Şimdi Ara

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands [ANA KONU] (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.149
Cevap
32
Favori
54.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu ubisoft'un araba sürüşlerini ayarlayan fizik motorcusu kim ulan gösterin bana.
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Aynen watchdogs misali dandik surus fizigi var. abi tutun rockstardaki gibi bir surus deneyimi yaptirin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün gelen patchden sonra loading ekran süreleri uzamış sanki. Doku rezilliğini saymıyorum bile. NVIDIA'ya lanet ediyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A517 -- 11 Mart 2017; 13:46:1 >
  • Yeni update AMD kartlarında performans artışı diyordu zaten benim kart AMD olduğu için bende arttı performans. Ayrıca tek başıma oynuyorum şimdilik ve oyun çok zevk veriyor.
  • grup olarak oynamak isteyenler eklesin.

uplay: tko81.
  • Nvidia ile ortak oyun uretiyorsun oyun AMD'de stabil ben bu mantığı çözemedim. Menulerde donma oluyor arasira.

• Oyunun belgelerim My Games içerisindeki GRW isimli config ayarını sildim. kendi ayarlarımı yeniden ettim ve oyun bir süre sonra kendine gelip düzeldi. Anlaşılan o ki oyun Pagefile'a biraz yazım yapıyor ondan sonra düzeliyor. Şuan gene eskisi gibi oynayabiliyorum.
  • Eski oyunlar gibi gercekci mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Supernova1071

quote:

Orijinalden alıntı: dogussonmez

oyun super ozellikle 4 kisi oynarken

Ekleyin dostlar

Uplay ve steam dogussonmez

Sen bizim takımda değil misin usta arayış içinde misin?

Evet takımdayız ama ben gırdıgımde sız olmadıgınız ıcın yazmıstım. Baska bır kac arkadas daha var onlarlada oynuyorum. Denk gelirsem. Ama 2 gundur oynayamıyorum oyun ani fps dususlerı yapmaya basladı duzeltmeye calısırken bılgısayar coktu suan bastan kurup Turbo ınternet alıp ındırıp gelıcem ınsallah bu gece yarısı
  • 2 kişi hala takım arıyoruz :) günde 7-8 saat oyundayız 2 kişi bitiricez oyunu bu gidişle
  • bugün saat 11:15'te oyunun singleplayer oynanışını merak edenler için canlı yayında olacağım oyundur. extreme zorluk seviyesinde taktiksel ve gizlilikle görevleri tamamlayacağım. oyunu alıp almama konusunda tereddüte düşen ya da bazı görevleri geçemeyen ve taktik arayan arkadaşlara yardımcı olabileceksem ne mutlu.

https://youtu.be/3DIgyMoMuWM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarfear -- 12 Mart 2017; 11:53:37 >
  • Ps4 de oyun kardeşliği yapmak isteyen varsa mesaj atsın alalım. Uzun süre satmayacak ve secondary olmayı kabul edecek arkadaşlar mesaj atsın lütfen.

• Oyun teknik sıkıntılara ragmen vok guzel yahu...

• yahu hayatımda bu kadar buglu oyun oynamadım ben yaw el bombası atıyorum patlamıyor grane launcher atıyorum patlamıyor mayın koyuyom patlamıyo c4 kuruyom uzaktan kumaldalı patlar diye o bile patlamıyor ara ara fps düşüşlerini öldürdüğüm adamın ölmemiş gibi ayakta durduğunu saymıyorum bile bazen göreve gidiyorum misal convoy dibimde ama görünmüyor o kadar geç geliyor radyo koruyacam onun bile görünmesi için 2 dakka beklediğimi biliyorum
  • Canlı yayında single playerda in & out nasıl oluyor, bu oyun nasıl oynanmalı, coop iyi de single da keyifli mi (yoksa daha da mı keyifli?) sorularına nacizane cevap verdim.

https://youtu.be/4YW3Vth59Xc

• Single playerda sniperla helikopter pilotu vurmalı, yer analizi yapmalı ve paraşütü en etkin kullanmalı oynanış için
    https://youtu.be/eOfyqy8PGc8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarfear -- 13 Mart 2017; 0:45:34 >
  • Ps4 için SATILIK sec hak var. (Digital Deluxe Edition)
    Alındığı Ülke: Endonezya Psn (İngilizce)
    Fiyat: 95 TL
    Ödeme: Enpara / EFT

Diğer Hak: Bende (İlk sahibiyim) İsteyen arkadaşlar pm atsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonufuk -- 14 Mart 2017; 1:10:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler oyunu pre order yapanlara verilen Peruvian Connection görevi sizde var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Beyler oyunu pre order yapanlara verilen Peruvian Connection görevi sizde var mı?

O görev daha sonra eklenecek diye biliyorum ben. Pre order ettim ama daha göremedim o görevi
  • Eyvallah.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.