Şimdi Ara

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands [ANA KONU] (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.149
Cevap
32
Favori
54.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tavsiye ediyormusunuz oyunu alınmalımı yoksa hiç sarmazmı?
  • Kafamda bir kaç soru var ona göre alıp almama aşamasındayım bilgilendirirseniz sevinirim. Birincisi çevremde bu oyunu oynayan yok tek başıma sıkılır mıyım ? ikincisi ise multi olarak tanımadığım insanlarla oyuna girebilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlamerHerif

Kafamda bir kaç soru var ona göre alıp almama aşamasındayım bilgilendirirseniz sevinirim. Birincisi çevremde bu oyunu oynayan yok tek başıma sıkılır mıyım ? ikincisi ise multi olarak tanımadığım insanlarla oyuna girebilir miyim ?

Tek başına görevleri yaparken oyun fena değil.Multi olarak oynarsın ama sesli iletişim olmazsa bazı görevlerde başarılı olabilmen neredeyse imkansız.Ben olsam fiyatının düşmesini beklerim, 180 tl yi kısa sürecek bir oyun için harcamazdım ben.

Grafikler kaliteli, mapler güzel oyun squad kurulduğunda daha da zevkli ancak,yan görevleri yaparak karakterinin
    upgradelerini yapman lazım, yan görevlere takılıp gittiğinde ana senaryo görevlerinden kopuyorsun.
    Oyun bana aldığım donanım ile gelmeseydi, bir battlefield 4 aldığım gibi gidip almazdım.

Şahsi fikrim,Bana çok uzun soluklu bir oyun gibi gelmedi.Param çok zevk almak vakit geçirmek istiyorum eğlenmem yeterli diyorsan kesinlikle al her türlü eğlenirsin.
  • Chagotta kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam çok güzel açıklamışsın
  • 2.4 gblik güncelleme gelmiş steam'de
  • 4.64 gb'lık güncelleme gelmiş bana.. hayırlı olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chagotta

quote:

Orijinalden alıntı: FlamerHerif

Kafamda bir kaç soru var ona göre alıp almama aşamasındayım bilgilendirirseniz sevinirim. Birincisi çevremde bu oyunu oynayan yok tek başıma sıkılır mıyım ? ikincisi ise multi olarak tanımadığım insanlarla oyuna girebilir miyim ?

Tek başına görevleri yaparken oyun fena değil.Multi olarak oynarsın ama sesli iletişim olmazsa bazı görevlerde başarılı olabilmen neredeyse imkansız.Ben olsam fiyatının düşmesini beklerim, 180 tl yi kısa sürecek bir oyun için harcamazdım ben.

Grafikler kaliteli, mapler güzel oyun squad kurulduğunda daha da zevkli ancak,yan görevleri yaparak karakterinin
    upgradelerini yapman lazım, yan görevlere takılıp gittiğinde ana senaryo görevlerinden kopuyorsun.
    Oyun bana aldığım donanım ile gelmeseydi, bir battlefield 4 aldığım gibi gidip almazdım.

Şahsi fikrim,Bana çok uzun soluklu bir oyun gibi gelmedi.Param çok zevk almak vakit geçirmek istiyorum eğlenmem yeterli diyorsan kesinlikle al her türlü eğlenirsin.

Oyunu steamde 61 saat kadar oynadım, patronun altındaki 4 ana adamının 3 tanesini temizledim, buna el sueno'da dahil (altındaki 2 adamını temizleyince kilidi açılıyor)

Kadın olan son adamı ve altındaki 6 adamına daha başlayamadım. Oyunda yan görevlerin hiç birisini yapmadım tamamen ana senaryo üzerinden gittiğimi düşünürsek 61 saat pekte kısa sayılmaz bence...
  • Yamadan sonra performans artışı ne alemde acaba, akşama deneyeceğim büyük ihtimalle.
    Kurukafa simgesi çıkıp kaydetme yaparken 28'den 5'e düşüyordu FPS değeri

Bunun için aslında bir yol önerilmiş, Uplay launcher'ı SSD'ye yükleyin diye ama yapmama rağmen olmadı. İnşallah şu yama işe yarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ormanci

Yamadan sonra performans artışı ne alemde acaba, akşama deneyeceğim büyük ihtimalle.
    Kurukafa simgesi çıkıp kaydetme yaparken 28'den 5'e düşüyordu FPS değeri

Bunun için aslında bir yol önerilmiş, Uplay launcher'ı SSD'ye yükleyin diye ama yapmama rağmen olmadı. İnşallah şu yama işe yarar.

Düzelmiş o bu yamayla. Bizzat denedim. Ayrıca kaplama sorunuda vardı o da düzelmiş.
  • bende oyunda hala fps düşüşleri var beyler herkestemi düzeldimi yoksa hala bu sorunu yaşayanlar varmı?
  • Cevap için teşekkürler, akşam yamayı yükledim ama dışarı çıkmak durumunda kalınca yine oyunu deneyemedim
    Bakalım inşallah oynanabilir olur.

Artık PC'ye oyun almamayı düşünmeye başladım ciddi ciddi.

Her aldığım oyunda yok optimizasyon bilmemne mi olacak, şöyle mi olacak, adam gibi çalışacak mı diye kafada soru işaretleri olmasından bıktım. Direk bas konsola, bitsin gitsin, kafa rahat.
  • Evet hala fps düşüşleri var benim kart normalde gtx 1070 ama şu sıralar gtx 1080 le oynama fırsatı buldum. Gtx1080 i ilk PC ye taktığımda, oyun da 75-80 fps alıyordum ultra da sonra ne oldu bilmiyorum. Aynı kartla 45-50-60 fps yer yer değişiyor. Bence hala optimizasyon sorunu var oyunun bu kadar fps düşüşleri normal değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bixsi -- 23 Mart 2017; 9:59:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bixsi

Evet hala fps düşüşleri var benim kart normalde gtx 1070 ama şu sıralar gtx 1080 le oynama fırsatı buldum. Gtx1080 i ilk PC ye taktığımda, oyun da 75-80 fps alıyordum ultra da sonra ne oldu bilmiyorum. Aynı kartla 45-50-60 fps yer yer değişiyor. Bence hala optimizasyon sorunu var oyunun bu kadar fps düşüşleri normal değil

Bende de 1080 var yükledim ama hiç bir fark olmadı açıkcası bende. Ultrada 70 Fps alıyorum ara ara 30 oluyor
  • dogussonmez kullanıcısına yanıt
    Hocam ben artık 70 fps de alamıyorum hatta 60 a zor cıkıyor 45-55 fpslerde dolaşıyor çoğunlukla, bir yandan iyileştirelim derken bir yandan batırıyorlar gibi geldi bana, bu arada siz hangi sürücüyü kullanıyorsunuz 1080 in en son güncel sürümü mü? ben kartı ilk taktığımda 1080 i, update çıkmadan oyuna 75 -80 fpslerde oynuyordum. Sonra update geldi ve ekran kartı sürücüsünün güncellemesini yaptım fps düştü anlamadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bixsi

Yahu oyunda bir saçmalık var şu konuda belki ben çözemedim bilen varsa düzeltirse beni sevinirim. bu rubel support bölümünde 1.de araba 2.de zırhlı araç 3.de helikopter çağırıyoruz ben fulledim bu skilleri ama fulleyince her çağırdığında helikopter geliyor zırhlı araç çağırmak istiyorum ben yok artık o gelmiyor. Bu araçlar arasında seçim yaptırması lazım oyunun ya öyle bişey var mı yoksa çok büyük saçmalık olacak.

Artık seçim yapılabiliyor
  • Bende oyun her yamada bozuluyor, sonra kendi kendine düzeliyor. Şimdiki yama da da bozuk biraz oyun. Sadece toprak yol ve tuz gölünün dokuları geç geliyor.
  • Ben bazı ayarları kapadım texture ve level detail high şekilde oynuyorum 40 - 60 fps arası değerler alıyorum gtx 970m ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar oyun ps4 te indirimde su an 149 tl almayi dusunuyorum tavsiye ediyormusunuz acik dunyasi guzelmi kafamiza gore takilabiliyormuyuz harita ortamlar falan nasil guzelmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gtx860m ile oynayan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.