Şimdi Ara

★ TOM CLANCY'S THE DIVISION 2 |PS4 ANA KONU| ★ (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.306
Cevap
29
Favori
57.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aktif raid yapan klana üye olan var mı? Varsa klan ismini verirmisiniz?
    Yada bu oyunu oynayan 8 kişi varsa raid yapalım?

• THE DIVISION 2 - 'THE SUMMIT İLE YENİ ZİRVELERE ULAŞ

• byalfa kullanıcısına yanıt
    20tl olmuş

• Arkadaşlar alacaksanız newyork paketli alın. Sadece ana oyun yaramaz size 30 level gidiyor paketle birlikte 40 oluyorsunuz. 30 level de ne raid nede heroic mission yapamıyorsunuz. Bende bugün newyork paketini alacağım.

• Yedik kazığı yine . 1 ay oynadım sıktı sonra .ama 20 liraya baya iyi oyun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • byalfa kullanıcısına yanıt
    Oluyor böyle bazen :) Ben de hala nba 2020 yi 3 dolara aldım diye sevinip sonra ücretsiz olunca hissettiklerimi unutamıyorum :) oyun sürükleyici değil ama 20 tl ye değer diye hatırlıyorum.. freeweekend de oynamıştım, indirip bakıcam tekrar sonra alırım belki..

• bundan 1 sene öncesinde kutulu alıp oynamıştım baya da oynamıştım ara ara aklıma gelir tekrar alsammı diye hatta forumdan birkaç arkadaşla oynamıştık bu fiyatı görünce tekrar alırım diye düşünüyorum 2k20 gibi bir ay sonra plus la verirler mi diye düşünmüyor değilim ama bir kaç sızıntı var wolfenstein ve ac origins diyorlar ekim oyunları için bakalım artık kısmet oynamamış olanlara hele ki bu fiyata öneririm.
  • arkadaşlar ilk division hala oynayan varmıdır acaba serverler dolumudur bilgisi olan varmı.

nedense bu 2.ci oyuna ısınamamıştım bi türlü fiyatıda düşmüş ama alsammı almasammı bilemedim
  • Güzelim oyunu mahvettiler bravo valla:)) Oyun psnde 22₺ 100 küsür gb internet parasını karşılamıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

THE DIVISION 2 - 'THE SUMMIT İLE YENİ ZİRVELERE ULAŞ

40 level olmak gerekiyor mu girmek icin
  • Free weekend de oynamıştım.. online bildiri uyarılar vs çıkıyordu.. plus üyeliği olmadan oynanmıyor mu yoksa ? Konuya hakim bir arkadaş aydınlatır mı ?

• Oyun online hata veriyor bugun acaba internet olmadan oynanmiyor mu

• Arkadaşla kardeşlik yapıyoruz onun hesabında oyun var, sorum şu arkadaş hesabına expansionı alırsa bende expansiona girebilir miyim yoksa benimde satın almam gerekiyor?

• Bu oyun icin ayri satin almaniz gerekiyor

• blawer_s B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam..

• Aktif oyuncu varsa ekleyebilir mi? Psn ID: Yucel_54

• Herkese merhaba, kardeşim , The Division 2 almış, hikaye modu oynayacağım diye. Hikaye modunda da plus gerekli midir? Plus olmadan oynayabilme şansımız var mı? Şimdiden teşekkürler.

• Mutimmmm66 M kullanıcısına yanıt

Tek başına hikaye modunu oynayabilir ama online'a girmeye çalışırsanız plus gerekli oluyor. Online dan kastım aslında çoğu görevi tek başına yapılabilir ama bazen gruba girerek yapmak daha kolay veya item düşürmek için yapılıyor. İşte o zaman plus gerekiyor.

• PS4 için bugün aldım oyunu, içinde Warlords of New York paketi de gelmiş ve oyuna başlayınca daha ilk görevi bile yapmadan hemen aktif oldu.

Hikaye moduna girmeden önce bu pakete hemen başlasam ne olur? Paketten geri dönünce devam edebilir miyim kaldığım yerden?

(Şu an levelım 2 ve anladığım kadarıyla expansionda level scaling varmış. O yüzden level olarak bir sorun yaşamayız gibi sanki)

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.