Şimdi Ara

Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist Oynayan Var Mı ? Önerilen Sistem Gereksinimleri ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aradım taradım ama bulamadım Oynayan varsa sistemini yazıp akıcı oynayıp oynayamadığını söyleyebilir mi ?

• Buyur..

Minimum;
    OS: Windows® XP (SP3) / Windows Vista® (SP2) / Windows® 7 (SP1) / Windows® 8

Processor: 2.53 GHz Intel® Core™2 Duo E6400 or 2.80 GHz AMD Athlon™ 64 X2 5600+ or better

Memory: 2 GB RAM

Graphics: 512 MB DirectX® 10–compliant with Shader Model 4.0 or higher

DirectX®: 9

Hard Drive: 25 GB HD space

Sound: DirectX 10–compliant DirectX 9.0c–compliant

Additional: Peripherals Supported: Windows-compatible keyboard, mouse, headset, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended)

Önerilen;
    OS: Windows® XP (SP3) / Windows Vista® (SP2) / Windows® 7 (SP1) / Windows® 8

Processor: 2.66 GHz Intel® Core™2 Quad Q8400 or 3.00 GHz AMD Phenom™ II X4 940 or better

Memory: 4 GB RAM

DirectX®: 11

Hard Drive :25 GB HD space

Sound: (5.1 surround sound recommended)

Other Requirements: Broadband Internet connection

Additional: Peripherals Supported: Windows-compatible keyboard, mouse, headset, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended)

• Fuusrodah kullanıcısına yanıt
    Önerilen için ekran kartı hocam ? Benim sıkıntım o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

Ben daha yeni bitirdim oyunu sorunsuzca ama benim ekran kartım GTX 680 AMP! 256Bit ve 2GB
    192 ya da 256bit, 1GB ve üstü ekran kartıyla rahat oynarsın TheDC
  • bende 2500k işlemci 8 gb ram 560 ti 448c var 1080p de oynuyorum aa kapalı diğer her şey ultrada son derece akıcı şekilde oynuyabiliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fuusrodah

quote:

Ben daha yeni bitirdim oyunu sorunsuzca ama benim ekran kartım GTX 680 AMP! 256Bit ve 2GB

Gtx 430 2 gb

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fuusrodah

quote:

Gtx 430 2 gb

Haaaa... Ya boşşşver yaae zaaaten güzel olmamış
    Splinter Cell Pandora Tomorrow ve Splinter Cell Chaos Theory'e devam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.systemrequirementslab.com/

bu siteden istediginiz oyunu seçerek akıcı oynayıp oynayamayacağınızı görebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dualslayer

http://www.systemrequirementslab.com/

bu siteden istediginiz oyunu seçerek akıcı oynayıp oynayamayacağınızı görebilirsiniz

Orayı biliyorum fakat orda sadece minumum sistem gereksinimlerini listelemişler . Bar full yeşil oluyor ki önerlilen de asla o kadar iyi olamaz
  • Hocam benim sistem eski

amd althon 64x2 +4600 işlemci , 3gb ddr2ram, 1gb 256 bit 9800gt nvdia ekran kartı vs var normal denicek bir seviyede 1280x1024 çözünürlükde sıkıntısız akıcı bir biçimde oynuyorum biraderim...
  • İntel Core 2 3.0 Ghz,Ekran Karti MSI HAWK GTX 460,8GB Ram

1920×1080 Texture Detail Ultra 4× Digerleri High Medium arası.Multiplayerda 30-40 Fps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtostopcununRehberi -- 29 Ağustos 2013; 21:13:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BitliKene

İntel Core 2 3.0 Ghz,Ekran Karti MSI HAWK GTX 460,8GB Ram

1920×1080 Texture Detail Ultra 4× Digerleri High Medium arası.Multiplayerda 30-40 Fps

1920x1080 çözünürlük ama diğer seçenekler medium veya low'da akıcı çalışır mı sizce ?

Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist Oynayan Var Mı ? Önerilen Sistem Gereksinimleri ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDC -- 29 Ağustos 2013; 21:25:23 >
  • quote:

quote:

1920x1080 çözünürlük ama diğer seçenekler medium veya low'da akıcı çalışır mı sizce ?

Hocam ekran kartin dusuk.Acarsin1920×1080de.Oyunda Dirext 9 yap.Son guncellemeyide yap.(v.1.01 1.7gb)...Benimki GTX 460 ama,siradan GTX 460 degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Hocam ekran kartin dusuk.Acarsin1920×1080de.Oyunda Dirext 9 yap.Son guncellemeyide yap.(v.1.01 1.7gb)...Benimki GTX 460 ama,siradan GTX 460 degil.

Tamam sağol hocam . Bugün L.A Noire bitsin . İndireyim onuda .

• quote:

quote:

Merak etme kardeşim çalışır son patch ide kurarsan sorun falan kalmaz garantisini veriyorum akıcı bir şekilde oynarsın..iyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicans -- 29 Ağustos 2013; 22:12:45 >

• lntel(R) Core(TM) i5-2410m CPU @2.30GHz 2.30GHz,4 gb rami GTX 540....Bu pc de oyunu akıcı oynayabilir miyim ??
  • Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist Deluxe Edition ile Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist arasında ne fark var?
  • Dishonored24 D kullanıcısına yanıt
    Oynarsın ayarları biraz kısarsan
  • Imzamdaki sistemle 1920x1080p Full HD Texture Ultra digerleri hepsi High'de sorunsuz oynadim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

Imzamdaki sistemle 1920x1080p Full HD Texture Ultra digerleri hepsi High'de sorunsuz oynadim.

sli mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.