Şimdi Ara

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands [ANA KONU] (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.149
Cevap
32
Favori
54.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TncyKrmn

Steampunk oyunu kırdı. Cpy den sonra bu adamlarda acımıyor hiç bir şeye. Fifa17 de bu arkadaşlardan grldi. Darısı division ve forza h3 için. 😀

Bende şaşırdım.Aniden ortaya çıkıp hepsini kırdılar.O kadar süre kimse doğru düzgün kıramadı denuvoyu.
  • TncyKrmn kullanıcısına yanıt
    Tam da fh3 alsam mı almasam mı diye düşünüyordum. Biraz daha bekleyelim madem. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GamersGate Türkiye açılışına özel çekilişimizde 1 kişiye Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands Uplay Keyi hediye ediyoruz. Aşağıdaki linkten ücretsiz katılabilirsiniz:

https://gleam.io/fb/fyFgH
  • Oyunun sadece betasına katılmıştım da malum sürümü indirmenin olayı ne?

Oyun full co-op üzerine kurulu değil mi? Single Player modu var mı tek kişilik?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Oyunun sadece betasına katılmıştım da malum sürümü indirmenin olayı ne?

Oyun full co-op üzerine kurulu değil mi? Single Player modu var mı tek kişilik?

Varmış
  • Ben offline tek tabanca oynuyorum hikaye guzel bide arac gorevleri olmasa, kamyonu kaldirima cikarip kitleniyorum acaba reset var mi arastirayim iyi aklima geldi 😄

• maşallah steampunk açımamış fitgirl de üzerine tüy dikmiş bile :) alıp almama arasında gidiyordum bir deneme şansım oldu.
  • Ps4'te oynayan varsa pm atsın bırlıkte coop oynayalım
  • Wildlandsı bir süre önce final görevide dahil olmak üzere bitirmiştim,geriye birkaç toplanacak öge kalmıştı fakat görevler bittikten sonra oyuna devam etmemiştim.Ardından geçen sürede gelen güncellemelerin performans ve oynanış açısından nasıl etki ettiğini görmek için yeniden indirdim.İlk olarak performansın bir miktar iyileştiğini söyleyebilirim.Onun dışında oynanışta yapılmış en temel değişiklik hava araçlarında olmuş.Kullanımlar değişmiş ve araçların yapısına göre mobiliteleri değiştirilmiş.Hava araçlarının önceki kullanımları çok basitti ve oyuncunun kontrolünde değilmiş izlenimi veriyordu şu an ise daha zorlayıcı bir kullanıma sahipler ve haliylede kontrolü biraz daha zorlaşmış.Bu değişiklik göreceli olarak yorumlanıyor kimi oyuncu eski kontrolleri daha iyi buluyor kimiside yeni kullanımı destekliyor.

Oyun bildiğim kadarıyla şu sıralar Pvp için kapalı betada ve oynayan arkadaşların Pvp yorumlarını bekliyoruz.Onun dışında oyuna çıkmış DLC lerden hangisini önerirsiniz,Narco Road fazla beğenilmemiş gibi ama Fallen Ghost eklentisini oynayanların yorumlarına göre almayı düşünüyorum.
  • Steampunk acımadan kırıyor vallahi.
    Fx4300 ve gtx960 ile 40 fpsleri gördüm medium ayarlarda.Medium ayarlarda bile grafikler çok güzel duruyordu.

Ben asıl Forza3'ü kırmalarını bekliyorum.
  • Halla halla şimdilik oyun güzel,çok gömülmüştü bu oyun,muhtemelen ilerledikçe kendini tekrar edecek klasik bir Ubisoft oyunu olarak ama oyunun atmosferi felan güzel,oyun gerçek mekanlar ve gerçek bir bölge olduğu için olsa gerek atmosferi ve etraftaki detaylar güzel duruyor.Zaten oyunda iyice Gta vari olmuş,

Ubisoft grafiğe ve atmosfere abanıyor ama oyunları hep tekrar etmeye başlıyor bir süre sonra,buradan kaybediyor zaten bu adamlar.
  • Oyunu orjinal oynayanlar, güncel sürüm numarasını yazarmısınız.

• Güzel manzara,oyunda böyle güzel yerler çok fazla var ama sadece var yani.Bu yerler Fallout veya Stalker'da olsa buralarda farklı farklı lootlar çıkabilir yada garip bir mutant ile karşılaşabilirdik.
    İşte Ubisoft oyunlarının hatalarından biri,güzel mekanlar yapıyorlar ama keşif ve heyecan hissi sıfır.Yada bilmiyorum,ben;Stalker,Fallout ve Skyrimi deli gibi oynadığım ve onların keşif hissine alıştığım için bana boş geliyor gibi.
  • pc den ciddi bir şekilde co-op oynamak isteyen var ise eklesin oynayalım discord mutlaka kullanmalı ama oynamak isteyen kişi veya kişiler X-SeujiRo uplay adım
  • Arkadaşlar ben sivilleri katletmek istiyom eğlencesine ama iki üç tane öldürünce oyun tekrar başlıyor bunu kapatma falan yoköu kafamıza göre sivil katledemiyormuyuz eğlenceli oluyor çünkü

• barbarbeku B kullanıcısına yanıt
    Ruhun terörist senin. :) oyunsa cocuklarda oldugu icin katledemiyorsun dikkat et gta 5 silme sivil doludur ama cocuk yoktur hic

• ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    Hocam bu corepack sitesinde 30 GB forza var acaba calisiyormudur corepack çalışmayan oyun sıkıştırmaz diye biliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaReD22

Hocam bu corepack sitesinde 30 GB forza var acaba calisiyormudur corepack çalışmayan oyun sıkıştırmaz diye biliyorum

Zamunda vardı Forza3 ama sonra kaldırmışlar,
  • ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    Evet tam indirecektim son anda kaçırdım

Corepack sürümünü denedinizmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaReD22

Evet tam indirecektim son anda kaçırdım

Corepack sürümünü denedinizmi

Yok,indirmiştim zamundadaki silineni ama sonra kurmaya üşenip yer sorunum da olduğu için silmiştim.
    Edit:4k texture packlı yeni bir versiyon düşmüş,siz bundan bahsediyorsunuz sanırım?Bunu ben yeni gördüm.Bir ara indireyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 3 Ağustos 2017; 22:15:58 >
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.