Şimdi Ara

Tom Clancy's Ghost Recon : Future Soldier (BETA VİDEOLARI 2'nci Sayfada) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
0
Favori
14.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • Amma geç indi be 3 saattir iniyor %90

Bu oyun nasıl oynanıyor yahu??? Eski serilerini hiç oynamadım

Call of Duty gibi değilmiş :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 19 Nisan 2012; 19:27:42 >
  • -April 19th until May 2nd
    -Up to twelve simultaneous players
    -Three classes (Rifleman, Engineer and Scout)
    -two different modes: Conflict and Saboteur

splinter cell conviction oyunu olanlar betayı direkt oynayabilirler.

2 haritada grafik kalitesi olarak mukemmel.oynanıs cok hosuma gitti.eski ye sadık kalınarak yenilikci bir oynanıs hakim olmus.esnek bir yapısı var oyunun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 20 Nisan 2012; 10:18:32 >

iPhone 5s Kullanıcı Kulübü

iPhone 5S 16GB Uzay Grisi

• quote:

Orijinalden alıntı: by _GoKhAn

-April 19th until May 2nd
    -Up to twelve simultaneous players
    -Three classes (Rifleman, Engineer and Scout)
    -two different modes: Conflict and Saboteur

splinter cell conviction oyunu olanlar betayı direkt oynayabilirler.

2 haritada grafik kalitesi olarak mukemmel.oynanıs cok hosuma gitti.eski ye sadık kalınarak yenilikci bir oynanıs hakim olmus.esnek bir yapısı var oyunun.

Takim olarak oynamanin onemi cok buyuk kendi takimindaki alpha ve beta uyeleri her bir birey kordinasyondan yoksun herkez kendi kafasina gore oynadiginda GRFC izdirap oluyor, tek basimiz bir hiciz :) strateji taktik GR ruhu sart.

Cover sistemi cok esnek ve güzel olmus ama begendim,ayrica kosma animasyonlari falan da cok iyi olmus..

Orijinalden alıntı: [DMC]

Oyunun grafikleri MW 3 den 10 kat daha iyi...

Bu oyun nasıl oynanıyor yahu??? Eski serilerini hiç oynamadım

Call of Duty gibi değilmiş :)))

Abartma oyunun betası gayette çamur gibi görünüyor.AA eksiği çok fazla kaplamalar düşük çözünürlükte.Adamı FPS kamerasına geçiriyorum RS ile silahı tuttuğu eldiveni bildiğin 100*50 çözünürlükte kaplamayla tasarlanmış.

Masaüstü; PCPartPicker
    LG OLED55CX | Samsung G8 OLED UW | Apple TV 4K 3rd Gen | DROP PC38X & Fiio FH3 & BTR3K
  • Cok gec kaldilar bu oyunu cikartmakta grafiklerden not kirarlar kesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

Cok gec kaldilar bu oyunu cikartmakta grafiklerden not kirarlar kesin.

Splinter Cell: Conviction'da da böyle oldu oyun bir türlü çıkamadı en son Unreal 2.5 ile piyasaya sürdüler grafikler rezildi.

Masaüstü; PCPartPicker
    LG OLED55CX | Samsung G8 OLED UW | Apple TV 4K 3rd Gen | DROP PC38X & Fiio FH3 & BTR3K
  • ben oyunu cok begendim.grafikler betaya gore gayet iyi.elbetteki full surum cok daha guzel olacaktır.

cıktıgı gibi alacagım oyunlar arasında.

iPhone 5s Kullanıcı Kulübü

iPhone 5S 16GB Uzay Grisi

• Yalnız ubisoft graw serisinde multiplayer modunu rezil yapmıştır grafik açısından özellikle 2'yi oynayan iyi bilir, betaya giremedim fakat grafikleri kötüyse panik yapmayın single grafikleri muhteşem olacaktır.
  • Beta'ya göre göze hoş gelen grafikleri var , ben beğendim açıkçası...Oyunda ki silah özelleştirmesi çok detaylı olmuş , multisinde her ne kadar herkes lone wolf oynasa da arkadaşlarla takım oyunu oynanacak oyunlardan birisi.Adamlar cidden oyunda takım oyununa önem veriyor kill'e değil.0 kill , teamwork puanı tavan yapmış adamın 1. olduğuna şahit oldum dün.

Ashes2Gnashers
  • Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim onun için burda soruyorum.Oyuna giriyorumm join game e basıyorum şu anda oynanan bir maç geliyor ve direk loading ekranı geliyor ve alttaki görüntüde yükleniyormuş gibi gözüküyor ama yarım saat falan beklesemde açılmıyor lütfen yardım edin

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

Cok gec kaldilar bu oyunu cikartmakta grafiklerden not kirarlar kesin.

Hocam hatırlarsan Battlefield 3'ün BETA sıda aynı öyle çok kötüydü.

Ben PS3 te oynuyorum PS3'tede çok kötü dokular bulanık gibi, Mill haritasında Gök yüzünde kesikler var fln. Ama sonuçta 1.5 gb lik bir beta ve çoğu betada böyle oluyor oyunun hangi sürümü kim bilir.

Dediğim gibi aynı kötü grafik bf3 tede vardı hatta daha kötüsü
  • bendede maça girmiyo loadingde kalıyo

Animasyonlar : Kosarken, ve bir tumsekten atlarken beta olmasina ragmen Moiton-Capture oldukca basarili. Hatta denedinizmi bilmiyorum ; kosarken aniden yuvarlak tusuna basiniz Burdada bir dizi muthis animasyon hareket sergiliyeceksiniz. Su hareketi yapiyor hizla kosarken aniden yuvarlak tusuna bastiginizda karekter ilk once dizlerinin uzerinde hizlica suruklenerek kademeli ve cok gercekci bicimde yere yatiyor muthis :)

Cover sistem: Evet siper alma sistemide oldukca basarili ve esnek.

Karekter modellemeleri ve silah gelisimi: Basarili

Eksiler: Karekter modellemeleri haricinde cevre modellemeleri ve cevre etkilesimi zayif.

Oyun gercek manada "GHOST RECON" serisindeki taktik strateji gerektiriyor, tek basina bir hicsiniz. Aslinda bu bir yerde basarili.

Bazen bir engebeden atlarken vb animasyon hareketleri devreye girdinde kameraya o anda hukmedemiyosunuz.

Gorsel olarak asla kotu denilemez ama cok iyi de diyemeyiz, AA eksiklikleri mevcut.

Full da iyi olu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 20 Nisan 2012; 18:41:47 >

• Full da çok daha iyi olacaktır diye bişey yok, daha iyi olacak. Beta larda böyle oluyor çoğunlukla ve Ubisoft un bu oyuna nasıl çalıştığını az çok biliyoruz.

Harika olacağına şüphem yok benim Singleplayer da Multiplayer da harika olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 20 Nisan 2012; 19:01:24 >
  • Sonunda girebildim multiye ve beğendim gayet güzel bir oynanışı var, senaryo modu zaten muhteşem olacaktır, beklediğim oyunlar arasında.
  • GRFS inanilma aliskanlik yapti oyun esnek cover sistemiyle olsun, animasyonlariyla olsun, karekter modellemeleri, silah gelisimi, vb unsurlar taktik strateji ile birlesince evet guzel. Tek ayar oldugum dusmanin yerini belli eden duvarin arkasini bile gosteren MGS online dada yer alan sacma bir flash benzeri atilan yer gosteren ekipman, bu bazen oyundan sogutuyor olmasaydi dahada iyi olucakti.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.