Bildirim
★ TOM CLANCY'S THE DIVISION 2 |PS4 ANA KONU| ★ (26. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bu günkü güncelleme dlc içermediğinden herkese aynı anda gelecek şuan 3 saatlik bakımın başlamış olması gerekiyor. Muhtemelen 13.30 da WT5 etkinlikleri başlamış olur.quote:
Orijinalden alıntı: aschil
Bu mesaj silindi. -
Hocam ben ve birkaç arkadaşım da bu klandayız.Diğer arkadaşlarda gerektiğinde yardıma geliyorlar,sizin mesaj attığınızda oyunda aksiyonun çok olduğu bir andalarsa eğer dönüş yapamamış olabilirler.Bana kimseden mesaj gelmedi mesela açıkçası.Oyun öyle bağlıyor ki kendine oyun içindeyken telefona dahi bakamıyorum o yüzden klandakiler yaramaz demeyin hemen :)quote:
Orijinalden alıntı: Easy Ice
MTGU bende katıldım ama clandakiler hikaye adamlardan 3 kişiden basit bir yardım istedim. 3 dk iş mesaj attım tenezzül edip dönüş mesajı bile atmadılar. Önemlide degil.
Alıntıları Göster
-
ne kadar fiyat hocamquote:
Orijinalden alıntı: Guest-AC4376FA6
Arkadaşlar,
US Psnden aldığım Division hesabımın SEC hakkını satıyorum, çevrenizde oyuna başlayacak olan varsa aklınızda olsun. Yeni ajanları katalım aramıza -
85 hocam.. Pri'si bende..quote:
Orijinalden alıntı: gumbet
ne kadar fiyat hocam
Alıntıları Göster -
Gear 455 oldum.
Main mission %100 oldu.
Saraydaki helikopter açıldı. Bir bayan asker başında. Merak ettim, yanıba gittim. 8 kişi ile raid pek yakında diyor. Çok heyecanlandım :)
Raid için psn : bhdr84
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lvl 30 oldum ama class seçemedim white house da skill açtığımız yerin yanin daki masa degil mi arkadaşlar
Yada gorevlemi açılıyor bilemedim bir tane main misson kaldi ama otomatik açılmıyor mu class seçimi yine nerde yanlış yaptım 😁
Arkadaşlar merhaba sizlerde de oynarken kaplamaların geç gelmesi ve görüş mesafesinin çok kısalması sorunları oluyor mu ? -
Görüş mesafesi ile ilgili sıkıntı yokta kaplamaların ara sıra geç yüklenmesi problemi oluyor. Sanırım kaplama ile ilgili problem genel bir problem.
Çok detay var oyunda hdd ninde bir sınırı var normaldir
Bazen bir görev bölgesine giderken yoğun bir sis oluyor ve önümü görmemi engelliyor. Aynı zamanda kaplamaların geç yüklenmesi de düşmanları zamanında görmeme engel oluyor bir anlamda. Silah sesleri yakından gelse de veya vurulsam da kaplamalar tam yüklemeden ya da düşman yerini açık olarak belli etmeden düşmanı saptamak zor oluyor. -
Görevle alınan Chatterbox smg alan oldumu arkadaşlar benim gear score 485 bu silahın görevini yaptım. Craftda bana 340 score ile düşük verdi bu neden böyle düşük verdi bu silahı yükseltmenin yolu varmı? -
Craft masasını upgrade edersen sorunun çözülür. -
Silahi craft masasinda yaptimda nasil update yapicagimi bulamadim.quote:
Orijinalden alıntı: Kylo Ren
Craft masasını upgrade edersen sorunun çözülür.
Vendorda upgrade blueprinti satiliyordur onu satın alın başka bir exotic silahı kırıp elde edeceğiniz parça ile de craft masasında score 500 yapabilirsiniz
Craft bench açınca altta ufak yazılarla işlemler var.
Kare ile benchi geliştiriyorsunuz.
bunun için de materyaller lazım.
WT5 olunca son seviyeye kadar yükseltmelisiniz. -
477 gear score yaptım.
ancak buildi bozdum.
490-500 gear score aralığına kadar build yapmanın pek mantıklı olmayacağını gördüm.
çünkü 470 gs civarında build yaparsak 500 gs'ye ulaşamıyoruz.
wt5 olunca end-game 500 gear score oluyor.
bilginize arkadaşlar. -
Benim de şu an aynı gear scoreum en yüksek ne çıkarsa onu takıyorum şimdilik artışta. 500 yapan arkadaşlar build dizerse gereksiz 500 itemleri atarlarsa daha çabun 500 olunabilir tabi 😌
Gear skoru sadece item drop yaparak yükseltmekten ziyade recalibrate masasında başka bir parçanın özelliğini vererekte yükseltebilirsiniz.
Onu denedimde yukselmiyor. Arkadaşların dedigi gibi masayi update edip deneyim tskler.quote:
Orijinalden alıntı: Kylo Ren
Gear skoru sadece item drop yaparak yükseltmekten ziyade recalibrate masasında başka bir parçanın özelliğini vererekte yükseltebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X