Şimdi Ara

Togg ne oldu ? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
0
Favori
8.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    adnan menderesin yaptığını CHP'ye yıkan sensin...düşün bi o adam niye asıldı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: detanaoq

adnan menderesin yaptığını CHP'ye yıkan sensin...düşün bi o adam niye asıldı...
    Kardeşim sen araştırdınmı NURİ DEMİRAĞ kimmiş, dahada adnan menderes diyorsun,adam uçak yapmış, fabrika kurmuş, oku bakalım adamın fabrikası neden nasıl kapanmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ....Nuri Demirağ, THK aleyhine açtığı davasını kaybettikten sonra, Türkiye’de adalet kavramının gelişmesi için tek-partili yönetim anlayışının değiştirilerek çok-partili demokratik düzenin getirilmesi gerektiğine inanmıştı. Bu düşünceyle siyasete atıldı. 1945 yılında Türkiye’nin ilk muhalefet partisi olan Millî Kalkınma Partisi’ni kurdu...
    1945 ten önce olmuş bitmiş.pistini de elinden aldılar.demek ki neymiş chp ymiş.herkese açık bilgileri manupile etmeyelim.konu ile bilgisi az olan insanlara aksini yüklemeyelim.2020 hala chp var o da ayrı mesele.bilimin teknolojinin tersine tersine...
  • aronmelkor kullanıcısına yanıt
    olayın CHP ile alakası yok hala iftira atıyorsun maaşlı trollerdede utanmöa yokmuş...
  • emrz kullanıcısına yanıt
    çin pili alman motoru italyan kasasını monte etmeyi birşey yapmak mı sayıyorsunuz?

• detanaoq kullanıcısına yanıt
    Rahmetli dayım menderes'in asıldığı dönemi görmüş. Fakat asıldığına inanmadığını söylerdi.Neden diye sorduğumuzda kötüler ölmez derdi :)

• bentürküm B kullanıcısına yanıt
    merak etmesin o öldü... asılmasına hayır diyen kimse olmamışta...
  • detanaoq kullanıcısına yanıt
    uçak kazasında ölmedi idamda öldü. pek inandırıcı gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: texjrwillerjr

yeni nesil batarya teknolojisi çok yeni, otomobil gibi geç kalmış sayılmayız.

Alıntıları Göster
    Eski nesili ureten yeni nesili de cok rahat üretir, temeli var, geçmişi var tecrubesi var...
    Sen eskisini uretmedin, geçmişin yok, tecrüben yok, temelin yok. Neden senden alsınlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    morgda fotografını çekmişler otopsiside kanıtlıyor... idam edilmese hapiteydi... aflada çıkamazdı...
  • at yalanı bulunur inananı.

• ben 3 yıldır biniyorum. kapansın konu..

• quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

https://www.sabah.com.tr/ekonomi/2015/12/16/yerli-otomobil-2018de-yollarda

ben 3 yıldır biniyorum. kapansın konu..
    CHP li. troller. kapak olsun size..

• Öner kullanıcısına yanıt
    alırlar çünkü,

lityum iyon batarya yeni. ayrıca çok ülke bunun üstüne düşmüyor arzda sıkıntı var. ama otomobil üreten ülke sayısı zebil.
    Ne sacmaliyorsun kardesim sen ya, ne bekliyorsun herseyi biz mi uretelim? Tabiki farkli tedarikcilerden temin edicez. Hangi firma tum parcalari kendi bunyesinde ureterek uretim yapiyor? Suan dunya devi firmalar da dahil hepsinin bircok tedarikcisi var. Uretim ile ilgili tek biliginiz yok isiniz gucunuz sallamak

• berkandinçay B kullanıcısına yanıt
    Kardesim senin kafan mi iyi ya da burada absurt yorum yapan arkadaslar bazi seyleri niye bu kadar basit saniyor? Millet haril haril calisiyor adamlar burda oturduklari yerden salliyorlar. 1881 deki elektrikli araba ile suan uretilmek istenilen araci sen bir tutuyorsan sende bir degisiklik vardir.

• quote:

Orijinalden alıntı: texjrwillerjr

alırlar çünkü,

lityum iyon batarya yeni. ayrıca çok ülke bunun üstüne düşmüyor arzda sıkıntı var. ama otomobil üreten ülke sayısı zebil.
    aynrn lityum iyon akü hala geçerli..

• Fenilallanin F kullanıcısına yanıt
    Hocam malesef elde etiğin bilgiler medyatik, gerçeklikten uzak bilgiler. 10 yıldır her seçim öncesi piyasaya sunulan haberler bunlar. Bir ürünün prototipinin yapılması , çalışmaya başlanması geri kalanının %2 si %3, 20-30 milyon doların var ise sende kendine has bir araç prototipi yaptırabilirsin. TOGG herşeyi mükemmel yapılsa bile üretim adetleri dolayısıyla rakiplerine göre yüksek maliyetli olacaktır.En büyük otomotiv firmalarının battığı bu ortamda, bu kadar küçük bir pazardan avrupalı üreticelere rakip olacak marka çıkmaz . Yanlış anlasılmasın , yerli arabayı yapacak mühendislik( her ne kadar togg yurtdışında yaptırmayı tercih etsede), bilgi ülkede var ama para kazandıracak pazar yok malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KASAP1910

Öncelikle fabrikasının kurulması lazım, fabrikanın yapımına bu aralar başlanacak sanırım. Fabrika bitince yavaş yavaş üretim başlar fakat batarya konusu çok önemli,en büyük sorun bataryadan çıkacak gibi duruyor, bizim batarya üretimi için yeterli alan ya da tekonolojimiz var mı? Yoksa yurtdışından yaptırıp mı getiricez orası meçhul gibi. Tabi covid süreci işleri yavaşlattı ama bu araba illa çıkar, fakat çıkması ne zaman olur bilemem, tahmin edilen süreden biraz daha ileri atacak gibi duruyor.
    Batarya işi şöyle olacak;
    Hücre olarak satın alacağız.Paketlemesini biz yapacağız.Dizilimini biz yapacağız.
    Ceo bu şekilde açıklamıştı.
  • Kaplannn14 K kullanıcısına yanıt
    1881'deki elektrikli araba da akü ve elektrikle gidiyordu şimdiki de. hah şimdikinde ortasında bir tablet var onu da Çin'de tanesi 20 dolardan yapıyorlar işte direksiyonu orası burası falan deri kaplı, onu da mahallemdeki ayakkabıcı dayapıyor. dolayısıyla her iki araç da bir: siz cok farklı bişey mi sanıyordunuz?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.