Şimdi Ara

★ TOM CLANCY'S THE DIVISION 2 |PS4 ANA KONU| ★ (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.306
Cevap
29
Favori
57.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimde dedigim haritadan üçgenle görevi seçip aratmak anında buluyor.
  • Arkadaşlar oyunu yeni aldım ve başladım acaba bu stronholdlar hikaye görevi mi yoksa ilk oyundaki gibi item düşürme görevi mi çünkü hikayeyi oynamayı düşünüyorum sadece online tarafına hiç girmiycem oyunun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu takedown trophy icin ne yapmam lazim bir türlü olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahser360 A kullanıcısına yanıt
    Her darkzone da Rogue olmuş birini öldürmeniz gerekiyor. İki kişiyseniz arkadaşınızla yapabilirsiniz. Beraber girin darkzona sonra gruptan ayrılın ve touchpade basılı tutsun arkadaşınız rogue oluyor ve sizi öldürsün hemen yakın bir yerde spawn olup gidip öldürün onu. Her darkzone da yapın bunu yalnız işgal edilmiş darkzone da olmuyor bu ertesi gün işgali kalkınca gidip o darkzonuda yapın o zaman gelir kupa.

• Herkese merhaba
    İvy tunnel control pointi 4 kez oynadım olmuyor. İnitiate takeover olmuyor, sanırım bug’a denk geldim. Başına gelen var mı? Yada bir çözüm yolu.

Edit:Farklı günlerde, farklı levellerde yaptım olmadı. Matchmakingle o görevi yapmayan birinin yanında yaptım oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren_eren1 -- 27 Mayıs 2019; 21:50:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar, ana missionun ortasinda oyundan cikarsak gorevin en basina mi donuyoruz, bir gorevin sonuna dogru oyundan ciktim ve tekrar oyuna girdigimde kendime basede buldum.

• stalker7777 kullanıcısına yanıt
    Çıktığında kısa bir sürede geri dönersen ekip arkadaşlarınızın kaldığı yerden devam edersiniz. Sonunda çıktıysanız arkadaşlarınız bitirmiştir o yüzden base atmıştır sizi

• quote:

Orijinalden alıntı: tnrvrd1996

Çıktığında kısa bir sürede geri dönersen ekip arkadaşlarınızın kaldığı yerden devam edersiniz. Sonunda çıktıysanız arkadaşlarınız bitirmiştir o yüzden base atmıştır sizi
    Hocam tek basina oynuyordum gorevi ekip arkadasi filan yoktu.

• Tek başıma oynuyorum ve güzel oyun aslında ama ana görevler bile birbirinin aynısı. Sürekli bir yere gidip bir şey alıp savunmaya geçiyorum. Çok da uzun sürüyor ve sıkıyor.

• The Division 2 | Free Weekend Trailer | PS4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 19 Haziran 2019; 22:43:44 >
  • Forumda raidi bitirebilen bir grup var mı ?
  • arkadaşlar merhaba, dün arkadaşımla gold edition aldım sec pri ikimizde özelliklerinden faydalanabilir miyiz? sorun oluyor mu ? yapan arkadaş var mı? gelen ekleri göremedik nerden ulaşabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kellezar

arkadaşlar merhaba, dün arkadaşımla gold edition aldım sec pri ikimizde özelliklerinden faydalanabilir miyiz? sorun oluyor mu ? yapan arkadaş var mı? gelen ekleri göremedik nerden ulaşabiliriz?
    Oyunu hangi hesaptan aldıysanız o hesaba gelir diğerine gelmez

• quote:

Orijinalden alıntı: blawer_s

Forumda raidi bitirebilen bir grup var mı ?
    Oyunu 2 gun once aldim daha indiremedim 90 gb
    8 kisi olacan ve 8 saatte bitiyor mus oyle okudum bir yerde en erken 5 saatte biteren olmus ayni gorev uzerinde bu kadar sabiri olan 8 kisi var mi acaba
    Ben online oyunlarda 1-2 kisiyi zor buluyorum 7 kisi nasil bulacam 🤔

• quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

8 kisi olacan ve 8 saatte bitiyor mus oyle okudum bir yerde en erken 5 saatte biteren olmus ayni gorev uzerinde bu kadar sabiri olan 8 kisi var mi acaba

Alıntıları Göster
    Zor 8 kişi raid destiny 6 kişi zor bulunuyordu. bence 4 kişi olmalıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

Alıntıları Göster
    Raidi artık yarım saatte vs. bitiriyorlar. Biz grup olarak 25 dakika da son bossa kadar geldik. Ancak daha son boss için doğru düzgün bir araya gelemedik. Raidde ki tek sorun hala matchmaking gelmemiş olması ve 8 kişiyi bulmanın zorluğu, forumdan oyunu sürekli oynayan ve raid yapmak isteyen kişiler ile birlikte yapabiliriz.

• Oyunun demosunu indirdim ama sürekli alfa02 hatası veriyor. Plus üyeliğim olmadığı için mi acaba?

• Raid yapanlar eklesin lütfen psn: mustafaozturk1
    Survivalist.
    300+ Saat oyun süresi.
    Karakter fena değil.
    Asgari ücret + sigorta

• Oyunu satmıştım bedava deneme olunca tekrar indirdim önceki karakterimle girdim ama düşmana hiç bir türlü damage veremiyorum silahlarla melee ve el bombasıyla damage alıyorlar sadece ve onlar bana vurabiliyorlar çok saçma bir durum kaç defa açıp kapadım değişen bir şey yok

• PS Dolby Atmos destekliyor mu? Oyunun sesleri pc de çok iyi...

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.