Şimdi Ara

★ TOM CLANCY'S THE DIVISION 2 |PS4 ANA KONU| ★ (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.306
Cevap
29
Favori
57.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Raid e matchmaking yapinca surekli razorback kisminda dahil ediyor oyuna,neden daha oncesinde ki airport icindeki bolumleri goremiyoruz ? o kisimlara 8 kisi grup kurarak mi giriliyor sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • legacy of kain kullanıcısına yanıt
    2 saat kafa utuledi raid,sonuç pokkk. ibişsoft.kafasi..poktan bounty de egzotic duser raid de havagazi...

heroic 4 kişi çok iyi grup olmadikça saç baş yoldurur..ibişsoft delirmiş,kafayi yemiş galiba oynatmamak uzerine kurmuş masayı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 11 Mayıs 2020; 3:28:58 >
  • bu raid e girerken Delta 03 lanet olasinin derdi nedir yaw,yok mu bunun cozumu

delta 3 kadar kafana taş dussun ibişsoft..

This is one of our known issues and our teams are currently investigating what could be going on here.

cözmek için arastiriyormuş ibişler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 11 Mayıs 2020; 18:8:32 >
  • TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    eagle barrier egzotic as.rifle silah raid in normal mi yoksa discovery olan mi,hangi zorlukta dusuyormus ? normal modda matchmaking olmuyor,kendin create yapman lazim raid grup sanirim..boss loated 4/4 yaziyor bende discovery modda,bir yerde okudum 5. defa kazandiginda uçagin icindeki loot sandigina giden kapi acilir ve silahi alirsin demiş..ne derece dogru acaba..ne
    kapiymis arkadas..

Hangi mod olayını ben de bilmiyorum hocam. Düşüren arkadaşlar yazsınlar. Silah bende de yok. Uğraşmıyorum da artık. Zorluk ayarlama kısmı varmıydı onu da hatırlamıyorum.

raid e iki şekilde giriyorsun,birincisi direk matchmaking ile ama zorlugu daha dusuk olan difficult "discovery" de..ibreye bakinca oyle anlasiliyor cunku..digeri difficult "normal" yaptiginda matchmaking yapmiyor onda,create raid yapman lazim yani kendi raid grubunu kurup girmen lazim anlasilan..neyse işte bende merak ettim hangisinde dusuyor bu lanet olasi eagle silah..bu yafşo ibişsoft ta eğer kendi kurdugun raid grubu ile veriyorsa silahi boşuna ugrasmayim diye arastiriyorum..zaten sorunlu bir bolum raid,girmesi bela oynarken atmasi bela..delta 03 beyinli ibişsoft..ne bileyim bende kafama taktim o silahi da aldiktan sonra fazla sallamam oyunu..iş olsun moduna geçerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 12 Mayıs 2020; 15:37:11 >
  • Arkadaşlar eagle barrier silahı için raid modunu discovery olarak değil normal olarak oynamanız lazım. Ancak normal mod için matchmaking seçeneği yok, siz raid oluşturup arkadaşlarınızı davet etmeniz lazım. Aslında oyunun başında discovery mod içinde matchmaking yoktu ancak sonradan eklediler. Belki ilerde normal mod içinde eklenir.
  • yuvanacuu kullanıcısına yanıt
    yapma yaw,desene boşuna uğraştik bu salak ibişsoft un raid i ile..hemde delta 3 derdine katlanip boşuna..ne tip firma yaw,koysana matchmaking hepsine koydun oraya da koy zahmet olmuş çok ibişe..normal mod raide matchmaking getirene kadar oyuncular uzaklaşir,ayrica discovery mod da bari egzotic silahi dusuk sans ta olsa verse gunaha girer sanki mal ibiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 13 Mayıs 2020; 2:50:46 >
    Raid i ben de toplasan 3 kez denedim. Birinde delta 3 hatası aldım. Diğerinde ilk 3 boss u geçip razorback e gelince oyundaki tüm nesneler yok oldu. Sadece oyuncular kaldı mecbur kapatmak zorunda kaldım. Sonuncu da da razorback ı denedim ancak 3-4 tekrar sonucunda ilerleme kaydedemeyince çıktım.

Şahsen assault rifle ve smg hiç kullanmıyorum. Chamelion, chatterbox, lady death silahlarını açmış olmama rağmen 1-2 kere anca denemişimdir. Sırf envanterde olsun diye istiyordum. Dlc den önce devamlı kullandığım tek exotic pestilence ti. Dlc ile yine başka bir lmg bullet king kullanmaya başladım. Ikisininde damage leri düşük ama talentleri iyi olduğu için iş görüyorlar.

Exotic armor parçalarının hangileri dlc ile geldi hangileri önceden vardı bilmiyorum.Bana hyena görevlerinin birinde sawyer kneepad düşmüştü onu kullanıyorum. Sabit ,siper arkasında oynuyorsanız iş görüyor.

• Manhunt görevi olan lincoln memorial da herioc da target loot ta olmamasına rağmen exotic pestilence düştü şaşırdım valla

• PlayStation™Store
    The Division 2 - Warlords of New York Edition
    https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP0001-CUSA12630_00-WLKEDITION000000

New york genişleme paketinde indirim var bu arada

oyunun baslarinda exotic gear dusmustu ama envanterde nolduysa kayboldu anlamadan..ya parcaladik ya sattik

exotic pestilence de baska silah icin parcaladim bi daha da dusmedi..

Dark zone da düşüyor zaten o. Parçaladıysan beğenmemişsindir o zaman

pestilence parcaladigim zamanlar gear set ve recalibre vs cozmeye ugrasiyordum,tabi yarim yamalak set vs olunca bizde faturayi silaha kestik demek ki

• bu oyunda heroic modda bazi missionlardaki domuzlugu sinir ediyor,bazilarinda rahat gidiyor,bazilari tam bir cildirmişlik halinde npc ler..ya sabır...

manning national zoo heroic 3 farkli grupla girdim ucunde de cok kritik anlarda hep nakavt..godimin ibişsoftu,servetini veriyosun sanki sonunda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 14 Mayıs 2020; 0:55:53 >
  • Arkadaşımda Division 2 var. Kardeşlik ile ben de oynayabiliyorum, level 30 olduk oyun bitti vs. Burada sorun yok.

New york expansion'ı yine arkadaşım kendi hesabına alırsa aynı şekilde oynamaya devam edebilir miyiz? Ben de faydalanabilir miyim? Yoksa expansion'da işler farklı mı yürüyor?
    PlayStation™Store
    The Division 2 - Warlords of New York - Expansion
    https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP0001-CUSA12630_00-TD2WON0000000000

• oyuna guncelleme gelmis,npc lerin hayvani sekilde saldirganligi uzerine bazi duzeltmeler yapilmis vs vs vs..

en sinir oldugum seydi npc lerin garip halleri..umarim daha oynanir olmustur..sonucta zaten kici kirik bir silah set vs bisey vericek 2 saat mission bitiricem diye kastir dur ne anlami var ki..

• ana haritada yapacak bisey de kalmadi,gerzek control pointleri level4 ile ugrassam da duzgun bisey dusecegini sanmam..raid desen grup.olmayinca discovery mod raid te fasulye..dark zone takilayim dedim 1 saatim yoktur dark zone de..dun iki tane mahmut indirdim,duzgun sayilan bir item varken ne zaman extraction point gitsem illa ki uyuz roque ler beni bulur...ne anliyorsalar surekli roque olanlar..hirsiz olanlarindan da hic hoslanmam..ne bileyim bana ters..o kadar ugras landmark temizle gelsin alsin roque denen zirto..oyle boktan bi mekan iste...

• 1 haftalık uğraşın ardından yaklaşık 20-25 kez legendary görevleri bitirme sonunda eli boş dönüyordum ki yanımdaki arkadaşa 2 gün Üst üste big horn düşünce birini bana verdi de ubisoft a sövmeden olayı kapatmış olduk.

Legendary görevlere girmeyi düşünen arkadaşlara da tavsiyem skill build yapın kendinize. Atin turret ya da drone onlar indirsin düşmanları. Bölümlerin acemisiyseniz en kolay yol skill buildler üzerinden oynamak. Çatışmaya girince ayakta kalmak ya da düşünce birilerinin gelip kaldırmasını beklemek baya sıkıntılı çünkü.

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.