< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
★ TOM CLANCY'S THE DIVISION 2 |PS4 ANA KONU| ★ (61. sayfa)

-
-
-
Aktif ve DLC'ye sahip olan oyuncuları klanımıza bekliyoruz. En çok aktif Türk oyuncusuna sahip, özenle seçilmiş üyelerden oluşan bir klanız.
RDO'dan beri beraber oynayanlarımız var.
Raid, Summit, Dark Zone, Hunter'lar, projeler, exoticler ve görevler.
Birkaçımız çok ileri seviye ingilizce konuşuyor biliyor, zorlanan arkadaşlara yardımcı oluyoruz.
Yaş ortalamamız büyük. Otuzlar da kırklar da yirmiler de var ve SAYGI ilk kuralımız. Küfürlü konuşan kimseyi barındırmıyoruz. Çoğumuz stres atmak için oynuyoruz... eğlence, gırgır, yardımlaşma ve paylaşım.
PSN : Griffin-Sfk (istek atarken lütfen DH diye not düşün mesajınıza)
Klan adı: (TSK) Jandarma OH
Yabancı youtuberlar la olan işbirliğimiz sayesinde en ciddi **RAID** klanlarından biri haline geldik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REALROUKE -- 9 Nisan 2021; 15:28:40 > -
PS4 var bende, bende katılabilir miyim size... -
Arkadaşlar merhaba arkadaşımın hesabına division 2 warlord of new york edition satin alsak primary yapan hesapta eklentiyi kullanabiliyor mu yoksa sadece satin alınan hesaptami eklenti aktif oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
s.a. dostum division birden tecrübeliyiz grbumuz dağıldı 2 kişiyiz şuan aktif olarak oynuyoz division 2 yi hafta içi akşam 6 dan gece 12 ye kadar oyundayım arkadaşım gün içinde giriyo gece 1 2 oynuyo hafta sonları full oundayız zaman sıkıntımız yok hafta sonları klanınıza geçebiliriz hertür görev DZ raid yaparız yaşım 37 arkadaşım 35
-
Selamlar Yiğit biz zaten PS4 teyiz. Psn ekle ordan mesajla ön görüşme yaparız akabinde oyundan ekleyebilirim.
DH şeklinde mesaj atarsan ekledikten sonra dönüş aparım.
PSN : Griffin-Sfk
-
Merhaba mesajın için teşekkürler. Ben 42 yaşındayım. Grupta her yaş arkadaş var ortalamamız yüksek.
Psn den eklersen DH yazıp mesaj at oradan mesajla akabinde gruba ekleyebilirim.
Grupta hepimiz PS uygulaması kullanıyoruz çoğunlukla.
PSN : Griffin-Sfk
-
Tom Clancy’s The Division 2 x Resident Evil - 25th Anniversary Event Trailer | PS4
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 22 Ocak 2021; 10:17:55 > -
tamam dır. dostum bu gün atarım akşam
-
Herkese selamlar arkadaşlar.
Ben uzun süredir PS4 de Division 2 oynuyorum. Görevler yardımlaşma raid vs ne varsa varım. New york expansion eklentim de mevcut. Şu anda çeşitli buildler kuruyorum DPS ve SKILL full hazır. PVP , SMG ve TANK build kurmaya çalışıyorum.
Oyunda aktif bir türk klanı arıyorum. Yabancılarla iletişim kurma sorunum olduğundan keyif alamıyorum. Yaşım 35 günün her saati oyunda olabiliyorum. Evden çalıştığım için bolca zamanım var. Özellikle geceleri sabaha kdr aktifim. Aktif türk lanı olan varsa aranıza katılmak isterim.
PSN kullanıcı adım Kutayyy_84
Görüşmek üzere
-
quote:
Orijinalden alıntı: REALROUKEAktif ve DLC'ye sahip olan oyuncuları klanımıza bekliyoruz. En çok aktif Türk oyuncusuna sahip, özenle seçilmiş üyelerden oluşan bir klanız.
RDO'dan beri beraber oynayanlarımız var.
Raid, Summit, Dark Zone, Hunter'lar, projeler, exoticler ve görevler.
Birkaçımız çok ileri seviye ingilizce konuşuyor biliyor, zorlanan arkadaşlara yardımcı oluyoruz.
Yaş ortalamamız büyük. Otuzlar da kırklar da yirmiler de var ve SAYGI ilk kuralımız. Küfürlü konuşan kimseyi barındırmıyoruz. Çoğumuz stres atmak için oynuyoruz... eğlence, gırgır, yardımlaşma ve paylaşım.
PSN : Griffin-Sfk (istek atarken lütfen DH diye not düşün mesajınıza)
Klan adı: (TSK) Jandarma OH
Yabancı youtuberlar la olan işbirliğimiz sayesinde en ciddi **RAID** klanlarından biri haline geldik.
Hocam hem burdan hemde ps üzerinden mesaj attım. iletişim kuralım isterim.
-
İlaveten raidleri henüz oynayamadım arkadaşlar. 8 kişi kurulursa bana da davet atabilirsiniz.
PSN kullanıcı adım Kutayyy_84
-
burdan gelenleri biraz daha geç görüyorum PSn den cevapladım hocam.
-
Yeni sezon gelmiş arkadaşlar. Oyun içinde 12 hafta yazdığı için ağırdan alıyordum 76 leveldim. 90 da waveform açmak için kasıyordum şimdi ödüller değişmiş. Bu holster normal lootpool içine mi düşüyor yoksa alma imkanımız kalmadı mı bilgisi olan var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
beyler oyunu ultimate alırsak pri veya sec bütün eklentilerden yararlanabiliyor mu?yoksa sadece oyun alınan hesap mı yararlanabiliyor?
-
sadece alınan hesap
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
cevap için teşekkürler.
-
Arkadaslar skill tier uzerinden gidiyorum. 6 tier mevcut ancak oversharge icin exotic sirt cantasi olmasina ragmen tier 6 + 1 devreye girmiyor . Nasil bunu devreye sokarim ne yaptiysam olmuyor
Oversharge cok farkettiriyor seeker ve hill kullaniyorum dolum surelerini cok kisaltiyor ama oversharge bir turlu devreye sokamiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
alt kısımda overcharge nasıl devreye girer yazıyordu. Aklımda kalan el bombası atınca devreye girer.
hive içinde iptal edince giriyordu.
bu arada raid yapan klan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X