Varda hep yabancı. Rasgele klana girdim ama raidi hep otomatik yapiyorum Yeni raidde kazan dairesi gibi yerde içerde adam var ateş puskurtuyor sürekli enerjisini indiriyoruz sonra hep dolduruyor Onun bu taktigi var ama yapamıyoruz tek orda takiliyoruz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★ TOM CLANCY'S THE DIVISION 2 |PS4 ANA KONU| ★ (62. sayfa)

-
-
Legendry Ler çok daha eğlenceli . Geçen 2 milyon damege i geçtim skill üzerinden gitmek hakkaten çok daha zevkli ve kolay . Boşuna damege de debelenmisim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
raid exoticleri için normal modda raid yapman lazım.
iron horse dediğin raid dışarıda vanalar var onlarıda kullanmanız lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: eren_eren1raid exoticleri için normal modda raid yapman lazım.
iron horse dediğin raid dışarıda vanalar var onlarıda kullanmanız lazım.
vanaları ayarlayıp üst kattada arkadaki tren gibi şeyi önce lavla indirmemiz gerekli ama yapılmasını tam olarak bilmiyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: classlordVarda hep yabancı. Rasgele klana girdim ama raidi hep otomatik yapiyorum
Yeni raidde kazan dairesi gibi yerde içerde adam var ateş puskurtuyor sürekli enerjisini indiriyoruz sonra hep dolduruyor
Onun bu taktigi var ama yapamıyoruz tek orda takiliyoruz
Alıntıları GösterPS platformunda en çok aktif oyuncusu olan Türk klanı ''Jandarma OH''. Katılmak istersen bekleriz.
PSN den Mesaj atabilirsiniz Dh ye sürekli bakamıyorum işten fırsat kalmıyor.
PSN: Griffin-Sfk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REALROUKE -- 9 Nisan 2021; 15:21:56 >
-
Oyunu Ps5 te denedim tamam 60fps ama grafikler aşırı kötü geldi. Kaplamalar bile yüklenmiyor gibi tam hatta karargah gibi bir yerden çıkınca sürgülü kapıdaki aracın jantını kare kare görünce hepten soğudum oyundan böyle olmamalı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: iStrangeOyunu Ps5 te denedim tamam 60fps ama grafikler aşırı kötü geldi. Kaplamalar bile yüklenmiyor gibi tam hatta karargah gibi bir yerden çıkınca sürgülü kapıdaki aracın jantını kare kare görünce hepten soğudum oyundan böyle olmamalı.
Ps5 geriye uyumlulugun kotu olmasindan kaynakli.
Ps4 pro ssd li makinem var canavar gibi . Yukleme sureleri olsun kaplamalar olsun sorunsuz.
Ps5 icin yeni cikacak oyunlar iyi olacaktir.
quote:
Orijinalden alıntı: REALROUKEPS platformunda en çok aktif oyuncusu olan Türk klanı ''Jandarma OH''. Katılmak istersen bekleriz.
Alıntıları GösterGelicem .
Bende gelebilirim yer varsa hocam.Bir ara oynamıştım ama tek başıma akmamıştı oyun. -
quote:
Orijinalden alıntı: REALROUKEPS platformunda en çok aktif oyuncusu olan Türk klanı ''Jandarma OH''. Katılmak istersen bekleriz.
Alıntıları GösterBasvurdum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi classlord -- 13 Nisan 2021; 2:10:52 >
Psn den mesaj atarsanız sevinirim. DH den gybe diye. Klanda yaş ortalaması büyük ve çok seçkin bir ekibiz. Toxic barındırmıyoruz. Klanda aktif oyuncu sayımız çok olduğu ve huzuru korumaya çalıştığımız için mülakat sonrası alım yapıyoruz. Çoğumuz artık oyunda veteran seviyesindeyiz ve oluşan keyifli muhabbet eğlence ortamı için oynuyoruz. Topluluk kurallarına uyulduğu müddet keyifli vakit geçirirsiniz.
-
Selamlar buraya çok bakamadığımı belirtmiştim. Herkesin psn ve dh, discord vs adı farklı. Çok mesaj veya başvuru geliyor kim kimdir karışıyor. Psn adınız nedir? belki çoktan içerdesiniz, belki bekleyenlerde ama takip edebilmemiz açısından PSN den DH ve kullanıcı adınızı belirtmenizi önemle rica ediyoruz.
PSn: Griffin-Sfk
-
quote:
Orijinalden alıntı: REALROUKESelamlar buraya çok bakamadığımı belirtmiştim. Herkesin psn ve dh, discord vs adı farklı. Çok mesaj veya başvuru geliyor kim kimdir karışıyor. Psn adınız nedir? belki çoktan içerdesiniz, belki bekleyenlerde ama takip edebilmemiz açısından PSN den DH ve kullanıcı adınızı belirtmenizi önemle rica ediyoruz.
PSn: Griffin-Sfk
klandayım tesekkürler
-
Oyuncu sayısı az mı ona göre alacağım oyunu?
hala oynayan varmı acaba ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Başladık oynuyoruz, yeni başlayan, tekrardan başlayan dostlar buyurun hep beraber oynayalım :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şubatta gelecek olan güncelleme ertelenmiş
-
Selamlar. PS5 üzerinde oynamaya başladım tekrar. ilk çıktıgı zamanlar buradan güzel bir ekiple beraber 300 saate yakın altını üstüne getirerek oynamıştım. new york paketini aldım ama baya zaman oldu oynamayalı. Bir ekibe girmek isterim. haftaiçi akşam saatlerinde, haftasonu bütün gün müsaitim
PSN: kadircan1991
-
Herkese selam beyler şimdi ben ubisoft oyunlarının sadece ana hikayelerini bitirir kenara koyarım bu şekilde sıkılmam ama division evrenini hiç bilmiyorum şimdi ikinci oyunda başlasam hikaye adına çok şey kaçırır mıyım? Sadece hikayesini oynayacağım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kaçırırsın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X