Şimdi Ara

★ TOM CLANCY'S THE DIVISION 2 |PS4 ANA KONU| ★ (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.306
Cevap
29
Favori
57.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ★ TOM CLANCY'S THE DIVISION 2 |PS4 ANA KONU| ★

Bu da bizim aksam etkinligimizden @heat2797 ile :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gear 468
    Level seviyesi logolu gözüken son görevi (4 adet füzeyi roketlemeden imha etmemiz gereken bölüm) geçmiş olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
    Beraber bir geçsek diyorum..

• "signature ammo" düşmesi bug'ini düzeltemediler ya bi türlü :/
    bugün gelecek olan güncellemede de düzelmeyecek gibi.
    ne anlamı kaldı ki özel silahın ya :/

Patch güncelleme bilgisi: 11 NİSAN PATCH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoRriZ -- 11 Nisan 2019; 9:59:48 >
  • bhdr84 B kullanıcısına yanıt
    Füzelerin önünde ve arkasında ufak bir kutu şeklinde bölmeler var.
    oralara ateş etmelisiniz hızlıca.
    Youtube'da videosu vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoRriZ

Füzelerin önünde ve arkasında ufak bir kutu şeklinde bölmeler var.
    oralara ateş etmelisiniz hızlıca.
    Youtube'da videosu vardır.
    Teşekkür ederim aynen öyle ama matchmaking yaparak girdiğim için 3 dür takım olarak denk geldiğim kişiler bilinçli olmadığı için geçemedik.. eğer geçtiyseniz bir takım olup beraber yapabilir miyiz bu görevi?
    Gear475
    Psn: bhdr84

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BoRriZ kullanıcısına yanıt
    yapılan düzeltmelerin oynanışa " inanılmaz " etkisi olduğunu düşünmüyorum. ben de dx12 fix bekliyorum ama sözde hala üzerinde çalışıyorlar. Nvidia ile görüşüyorlarmış sanırım yeni bir driver güncellemesi için. T-Poses denilen düşmanların öldükten sonra havada kalması, reviver hive skill bug'ı gibi sorunlar bunlardan daha öncelikli olmalı bence. herhalde önümüzdeki güncellemeye sarkıtmışlar.
  • Halihazirda bulundugum levelda acilan side missionlari daha sonra donup yapinca verdigi exp. mi azaliyordu bisi vardi bunla alakali bilgi bulamadim.
    Suggest level kacsa ana goreve ara verip onlara donup sonra ana goreve devam mi etmek daha mantikli? Veya daha sonra bu sidelara gitmem malzeme disinda biseye yaramayacaksa onerilen levelda mi yapmak gerekir?

• *** BURAYA *** tıklayarak forumda yer alan level kasma önerilerimi okuyabilirsin
    Tavsiyem matchmaking girerken challenging zorlukta girin. O zaman bilen gruplar tidal basin kastığı için Daha rahat geçersiniz. E biraz düşmanlar zor gelebilir. Onda da dikkatli ve supporta yönelik oynamanız gerekiyor.

dostum dün akşam vaktim olmadı. eğer halen görevi geçemediysen bu akşam denk gelirsek yardımcı olmaya çalışırım ;)
  • karikaturizma kullanıcısına yanıt
    aman abi naptın ya :) Hard seviyede bile pug ile bitirmek kolay olmayabiliyor. Challenging seviyede işkence çekmesin arkadaşlar :)
    ayrıca düşmanlar sağlam vuruyor. normal seviyeye alışanlar için çok zor gelir :)
    ama 500 gs olduktan sonra artık "hard" ve "challenging" zorluğa alışmanız lazım tabii..
    Valla ben o görevlerin hepsini challenging yaptığımda gear seviyem 450 lerdeydi. Biraz zorlasa da taktiksel oynayınca geçiliyor 😌

Hard da sıkıntı olmaz. Challange zorlar..

Tamamdır. Akşam yapalım :)

• Beyler selamlar,

Size bir sorum olacak bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim ben şimdi chatterbox silahını craftladim ve elde ettim 490 score mevcut şimdi bu silahın eklenti kısımları kilitli oraları nasıl açabilirim ve score nasıl yukseltebilirim?

• exotic silahların hepsi bu şekildedir; kullanılan parçalar değiştirilemiyor. 500 score a update etmek için de farklı bir exotic silah bulup parçalamalısın.
  • Bir yardım arkadaşlar. Oyunun en iyi silahlarından biri olarak youtubede Custom P416 g3 silahı bana 487 mor olarak düştü. Alttaki videoda score 318 oldugu halde sarı hıgh end bu silahı mordan yükseltmenin yolu varmı? yoksa oyunda hem mor hem sarısımı mevcut.

Crafting masasında gerekli silahı buldugumda 502 kadar yükselicekte gene mormu kalır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 13 Nisan 2019; 19:1:41 >
  • Kylo Ren kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam 500 score craftladim teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATATURKTC -- 13 Nisan 2019; 22:19:9 >
  • Merhaba arkadaşlar. Bu exotic silahlar için gerekli olan parçalardan hangilerini topladığımızı oyun içerisinde bi yerden görebiliyor muyuz acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre00

Merhaba arkadaşlar. Bu exotic silahlar için gerekli olan parçalardan hangilerini topladığımızı oyun içerisinde bi yerden görebiliyor muyuz acaba.
    İnventory bölümünde görebilirsin.
    ★ TOM CLANCY'S THE DIVISION 2 |PS4 ANA KONU| ★

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.