Şimdi Ara

Togg T10F ve Togg T10X için sıfır faizli 700 bin TL kredi kampanyası başladı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: venomboy_85 , age , en1gma , M0meNtS Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
122
Cevap
1
Favori
4.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
53. Sırada  bugün en iyi #47
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yerli otomobil Togg için bugüne kadarki en avantajlı sıfır faizli kredi kampanyası başladı. Togg T10X ve Togg T10F için 700 bin TL sıfır faizli kredi kullanılabiliyor

Bireysel müşteriler geçen ay Togg T10F için 200 bin TL, T10X için ise 400 bin TL’ye kadar sıfır faizli kredi kullanıyordu. Ekim ayında ise kredi miktarları 700 bin TL'ye yükseldi. Togg T10X V2 ve T10F V2 için 12 ay %0 faizli kredi kullanılabiliyor. Ayrıca bireysel kullanıcılar 48 ay %2.73’ten başlayan oranlarla 1 milyon 750 bin TL’lik kredi seçeneği sunuluyor. Kurumsal müşteriler ise 1 milyon 750 bin TL krediye %2,80 faizli 48 ay vadeli 68 bin 497 TL aylık geri ödemeli kredi alabiliyor.

Togg T10X ve T10F V2 Ekim Ayı Kredi Kampanyası

• 700.000 TL Bireysel Kredi: 12 ay %0 faiz (58.334 TL aylık ödeme)

• 1.750.000 TL Bireysel Kredi: 48 ay %2,73’ten başlayan faiz oranları (76.440 TL aylık ödeme)

Togg T10X Fiyatı

• T10X V1 Standart Menzil: 1.952.000 TL

• T10X V1 Uzun Menzil: 2.262.000 TL

• T10X V2 Uzun Menzil: 2.428.000 TL

Togg T10F Fiyatı

• T10F V1 Standart Menzil: 1.918.000 TL

• T10F V1 Uzun Menzil: 2.228.000 TL

• T10F V2 Uzun Menzil: 2.393.000 TL

• Niye menzili 1000 km yapmak varken 850de kalıyoruz anlamadım, elinizi korkak alıştırmayın bu kadar.. Sonuçta sesi açar gibi kolayca menzili arttırmıyor muyuz? Nasılsa büyük pil maliyeti yok, nereye koyacaz, kaç kg olacak derdi yok. Yap 1000km bitsin, Almanlara da ders olsun, Japonlara da hepsine. Ama yok ki vizyon yok işte.

Isı pompasına da katılıyorum, koysana kardeşim şunu. Sanki bir maliyeti varmış gibi, koy gitsin pompa. Hatta öne de bir jeneratör koysun oda pili şarj etsin, kolay iş nasılsa. Ötv'sini de sıfır yap, biraz da fiyat düşür 300bin falan peynir ekmek gibi satılmazsa aynen dediğin gibi.

F35 çizgileri de mantıklı aslında. ama ben direkt B2 spirit gibi olsun isterim, kanat bile koyabilirler aerodinami açısından. Gövdeyi de komple alüminyum veya daha iyisi titanyum yapabilirlerdi, inanılmaz hafif ve uzun ömürlü olurdu, şurada bile aklıma 10 tane muhteşem fikir geldi, güya mühendis bilmem ne bu adamlar araba üretiyoruz diye geziyorlar.

İroni yaparak komik değil gülünç duruma düşmüşsün. Bilmiyorsan öğren dünyada neler oluyor diye.

1) Yeni BMW ix3 2026 modelde 108 kw'lık NMC bir paket var. Ortalama 700-800km menzili var.

2) Kia/Hyundai veya Tesla tarafında çok efektif ısı pompaları var. Bunların araç başına maliyeti 1000-1500 dolar, avantajlarını buraya yazarak vakit kaybetmeyeceğim.

3) Togg'un 20kw civarında elektrik yakması da ne kadar verimsiz ve aerodinamiğinde sorunlar olduğunu gösteriyor.

Ben sana bir ölçek ekonomisi ve endüstri dersi veririm de, muhtemelen anlamazsın da zayi olur, polemikler falan, hiç lüzum yok.

Ama sana değil de, okuyan kişilere en azından bir fikir olsun diye şunu söyleyeyim, ne zaman ki Togg gibi bizim tek fabrikada, hiç bir ortaklık olmadan, bu kadar yüksek birim maliyet/az üretim ile işe yeni başlamış startup'lar ile BMW'yi Hyundai gibi dev imparatorlukların ürünlerini falan bir tutmayı bırakırsınız, o zaman neyin niye böyle yapıldığını anlayacaksınız. Togg haddinden bile fazla iyi ve kaliteli bir üretim (hatta bana kalırsa gelecek yatırımlara kaynak ayırıp likiditeyi sağlam tutabilmek için aynı fiyatta daha kalitesiz bir model olmalıydı) ama gerçekten bizim millet, özellikle muhalif olmayı, milli olarak girişilen her teşebbüse köstek olmakla bir tutan bir cenah var, kesinlikle hiç bir şeyi hak etmiyorsunuz siz. Ne yapılırsa yapılsın aşağılayacaktınız zaten, şöyle çarpışma testinden 2-3 yıldız alsın da rezil edelim burada diye akbaba gibi bekliyordunuz, araba rekor skorlar alınca gıkınız çıkmıyor. Burada boş boş konuşmayın o yüzden.

Ben de togg t10f'i beğenmiyorum, güney asyalı minik teker sedanların uzatılmış gibi berbat bir tasarımı ve becerilememişliği var ama yapılan işe, bizim otomobilimize, gösterilen emeğe saygı duyuyorum en azından. Bu aracın niye böyle olmak zorunda olduğunu, minimum maliyetle bir model çıkarmak mecburiyetinde olduklarını biliyorum çünkü, diğer konkortado ilan etmiş bir sürü elektrikli otomobil üreticisinin akıbetine uğramamaları için. Sizin gibi nefretten ağzım kokmuyor.

Bak tutmuş adam yukarıda çekinmeden, Bmw ix3'te 108kwh batarya var diye yazıyor. Benim dalgaya aldığım mesajda arkadaş -saflığından olabilir- çıkmış menzil 850km olsun demiş, fiyat aşağı çekilsin peynir ekmek gibi satar demiş, ben buna ironi yapmışım, bu da çıkmış Togg'un iki katı maliyette aracı bana örnek veriyor?

Togg'un aerodinamisinin de rekabetçi olmadığını bir sen biliyorsun, vallahi muazzam bir bir bilgi bu, Allah razı olsun senden aslan.

• Bu arabayı bu fiyatlara o sattiriyor zaten
    Foruma sorsan kimse almıyor gerçi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abi gene alamıyoruz gene benim maaşım 40k

• İki taksitin de ödenmesi mümkün değil...

• İlk seçeneği kullanan birisinin bile aylık gelirinden geriye kalan tutar ile hayatını idame ettirmesi mümkün değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hükümet geçen seçimde propaganda için kullanınca TOGG’a en büyük kötülüğü yaptı. İnsanlar turkuaz renk logolu TOGG alıp hükümetinin destekçisi gibi görünmek istemiyorlar. Tabi bu parası olanlar için, olmayanlara da hükümet ÖTV artışıyla vurdu darbeyi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• param olsa yine de almam ısı pompası yok uzun menzili 500 km o da kağıt üzerinde sen şu aracın tasarımını değiştir daha kaslı ve f35 çizgileriyle donat ısı pompası ila menzili en az 850 km yap bak nasıl satar. Artı ÖTV düşür hatta %2 yap ekmek peynir gibi satar.

• blackkugu61 B kullanıcısına yanıt

Niye menzili 1000 km yapmak varken 850de kalıyoruz anlamadım, elinizi korkak alıştırmayın bu kadar.. Sonuçta sesi açar gibi kolayca menzili arttırmıyor muyuz? Nasılsa büyük pil maliyeti yok, nereye koyacaz, kaç kg olacak derdi yok. Yap 1000km bitsin, Almanlara da ders olsun, Japonlara da hepsine. Ama yok ki vizyon yok işte.

Isı pompasına da katılıyorum, koysana kardeşim şunu. Sanki bir maliyeti varmış gibi, koy gitsin pompa. Hatta öne de bir jeneratör koysun oda pili şarj etsin, kolay iş nasılsa. Ötv'sini de sıfır yap, biraz da fiyat düşür 300bin falan peynir ekmek gibi satılmazsa aynen dediğin gibi.

F35 çizgileri de mantıklı aslında. ama ben direkt B2 spirit gibi olsun isterim, kanat bile koyabilirler aerodinami açısından. Gövdeyi de komple alüminyum veya daha iyisi titanyum yapabilirlerdi, inanılmaz hafif ve uzun ömürlü olurdu, şurada bile aklıma 10 tane muhteşem fikir geldi, güya mühendis bilmem ne bu adamlar araba üretiyoruz diye geziyorlar.

• V2 dışında satmak istemiyor mu neden v2

Farklı seçeneklerde oluyor geçen yıl 700bin 12 ay sıfır faiz kampanyası varken 600bin 18ay sıfır faiz gibi ,650 bin 0.40 18 ay gibi farklı seçeneklerde oluyor

Türk Mühendislerinin ürünü Türkiye Markamız ,yüksek teknoloji akıllı cihazımız için güzel kampanya olmuş , şu ortamda bu kampanya ile en ulaşılabilir premium araç T10F ve T10X  

30bin euroluk arabaya 50bin euro vericem ama sıfır faiz Türk mühendislerinin ürünü?  

• Benim anlamadığım bir durum var. Bilenler aydınlatırsa sevinirim. Kurumsal kullanıcı için %2.80'den verdiği kredi ödeme tablosu

Bireysel için %2.73 den veriyorum diyor ama taksit bedeli daha yüksek. Nasıl oluyor bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muuzoo -- 2 Ekim 2025; 0:49:29 >

• ie36 kullanıcısına yanıt

V2 de kâr oranı yüksektir.

• blackkugu61 B kullanıcısına yanıt
    Cevap vermiş olman bile üzücü.

SuperVeloceJota "forumda herkes" kısmına şahane cevap vermiş

• sıfır faiz 24 ay 36 ay olmadıktan sonra kimse alamaz. Togg almak için 500 bin tlye ihtiyacım var sıfır faiz 24 ay yapsın hemen bugün alırım

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.