok simgeleşmiş yerde Lara Croft'u takip et

Lara'nın En Karanlık Maceralarını Deneyimle: Lara Croft'un geçmişinin sırlarını gün yüzüne çıkar ve ortadan kayboluşunun gizemini aydınlat

İÇERİSİNDEKİ OYUNLAR:

* Tomb Raider: The Last Revelation (Tomb Raider 4)

* Tomb Raider Chronicles (Tomb Raider 5)

* Lara Croft Tomb Raider: The Angel of Darkness (Tomb Raider 6)

-

Çıkış Tarihi: 14 Şubat 2025

Tür: Action-Adventure

Dağıtıcı: Aspyr

Geliştirici: Aspyr

-

Ekran Görüntüleri:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 11 Ekim 2024; 16:39:25 >

• tomb raider 4 her oyuncunun mutlak oynaması gereken bir baş yapıt.
  • Sonunda sıra Angel of Darkness’a geldi, Remastered ilk üç oyunla sınırlı kalsa çok üzülürdüm. Türkçe Dil desteğini sürdürmemeleri kötü olmuş. İlk üç oyunluk Remastered Türkçe idi..

• Szeth-son-son-Vallano kullanıcısına yanıt

Sıradaki hedef Tomb Raider: Underworld. Yanında gelirken Legend ve Anniversary'yi de getirsin Tomb Raider IV-VI Remastered [PS5 / PS4 ANA KONU] Yine 3'lü paket.

• Akıyor maşallah, bu dönem akıyor remastered, remake. Tam beklediğim haber
  • Türkçe dil desteği belli oldu mu?
  • İşte bu.
    Türkçe de olur inşallah. 1999 dan beri bu haberi bekliyorum.Tarihin gelmiş geçmiş en iyi macera - puzzle oyunu
    Tomb raider the last revelation
  • ereneren E kullanıcısına yanıt
    Çok uzun oyundur yanlız. :)
  • ereneren E kullanıcısına yanıt

Steam sayfasında Türkçe olmadığı yazıyor

• Gece sırf bu haber için saat 2 de store girdim.Ps te 944 lira, Xbox mağaza 1050.İlk 3 remastered Xbox mağazada fiyat hatası olmuştu,50 60 lira gibi bir rakamdan almıştım.Ama bu sefer Xbox ta daha pahalı.Beni çok mutlu eden bir haber oldu bu.Tomb raider 4 seride ilk bitirdiğim oyun olduğu için yeri bende ayrı.O dönem birde ilk mumya filmi çıkmıştı,tomb raider 4 le birlikte piramitlerde ne maceralar yaşamıştım.Avatarım bile yıllardır tomb raider 4 lara croft,o derece hastasıyım bu serinin.Ayrıca 5 ve çıktığı zaman pek fazla eleştiri alan angel of darkness te müthiş oldu gerçekten
  • OldGamers86 kullanıcısına yanıt

Gerçekten serinin en uzun ve en karışık oyunu

• dante06 kullanıcısına yanıt
    Aynı senin gibi ben de direkt xbox'a baktım, uygun fiyata alırım belki diye. Ilk cıktığında almıştım diger 3'lüyü. Nasip değilmiş, artık duruma göre alıcaz.
  • serinin en zor oyunu 4 ve o kadar da insanı gıcık eder 1-2-3 ile sınırlı kalmadıkları iyi olmuş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.