Şimdi Ara

Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist (2013) [ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
1
Favori
33.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence perfectionalist oldukça zevkli. stealth oynamaya zorluyor. seslerde garip bir sorun var gibi. tam pozisyonel ses yok. ya tam sol ya merkez ya da tam sağdan geliyor. bazen yer belirlemek zor oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KovenanT -- 23 Ağustos 2013; 21:32:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: budden

uplay penceresi çıkıyor, oyunu açamıyorum.

Orjinal mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Co-Op veya multiplayer oynamak isteyenler Uplay'den beni ekleyebilirler hesap adım: Jet1ag
  • Tabii ki değil
  • @Cihathalitt Rahat oynarsınız hocam optimize konusunda bir sıkıntısı yok oyunun.

@siberarmi Evet oyun çok zor değil benim de en beğenmediğim özelliği önceki mesajımda yazdığım gibi adamlar kaybolan adamlarını kontrol etmeye tek tek geliyor böylece hepsi ayrı ayrı gruptan ayırıyor bu da kolaylaştırıyor ama oyun hiç dokunmadığımız düşmanlar için daha çok puan veriyor ben öyle ilerlemeye çalışıyorum.Bu arada adamın arkası dönükken kapı açtığım zaman bu kapıyı kim açtı diye kontrol etmeye gelen düşmanı gördüğüm pek stealth oyunu yok.Güzel detaylarda var kısacası.
  • Arkadaşlar spb de Tek ekrandan 2 kişi coop oynayabiliyor mu?Ekran ikiye bolunuyor allttaki ben felan.Yardim edin...

• Oyunun bazi yerlerinde biraz assasins creed havasi sezdim.hoplama ziplama cok:)

• tüm oyunlarını ilk çıktıkları zaman oynayan biri olarak fikrim: yeni nesil splinter cell muhteşem olmuş! yeni nesil oynanışa alışınca bildiğin gölge gibi oynuyorum bayağı uğraşmışlar haklarını verdiğim için mutluyum.
  • Valla oyun harika ilerliyor. Grafikler iyice kendini gösteriyor gündüz bölümlerinde, ışık gölgeli bölümlerde vs. Çok özlemişim Sam Fisher'ı :)
  • Oyun mükemmel olmuş. Grafikler muazzam. Oyunun grafiklerine kötü diyen, ekran kartını yenilesin. Optimizasyon muazzam olmuş. Bu kobin bizim kobin mi yav ? Geçen oyundaki, özlemişim keratayı. Herkese tavsiye ederim. Sam Fisher.. diyip susuyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

Oyun mükemmel olmuş. Grafikler muazzam. Oyunun grafiklerine kötü diyen, ekran kartını yenilesin. Optimizasyon muazzam olmuş. Bu kobin bizim kobin mi yav ? Geçen oyundaki, özlemişim keratayı. Herkese tavsiye ederim. Sam Fisher.. diyip susuyorum..

aynen hocam bu grafikler net next gen bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: whisper242

quote:

Oyun mükemmel olmuş. Grafikler muazzam. Oyunun grafiklerine kötü diyen, ekran kartını yenilesin. Optimizasyon muazzam olmuş. Bu kobin bizim kobin mi yav ? Geçen oyundaki, özlemişim keratayı. Herkese tavsiye ederim. Sam Fisher.. diyip susuyorum..

Siz hic oyun oynamiyorsunuz galiba ne next gen in den bahsediyosunuz.blacklist in grafikleri conviction dan hic farki yok.alin bakin conviction un grafiklerine farjlari soyleyin bana

• quote:

Orijinalden alıntı: regujohn

quote:

Orijinalden alıntı: whisper242

quote:

Siz hic oyun oynamiyorsunuz galiba ne next gen in den bahsediyosunuz.blacklist in grafikleri conviction dan hic farki yok.alin bakin conviction un grafiklerine farjlari soyleyin bana

Next Gen diyemeyiz belki ama grafikler oldukça güzel Conviction ile de aralarında dağlar kadar fark var.

• Oyunu Araldan alıp dlc aktiflestirme de region sorunu yaşayan varmı ?

• Synster S kullanıcısına yanıt
    ben de yaşadım o sorunu. bizim memlekete kapalı olduğunu söylüyor şimdi bu durum çoğu oyunda olabiliyor ancak ben ilk başta oyunumu uplayden aktifleştiremedim aral'a mail ile durumu anlattım onlar da ubisoftla kontakt kurdular ve keyimi öyle aktifleştirdim. böyle bir durumla karşılaştığım için acaba aynısı dlc için de geçerli olabilir mi sorusu aklıma geliyor. aral'a mail atmak lazım aslında
  • En büyük eksiği Sam Fisher olmuş.. Bu ne yav? Tip gitmiş ses gitmiş.. Peh.. Level dergisinde mi ne yazıyordu harbiden Sam bildiğin Mass Effect, Spearhead olmuş.. Yazıktır ya
    Bence en iyisi Splinter Cell Pandora Tomorrow. Onun kadar iyisini göremedim bu seride..
  • Oyun güzel orijinal almak isteyenlere tavsiye ederim.
  •  

Sorunlu Olay Adı: APPCRASH
    Uygulama Adı: Blacklist_DX11_game.exe
    Uygulama Sürümü: 0.0.0.0
    Uygulama Zaman Damgası: 52069460
    Hata Modülü Adı: Blacklist_DX11_game.exe
    Hata Modülü Sürümü: 0.0.0.0
    Hata Modülü Zaman Damgası: 52069460
    Özel Durum Kodu: c0000005
    Özel Durum Uzaklığı: 0124a1cc
    OS Sürümü: 6.1.7601.2.1.0.256.1
    Yerel Kimlik: 44xx
    Ek Bilgiler 1: 0a9e
    Ek Bilgiler 2: 0a9e372d3b4ad19135b95ff78882e789
    Ek Bilgiler 3: 0a9a
    Ek Bilgiler 4: 0a9e372d3b4ad78135b953a78882e789

Çevrimiçi gizlilik bildirimimizi okuyun:
    http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x041f

Çevrimiçi gizlilik bildirimi yoksa, lütfen çevrimdışı gizlilik bildirimimizi okuyun:
    C:\Windows\system32\tr-TR\erofflps.txt

şu sorunu çözemedim gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fuusrodah

En büyük eksiği Sam Fisher olmuş.. Bu ne yav? Tip gitmiş ses gitmiş.. Peh.. Level dergisinde mi ne yazıyordu harbiden Sam bildiğin Mass Effect, Spearhead olmuş.. Yazıktır ya
    Bence en iyisi Splinter Cell Pandora Tomorrow. Onun kadar iyisini göremedim bu seride..

hakkatten haa, aynı şepheard.. ben diyorum birine benziyo ya bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fuusrodah

En büyük eksiği Sam Fisher olmuş.. Bu ne yav? Tip gitmiş ses gitmiş.. Peh.. Level dergisinde mi ne yazıyordu harbiden Sam bildiğin Mass Effect, Spearhead olmuş.. Yazıktır ya

+1 Aynen katılıyorum dostum
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.