< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dropzone -- 8 Eylül 2025; 13:19:24 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 8 Eylül 2025; 14:44:59 > |
T10f alacam diye yeni tesla da almadım, aracın artık satışa çıkmasını bekliyorum, gerçekçi bir takvim sunamadılar bence. |
10f güzel araba, tabi uzun menzil alınmalı. test sonuçları da çok iyi. ancak sen tanıtım yapıyorsun 1 hafta sonra satılacak diyorsun ama fiyat açıklamıyorsun. tam bir amatörlük. ya da bir yerlerden fiyat için ok bekleniyor sanki... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouGotThatRight -- 8 Eylül 2025; 14:59:4 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 8 Eylül 2025; 16:15:29 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Araba hayvan gibi sağlam hangi araca vurursa parçalıyor diyince nerede NCAP diye zırlayanlara kapak olmuş. |
biz vatandaş değiliz, müşteriyiz. mekan sahibi bizi kazıklayabildiği kadar kazıklar, şikayet edersek de gider kampanya yapar ortadoğu bataklığından kendine yeni müşteriler getirir. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |