Şimdi Ara

★ TOM CLANCY'S THE DIVISION 2 |PS4 ANA KONU| ★ (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.331
Cevap
31
Favori
56.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Raid i ben de toplasan 3 kez denedim. Birinde delta 3 hatası aldım. Diğerinde ilk 3 boss u geçip razorback e gelince oyundaki tüm nesneler yok oldu. Sadece oyuncular kaldı mecbur kapatmak zorunda kaldım. Sonuncu da da razorback ı denedim ancak 3-4 tekrar sonucunda ilerleme kaydedemeyince çıktım.

Şahsen assault rifle ve smg hiç kullanmıyorum. Chamelion, chatterbox, lady death silahlarını açmış olmama rağmen 1-2 kere anca denemişimdir. Sırf envanterde olsun diye istiyordum. Dlc den önce devamlı kullandığım tek exotic pestilence ti. Dlc ile yine başka bir lmg bullet king kullanmaya başladım. Ikisininde damage leri düşük ama talentleri iyi olduğu için iş görüyorlar.

Exotic armor parçalarının hangileri dlc ile geldi hangileri önceden vardı bilmiyorum.Bana hyena görevlerinin birinde sawyer kneepad düşmüştü onu kullanıyorum. Sabit ,siper arkasında oynuyorsanız iş görüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manhunt görevi olan lincoln memorial da herioc da target loot ta olmamasına rağmen exotic pestilence düştü şaşırdım valla

• PlayStation™Store
    The Division 2 - Warlords of New York Edition
    https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP0001-CUSA12630_00-WLKEDITION000000

New york genişleme paketinde indirim var bu arada

• TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    oyunun baslarinda exotic gear dusmustu ama envanterde nolduysa kayboldu anlamadan..ya parcaladik ya sattik

exotic pestilence de baska silah icin parcaladim bi daha da dusmedi..

• legacy of kain kullanıcısına yanıt
    Dark zone da düşüyor zaten o. Parçaladıysan beğenmemişsindir o zaman

• TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    pestilence parcaladigim zamanlar gear set ve recalibre vs cozmeye ugrasiyordum,tabi yarim yamalak set vs olunca bizde faturayi silaha kestik demek ki

• bu oyunda heroic modda bazi missionlardaki domuzlugu sinir ediyor,bazilarinda rahat gidiyor,bazilari tam bir cildirmişlik halinde npc ler..ya sabır...

manning national zoo heroic 3 farkli grupla girdim ucunde de cok kritik anlarda hep nakavt..godimin ibişsoftu,servetini veriyosun sanki sonunda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 14 Mayıs 2020; 0:55:53 >
  • Arkadaşımda Division 2 var. Kardeşlik ile ben de oynayabiliyorum, level 30 olduk oyun bitti vs. Burada sorun yok.

New york expansion'ı yine arkadaşım kendi hesabına alırsa aynı şekilde oynamaya devam edebilir miyiz? Ben de faydalanabilir miyim? Yoksa expansion'da işler farklı mı yürüyor?
    PlayStation™Store
    The Division 2 - Warlords of New York - Expansion
    https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP0001-CUSA12630_00-TD2WON0000000000

• oyuna guncelleme gelmis,npc lerin hayvani sekilde saldirganligi uzerine bazi duzeltmeler yapilmis vs vs vs..

en sinir oldugum seydi npc lerin garip halleri..umarim daha oynanir olmustur..sonucta zaten kici kirik bir silah set vs bisey vericek 2 saat mission bitiricem diye kastir dur ne anlami var ki..

• ana haritada yapacak bisey de kalmadi,gerzek control pointleri level4 ile ugrassam da duzgun bisey dusecegini sanmam..raid desen grup.olmayinca discovery mod raid te fasulye..dark zone takilayim dedim 1 saatim yoktur dark zone de..dun iki tane mahmut indirdim,duzgun sayilan bir item varken ne zaman extraction point gitsem illa ki uyuz roque ler beni bulur...ne anliyorsalar surekli roque olanlar..hirsiz olanlarindan da hic hoslanmam..ne bileyim bana ters..o kadar ugras landmark temizle gelsin alsin roque denen zirto..oyle boktan bi mekan iste...

• 1 haftalık uğraşın ardından yaklaşık 20-25 kez legendary görevleri bitirme sonunda eli boş dönüyordum ki yanımdaki arkadaşa 2 gün Üst üste big horn düşünce birini bana verdi de ubisoft a sövmeden olayı kapatmış olduk.

Legendary görevlere girmeyi düşünen arkadaşlara da tavsiyem skill build yapın kendinize. Atin turret ya da drone onlar indirsin düşmanları. Bölümlerin acemisiyseniz en kolay yol skill buildler üzerinden oynamak. Çatışmaya girince ayakta kalmak ya da düşünce birilerinin gelip kaldırmasını beklemek baya sıkıntılı çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheUnderTaker-

1 haftalık uğraşın ardından yaklaşık 20-25 kez legendary görevleri bitirme sonunda eli boş dönüyordum ki yanımdaki arkadaşa 2 gün Üst üste big horn düşünce birini bana verdi de ubisoft a sövmeden olayı kapatmış olduk.

Legendary görevlere girmeyi düşünen arkadaşlara da tavsiyem skill build yapın kendinize. Atin turret ya da drone onlar indirsin düşmanları. Bölümlerin acemisiyseniz en kolay yol skill buildler üzerinden oynamak. Çatışmaya girince ayakta kalmak ya da düşünce birilerinin gelip kaldırmasını beklemek baya sıkıntılı çünkü.
    Dostum bunun icin hangi malzemeleri toplamam gerekli isim isim verebilirsen sevinirim.

• classlord kullanıcısına yanıt
    Bende 2 farklı skill seti vardı hocam. İlki kendi yaptığım setti. Skill haste ve skill damage upgradeleri ağırlıklıydı. 1 adet Wyern wear , 2 tane hana-u, 3 tane de murakami marka kullanıyordum. Egzotik eldiven ve çanta da var ama nedense hiç kullanmadım. Ekipman olarakta striker turret ve seeker mine kullanıyordum.

Sonradan arkadaşımdan görüp başka bir set daha yaptım. Onda da 4 tane yeşil hard wired set parçası, 1 Wyern wear, 1 tane de china light industries kullandım. Kullandığım silahlar yine aynıydı.

Görev olarakta roosvelt island bana diğerlerinden daha kolay geldi nedense. En son boss savaşında olduğunuz yerde turret ve mine atarak bölümü geçebiliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheUnderTaker-

Bende 2 farklı skill seti vardı hocam. İlki kendi yaptığım setti. Skill haste ve skill damage upgradeleri ağırlıklıydı. 1 adet Wyern wear , 2 tane hana-u, 3 tane de murakami marka kullanıyordum. Egzotik eldiven ve çanta da var ama nedense hiç kullanmadım. Ekipman olarakta striker turret ve seeker mine kullanıyordum.

Sonradan arkadaşımdan görüp başka bir set daha yaptım. Onda da 4 tane yeşil hard wired set parçası, 1 Wyern wear, 1 tane de china light industries kullandım. Kullandığım silahlar yine aynıydı.

Görev olarakta roosvelt island bana diğerlerinden daha kolay geldi nedense. En son boss savaşında olduğunuz yerde turret ve mine atarak bölümü geçebiliyorsunuz.
    Cok tesekkurler .
    Biktim dandun girmekten biraz free takilayim bu takim isime yarayacaktir.

Bide dostum exotic silah var bunu parcalayinca hicbir sey vermedi.

Parcalamaktan kasit sag cogistige basili tutmak dimi . Yoksa baska bir seklide mi var .

Ozelliklerini almayi demiyorum. Onu yapiyorum normal materyallerin

• classlord kullanıcısına yanıt
    Evet sağ analoga basılı tutup parçalanıyor. Silahlar parçalanınca 1 adet exotic parca veriyor. Bu parçalar maksimum 20 ye kadar birikiyor diye biliyorum. 20 den sonra parçaladığınız silahlar hiçbirşey vermiyor.

• Merhabalar,
    Büyük bir şans eseri level 40 oduktan sonra 2. bountyde level 40 chameleon düşürdüm, 55k dmg 50 ammo yazıyor üzerinde, blueprint satan vendor abladan reconfigure blueprint aldım ama yapmalımıyım bilemedim, blue printte 30k dmg ve 30 ammo yazıyor, bunu yaparsam silah özelliklerim geriye mi gidecek?
  • Herkese merhaba,
    Oyunu bir arkadaşımla beraber oynuyoruz. Genişleme paketini de yeni bitirdik. Oyuncu sayısı fazla olan klan var mıdır? Ya da oyunda sürekli aktif olan arkadaşlar bizim klana gelebilirler? Birlikte raid vs yaparız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasyman -- 31 Mayıs 2020; 12:37:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edita

Merhabalar,
    Büyük bir şans eseri level 40 oduktan sonra 2. bountyde level 40 chameleon düşürdüm, 55k dmg 50 ammo yazıyor üzerinde, blueprint satan vendor abladan reconfigure blueprint aldım ama yapmalımıyım bilemedim, blue printte 30k dmg ve 30 ammo yazıyor, bunu yaparsam silah özelliklerim geriye mi gidecek?
    Merhaba şuan chemaleon fazla işinize yaramaz ama tdu10 güncellemesi ile bu silah oyunun en iyi AR serisi silah olacak diyorlar.Sakın kırmayın silahı bekleyin.

• Bilgi amaçlı yazıyorum, yine chameleon düştü, ilk normal modda bountyde düşmüştü, 2. si heroic washington Hotel görevinde düştü, açık alanda arada gelen zırhlı ayıdan. 1 hafta ara ile 2. chameleon oldu.
  • Exotic eşya bulmanın yolları nedir? Biraz detaylı bilgi verebilir misiniz? İki arkadaş genişleme paketini bitirdik. Şimdi ana görev ve kontrol noktası görevleri yapıyoruz. Başka ne yapmak gerekir? Heroic seviyesinde oynuyoruz.

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.