Şimdi Ara

Togg T10F lansmanı yapıldı: Türkiye ve Avrupa satış tarihi açıklandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
1
Favori
8.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy şu anda #1
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
40. Sırada  bugün en iyi #19
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Murat ongun u savunanlara anlatmak gerek o zaman ,

Açlar sokakta ibb ekrem ve murat onhun un götürdüklerini savunuyor

Heykel e oy verip , sonra demokrasi beklemek.

En son chp belediyesi , " Neden sokaktaki çöpleri toplayayım ki !? ( bilerek yapıyorum ) halk çöpü görsün sokağa çöp atmasın diyordu "
    eğitimsizlik.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Araba güzel ama fiyatı fazla, yerliden ÖTV alınmamalı yada başka bir yöntemle uyguna satılmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dropzone -- 8 Eylül 2025; 13:19:24 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tebrikler Togg. Az zamanda çok iş yapmak budur! Markete giren yeni bir firma olarak o listenin tepesine yerleşmek harika bir başarı. Umarım ÖTV sisteminden de en az hasarla yoluna devam edersin. TC vatandaşları olarak biz de Avrupalılar gibi erişilebilir fiyatlarla sana sahip olabiliriz. İnşallah bir gün :(

• bilmem kaç sn 0-100, bilmem kaç ps tork.. diye çift motorlu versiyon üzerinden reklam yapıyorlar ama bir türlü göremedik şu çift motorlu togg u ..

• Fiyat 1.7M geçerse en full haliyle uzun menzil. Benim için togg bitmiştir. Uzun menzil 14-1.5M arası gelmesi lazım.

• Parasıyla euro cap test satıyorum arkadaşlar. Ürettiğiniz arabayı getirinntest sonucu hazır hemde edevlete işli. Aq barty.

• Barayla desd yabdırmış adamlar yalan

• @KlavYE@ kullanıcısına yanıt
    O zaman diğer otomobillerin test sonuçlarına niye güvenelim? Üreticiler, testlerini parayla yaptırıyor olamaz mı?

• swat882 kullanıcısına yanıt
    Benim de burada aklıma geleni yazarken keşfedilip hemingway statüsüne erişmem an meselesi.

Sadece o anı bekliyorum işte. O saate kadar daktilo başındaki mayöunlara selamlağrr..

• Almanya'daki test edenlerin hepsi aracı çok beğenmiş. İyi araç olduğunu hep söylüyoruz. Ama herkesin ortak buluştuğu nokta araç fiyatının fazla oluşu. O konuda bir adım atarlarsa hem ülkemizde hem yurtdışında iyi satış adetleri yakalarlar.

• Ucuz yapın da alalım binelim.

• okay-kaya58 O kullanıcısına yanıt
    Nassettin hoca heykeli montajlı aslı.
    şöyle şeyleri paylaşırken gerçekliğini kontrol edin
    Yinede çok iyi olduğu söylenemez ancak abartarak yalan söylemeye gerek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 8 Eylül 2025; 14:44:59 >
  • T10f alacam diye yeni tesla da almadım, aracın artık satışa çıkmasını bekliyorum, gerçekçi bir takvim sunamadılar bence.

• 10f güzel araba, tabi uzun menzil alınmalı. test sonuçları da çok iyi. ancak sen tanıtım yapıyorsun 1 hafta sonra satılacak diyorsun ama fiyat açıklamıyorsun. tam bir amatörlük. ya da bir yerlerden fiyat için ok bekleniyor sanki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouGotThatRight -- 8 Eylül 2025; 14:59:4 >
  • Gerçekten gurur verici bir haber, yabancı kanalların yeni videolarını gördüm onlar da beğeniyordu, ayrıca konuyla çok alakasız olsa da Milli Takımın antrenman formalarında kendi markamızın olması bile çok güzel, Almanya formalarındaki Mercedesi hatırlatıyor.

Bir mühendislik öğrencisi olarak burada çalışmak için birçok şey yapardım, belki bu da olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 8 Eylül 2025; 16:15:29 >
  • Araba hayvan gibi sağlam hangi araca vurursa parçalıyor diyince nerede NCAP diye zırlayanlara kapak olmuş.

• Spider_hip kullanıcısına yanıt

biz vatandaş değiliz, müşteriyiz.

mekan sahibi bizi kazıklayabildiği kadar kazıklar, şikayet edersek de gider kampanya yapar ortadoğu bataklığından kendine yeni müşteriler getirir.

• Ekotroller yarım maaşla habere üşüşmüşler gene. Almayın klikler o araba sizin işiniz değil Tesla sırasında devam edin hayatınıza

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.