Şimdi Ara

★ TOM CLANCY'S THE DIVISION 2 |PS4 ANA KONU| ★ (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.306
Cevap
29
Favori
57.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Easy Ice

Onu denedimde yukselmiyor. Arkadaşların dedigi gibi masayi update edip deneyim tskler.

Alıntıları Göster
    Craft masası neye göre ve neyle yükseliyor şuan benim 400 küsürde daha yükseltemedim 🤔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brooklyn666

Craft masası neye göre ve neyle yükseliyor şuan benim 400 küsürde daha yükseltemedim 🤔

Alıntıları Göster
    WT5 e geçerseniz craft masasını 450- 490 score aralığına yükseltebilirsiniz. Mevcut haliylede daha fazla yükselmiyor zaten.

Gearları re kalibre ederken sağ yukarıda hangi gear score aralığında yükseltilebileceği görülüyor. 450 skorlu bir gearı en fazla 465 yapabiliyorsunuz keza 500 scorelu gearlarda en fazla 515 skora ulaşabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blawer_s

WT5 e geçerseniz craft masasını 450- 490 score aralığına yükseltebilirsiniz. Mevcut haliylede daha fazla yükselmiyor zaten.

Gearları re kalibre ederken sağ yukarıda hangi gear score aralığında yükseltilebileceği görülüyor. 450 skorlu bir gearı en fazla 465 yapabiliyorsunuz keza 500 scorelu gearlarda en fazla 515 skora ulaşabiliyor.

Alıntıları Göster
    Suan benim chatterbox exotic smg 340 scorede bnm gesr score 493 bu silahi masayi upgrade yaptigimda 500 scorebyapma imkanim varmi

• quote:

Suan benim chatterbox exotic smg 340 scorede bnm gesr score 493 bu silahi masayi upgrade yaptigimda 500 scorebyapma imkanim varmi

Alıntıları Göster
    Senin craft masana git bak bakalım chatterbox upgrade blueprinti var mı ? yoksa vendora git muhtemelen en altta blueprintini satıyor olacaktır. Varsa WT5 e geçtiğin için craft masasını upgrade et upgrade blueprint skoru 500 olacaktır. Ozaman 500 gear skorlu chatterbox sahibi olabilirsin ancak bir parçaya daha ihtiyacın var oda egzotik silahları kırınca düşen parça yani bir tane egzotik silah kırıp düşen parçayı da upgrade de kullanacaksın.

• blawer_s B kullanıcısına yanıt
    Şimdi şöyle tier 5 teyim zaten ama vendorda exotic blueprinti bende çıkmıyor bunun sebebi nedir onu çözmeye çalışıyorum açıkcası🤔🤔

• brooklyn666 kullanıcısına yanıt
    Hangi silahı arıyorsunuz siz vendorda silahı upgrade etme blueprint i satılıyor siz silahı ilk defa craftlamadiysaniz yada bosslardan düşeni elde etmediyseniz göremeyebilirsiniz hangi silahı arıyorsanız YouTube'dan videosuna bakın

• quote:

Şimdi şöyle tier 5 teyim zaten ama vendorda exotic blueprinti bende çıkmıyor bunun sebebi nedir onu çözmeye çalışıyorum açıkcası🤔🤔
    Chatterbox gorevleri var youtubede bakip yapabilirsin baya ugrasyiriyor yanliz

• Merhaba arkadaşlar level 5 im. Online oynayıp ilerlemek isteyen arkadaslar varsa beni eklerse birlikte oynayabiliriz. PSN : CaryWilWilliams

• heat2797 kullanıcısına yanıt
    Hocam selam, ben de 5 levelim. Yalniz bolum aralarinda cok saga sola takiliyorum :) atmosfer nefis. Ekliyorum sizi, ana gorevlere, sidelara 2 kisi girmek keyifli olabilir. Oynama tarzimiz uyusursa takiliriz.

• çok sevindim . Yarın sabah vizelerim bitsin ben de ful+ful online im . Birbirimizden ayrılmadan görevi yaparsak bence çok eğlenceli olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: heat2797

Merhaba arkadaşlar level 5 im. Online oynayıp ilerlemek isteyen arkadaslar varsa beni eklerse birlikte oynayabiliriz. PSN : CaryWilWilliams
    Hocam seni ekledim psnden kabul edersen birlikte oynayabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamSymbiote

Hocam selam, ben de 5 levelim. Yalniz bolum aralarinda cok saga sola takiliyorum :) atmosfer nefis. Ekliyorum sizi, ana gorevlere, sidelara 2 kisi girmek keyifli olabilir. Oynama tarzimiz uyusursa takiliriz.
    Hocam beni de ekleyebilirsin ben de yeni başladım. PSN: Sem3534
  • Dün craft masasini fulledim. 340 score chatterbox smg white housede bahçedeki vendordan ayni silahin 500 blueprint alarak 500 yaptim. Bahcedeki vendor kontrol etmekte fayda var exotik sniper blueprint satıyordu.

• "recalibration" ile gear score yükseltme şansımız var.
    ancak seçilen her gear +10 yükselmiyor.
    kalibrasyon ederken gear adının altında yükselebilecek gear score yazıyor.
    ben mesela dün, 3 adet 486 gs itemi 493 yaptım.
    ama bu her gear için olmuyor gördüğüm kadarıyla.
  • merhaba Division ajanları :)

"Specialization" (uzmanlık) puanı kasmak isteyenler için önerim olacaktı.
    Black Tusk Bounty'leri +3 Uzmanlık Puanı veriyor.
    en hızlı ve seri şekilde Specialization Points kasmak isteyenlere önerimdir.

Black Tusk harici bounty'ler puan vermiyor diye gördüm ben :)
  • Arkadaşlar selam, akşamları oynamalık takım arkadaşları arıyorum. Yaş 30 level 30 ilk oyunu oynadığımız ekip vardı buralardan acaba nerdeler =) Clan arıyorum bir de.

Sormak istediğim bazı sorular var: ilk oyunda net bi DPS görüntüsü vardı. Bunda DPS'i sadece fire arms sekmesinde görebiliyorum yanlış mı bakıyorum yoksa sistem böyle mi değişti. Side missionlar ilk oyunda önemliydi keza bunları yapmazsanız bounty yapamıyordunuz bu oyunda pek bi önemi yoksa uğraşmıycam. PSN: Newnobre Clan ve takım davetlerinizi bekliyorum.
  • blawer_s B kullanıcısına yanıt
    Şuan hiç craft yapmadım ve bosslardan da exotic düşmedi sanırım sorun bununla alakalı tek pistol parçalarını tamamladım onunda materyalleri eksik basamadım demekki düşmeden printler vendorlara gelmiyor 🙄🙄

• Onu çok denedim hocam sürekli hyneas key toplayıp kutu açtım 3 parça var 4 bulamıyorum halbuki videolarda ne güzel eliyle koymuş gibi 🤣🤣

• quote:

Onu çok denedim hocam sürekli hyneas key toplayıp kutu açtım 3 parça var 4 bulamıyorum halbuki videolarda ne güzel eliyle koymuş gibi 🤣🤣
    Ben bütün sandiklari toplayip bank missiondaki gizli bölmede ki anahrarla gidip actim silah düştü o sandiklari toplamasak silah ordan dusmezmiydi.

• quote:

Ben bütün sandiklari toplayip bank missiondaki gizli bölmede ki anahrarla gidip actim silah düştü o sandiklari toplamasak silah ordan dusmezmiydi.

Alıntıları Göster
    Sandıklardan craft parçaları düşüyor şarjör vs gibi 4 parça tamamlıyosun sonra toplanan silah parçaları smg ise mutlaka o smg den lazımki simahı craftlayabilesin direk kutulardan exotic vermiyor maalesef..

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.