Şimdi Ara

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands [ANA KONU] (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.149
Cevap
32
Favori
54.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • görevler birbirini tekrar ediyormu hocam biz henüz 2. bölgeye yeni geçtik ağır ağır tüm haritayı temizleyerek gidiyoruz takıntılıyız biraz
  • Daniel Faraday kullanıcısına yanıt
    Oyunun ana görevleri yan görev gibi yan görevleri ise çeşitlilikten çok uzak hep aynı şeyler. 7 den fazla puanı hak etmeyen hatalar zinciri vasat bir oyun almayan arkadaslara onermem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 17 Mart 2017; 11:31:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında en baştaki görevlerde bende o hisse kapıldım ana görev yaparken sanki yan görev yapıyormuş hissi veriyor gibiydi. Belki ilerki bölgelerde düzelir diye umuyordum ama galiba öyle olmayacak. Birde ilk bölgeyi bitirdikten sonra hangi bölgeye geçeceğimizi tamamen bize bırakmışlar sanırım, rastgele bir bölgeye girip devam ediyoruz.
    Aynen istediğin bölgeye gidip gorev yapabilirsin. Bu da oyunun bittikten sonraki son hali.

• açıkcası oyun bittikten sonra sürekli oyuna ekstra görev getirirler diye düşünmüştüm. Hitmandeki mantık gibi ama oyuna dlc çıkana kadar görev gelmeyecek sanırım
    40$ lık sezon passı var 2-3 tane senaryo dlc eklerler işte başka da bir halt olmaz.

• bu kadar büyük haritaya bu kadar az içerik olmamış çok çok daha iyi olabilirmiş oyun 1 sene geç çıkarsalardı keşke
  • Oyunu alıp,ilk araca binip sürüş dinamiklerini görünce anında iade ettim,serüven toplam 30 dakika sürdü..Nerede o RAinbow six raven shild lar.O eski dibine kadar taktik oyunlar..Openworld falan bu seride hikaye..Rainbow six ekibi gelsin geri olduğu gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Aynen istediğin bölgeye gidip gorev yapabilirsin. Bu da oyunun bittikten sonraki son hali.

Şimdi oyunda yapacak ne var hocam sende?
  • Birbirinin aynısı yeşil ikonlu yan görevler. Oyunla işim bitti sattım bugun zaten kurtuldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Oyunu %100 bitirdik arkadaşla toplam 60 saat sürdü sorusu olan sorabilir.

oyunun komple bitirince envanterde ki hey açılıyor mu tüm dövmeler kıyafetler vs..
  • erkinakkas E kullanıcısına yanıt
    Hayır açılmaz, o kıyafetler, silahlar vs çuğu store da satılan dlc ile ile alınıyor extra para vermen lazım ama resmen para tuzağı gerek yok.

• for honorda ki para olayını bu oyuna da yapmışlar çok gereksiz ve yersiz olmuş zorla kendinden soğutuyor ubi
  • arkadaşlar yaratılmış karakterin şeklini kıyafetlerini vs. sonradan değiştirebiliyormuyuz ?
  • Foxin kullanıcısına yanıt
    Evet değiştirebilirsin.

• Oyunu yaklaşık 1-2 saat deneme imkanım oldu güzel bir oyun olmuş bence patchlerden sonra daha rahat konuşabiliriz.Drone olayıyla tespit gibi şeyleri güzel düşünmüşler ama optimizasyon sıkıntısı var tabi uplay oyunlarında artık şaşırmadığımız.
  • Evet arkadaşlar oyunun fizik motoru herşeyi güzel görevler bittikten sonra ubisoftun kucağına doğru yol alacak millet demekki. Bu dlc sistemini icat edeni silkmek lazım :) yani silkelemek :)

Oyun daki unidad baselerinden birine girip bir silah eklentisi aldım.Ardından atak heliyi çalıp kaçtım ama atak heli de rocket atmak falan fiyasko helikopteri ikinci dünya savaşındaki gibi sorti yaptırıp aracın burnunu aşağı eğmek lazım.Eğer denk getirip bizim zpt zırhlı araçlara benzeyen unidad zırhlı aracını alırsanız yan görevlerdeki konvoy yok et falan fıstık onlar too easy :)Oyun bana ekran kartı hediyesi olarak geldiği için oynuyorum.
    Açık dünya haritalarından hoşlandığım için çok güzel denk geldi.Ama para verip gidip almam açıkçası.

Yeni bir open world oyun geliyor.Galiba bu oyunu alıp recon oynayacağım.Recon herzaman en zevkli kısım bence :)

https://www.playbattlegrounds.com/
  • arkadaşlar co op oynamak istiyorum. uplay: bumbada34
  • Ubisoft sanki dizilerden esinleniyor watch dogs 2 (mr robot), Wildlands (narcos), for Honor(vikings) üst üste gelince böyle şeyler cidden kanıtlar nitelikte :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxin -- 18 Mart 2017; 17:19:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bumbada

arkadaşlar co op oynamak istiyorum. uplay: bumbada34

Saat 17:00 gibi evdeyim. Bende oynamak isterim. Uplay Chagotta_83 olması lazım.Dün gece desert eagle ve m4a1 favori silahlarımı açtım. Denemeye vakit olmadı.

Senin yapmak istediğin acil görevler varsa yaparız.Sessiz ve organize saldırı tercihimdir.
    Bu oyun bama güme güzel olmuyor bence. Gta gibi yapınca heyecanı kalmıyor bence.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.