Şimdi Ara

Tom Clancy's Ghost Recon : Future Soldier (BETA VİDEOLARI 2'nci Sayfada) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
0
Favori
14.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Paylaşımlar için sağol hocam, eline sağlık

@Çağlar

Bu oyundan COD tadı alman imkansız abicim, tadı bırak kokusu bile olmaz

Orijinalden alıntı: bluelabel

@khyrasothemis
    Paylaşımlar için sağol hocam, eline sağlık

Beta başlasa asıl o zaman görun paylaşımları bu eleman gıbı bende yayınlarım burada vıdeoları bos zaman buldukca neti tarıyorum oyunla ılgılı yenı ıcerıkler var mı dıye elımden geldıgınce burda paylasıyorum fazladan bır kısıye bıle şu oyunu aldırırsam ne mutlu bana ( bu oyunun serverında bolca turk oyuncu olsun ısterım )

quote:

Orijinalden alıntı: Assassinate

Anlattıklarına bakılırsa biraz BF3 andıracak, bende o tarz oyunları pek sevmiyorum. Biraz vana COD serisi tadı verse tadından yenmez. Bakalım betayı piyasaya sürdüklerinde herşey açığa çıkacak.

bu oyunun Bf3 veya dıger Fps oyunlarıyla uzaktan yakından alakası yok ama yınede begenecegıne emınım...

• Ben bu oyunu almak istiyorum fakat benim pc baya eski iyi şekilde oynayabileceğimi düşünmüyorum.O yüzden ya pc yenileyeceğim yada konsol alacağim fakat hiç konsol kullanmadiğim için kullanici sayisi ne kadar olur bilmiyorum.Sizce bu oyun hangi platformda daha çok oynayani olur.Fikirlerinizi yazarsaniz çok sevinirim ona görede bişiler ayarlamak istiyorum kendime.Saygilar , iyi forumlar.
    PSN: Ghosty-tr - Steam: Ghostliving
    MSI RTX 5070 - Intel i5 13400F - 32 GB DDR4 RAM - MSI MAG 750W Bronze PSU - MSI Pro B760M-P
    PlayStation 5 Digital Edition
  • arkadaşlar xbox için açık beta 19 nisan da olucak mı
  • vıdeoları gorupte begenen arkadaslar, oyunun betasına 3 sekılde katılabılırsınız xbox 360 ıcın oyunu ön sıparıs vereceksınız yada splınter cell convıctıon oyununun orjınalı elınızde bulunacak, ps3 sahıplerı ıse Psn plus uyesı olmaları lazım oda ulkemız psn'den mumkun degıl uk veya us psn almanız lazım, oyun sımdıye kadar vıdeolarında xbox 360 da gösterıldı ve en ıyı görsellıgıde bu konsol verecek galıba, Yalvach bence oyunu konsolda oyna sıstem yetermı benım makınem calıstırırmı derdın olmaz benden söylemesı...

TIMBERWOLVES
  • Benim hesapta GOD'dan alınmış Splinter Cell: Conviction vardı betaya katılabilecekmiyim acaba.

Masaüstü; PCPartPicker
    LG OLED55CX | Samsung G8 OLED UW | Apple TV 4K 3rd Gen | DROP PC38X & Fiio FH3 & BTR3K
  • quote:

Orijinalden alıntı: khyrasothemis

vıdeoları gorupte begenen arkadaslar, oyunun betasına 3 sekılde katılabılırsınız xbox 360 ıcın oyunu ön sıparıs vereceksınız yada splınter cell convıctıon oyununun orjınalı elınızde bulunacak, ps3 sahıplerı ıse Psn plus uyesı olmaları lazım oda ulkemız psn'den mumkun degıl uk veya us psn almanız lazım, oyun sımdıye kadar vıdeolarında xbox 360 da gösterıldı ve en ıyı görsellıgıde bu konsol verecek galıba, Yalvach bence oyunu konsolda oyna sıstem yetermı benım makınem calıstırırmı derdın olmaz benden söylemesı...

Pc calistirmiyacak zaten donanimi yukselteyim diyorum ama platform olarak hangisinde daha cok oynayani olur onu merak ediyorum.Pc de alip oynayan olmazsa uzulurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Yalvach

quote:

Orijinalden alıntı: khyrasothemis

vıdeoları gorupte begenen arkadaslar, oyunun betasına 3 sekılde katılabılırsınız xbox 360 ıcın oyunu ön sıparıs vereceksınız yada splınter cell convıctıon oyununun orjınalı elınızde bulunacak, ps3 sahıplerı ıse Psn plus uyesı olmaları lazım oda ulkemız psn'den mumkun degıl uk veya us psn almanız lazım, oyun sımdıye kadar vıdeolarında xbox 360 da gösterıldı ve en ıyı görsellıgıde bu konsol verecek galıba, Yalvach bence oyunu konsolda oyna sıstem yetermı benım makınem calıstırırmı derdın olmaz benden söylemesı...

Pc calistirmiyacak zaten donanimi yukselteyim diyorum ama platform olarak hangisinde daha cok oynayani olur onu merak ediyorum.Pc de alip oynayan olmazsa uzulurum.

En çok xbox da oynanır. Amerika lıların yoğun ilgisi var Ghost Recon oyunlarına.

Hatta şu Transformers filmindeki elemanın ev hapsi olan bir filminde evde Xbox da GRAW 2 oynuyordu canım çekmişti

• @ghostliving
    Tesekkurler dostum fikrin icin.

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Benim hesapta GOD'dan alınmış Splinter Cell: Conviction vardı betaya katılabilecekmiyim acaba.

Katılırsın.

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • Arkadaşlar beta bugun başlamyıormuydu :S ben psn plus üyesiyim oynayabilirmiyim betayı ?

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • Peki redeem code olmadan psn plus üyeleri oynayabiliyormu ? sanırsam oynayamıyor değil mi ?

Orijinalden alıntı: teqnyc

Peki redeem code olmadan psn plus üyeleri oynayabiliyormu ? sanırsam oynayamıyor değil mi ?

Plus üyesi isen herhangi bir seye ihtiyacin yok,ayin 19'unda direk Plus bölümünde indirip oynayabilirsin..
  • Splinter Cell: Conviction'ı açtım oradan betayı indiriyorum şimdi yarın başlıyor heralde.

Masaüstü; PCPartPicker
    LG OLED55CX | Samsung G8 OLED UW | Apple TV 4K 3rd Gen | DROP PC38X & Fiio FH3 & BTR3K
  • aslında bugun londra saatıyle 00.00 da baslıyor dıyordu sıtesınde, uykusuz kalan arkadaslar bu geceden baslayabılır, benım gece görev var sabah gelınce yorgun argın anca baslarım...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.