Şimdi Ara

TOGG EN FULLÜNE 1.93 MİLYON TL VERİLİR Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Isı pompası olan BYD ATTO 3 ile karşılaştırıp öyle karar verirdim.

• Ulen iyi tamam ürettik ama niye ucuz değil niye pahalı ne anlamı kaldı yerli otomobil üretilmesinin..

olmuyor..

çok çok ucuz olupta gariban fakir fukara halkım alamadıktan sonra bana porşe üretsen neye yarar..

• Toyota SUPRA kullanıcısına yanıt

Hocam yeni kurulan her marka pahalı ürün çıkarır üst segment çünkü kârlılığı çoktur

Tesla da roadster model s model y model 3 ile devam ediyor...

Yani olası durum bu ama gereğinden pahalı

Euro olarak bu arabadan iki tane alınır vergisiz olsa yurtdışından gelenler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OptikForm kullanıcısına yanıt

tipsiz ve küçük araç t10x e göre bence.

bir de ısı pompası o kadar da büyütülecek bir olay değilmiş. togg mercedes eqc karşılaştırması mı ne vardı, eqb sahibi ısı pompası menzili yüzde 1 etkiliyor diyordu, 400 değil de 404 km menzil yapıyor. masrafına değmez bence de  

• para varsa verilir. ben ikinci el aldım 1.7 milyona uzun menzili. bu paraya daha iyi araç bulamadım şahsen.

cherry tiggo 8 pro var ama çok yakıyordur. bir de marka imajı düşük.

torres evx var ısı pompalı deniyor ama 72kw ile 600km menzil ancak çin takviminde olur. togg 88kw 523km diyor, çok daha gerçekçi. ki bu hesaba göre torres evx 450 km anca yapar.

togg da yeni çıktı evet marka imajı globalde olmayabilir ama en azından yerli aracımız, riske gireceksem bunun için girerim dedim aldım şahsen. tiggo 8 prodan daha yakışıklı araç t10x.

• tesla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hyundai iqoniq 6 da güzel o paraya.

• Torres EVX ile Togg arasındayım. İkisininde farklı artı ve eksileri var. Sorun şu ki objektif kullanıcı değerlendirmesi bulmak çok güç. EVX yeni olduğu için, Togg ise pozitif ya da negatif çok fazla subjektif yorum olduğu için. Ya bayrak sallayıp öve öve bitiremiyorlar, hataları görmezden geliyorlar, ya da küfür sallayıp aracı bile görmeden yerin dibine sokuyorlar!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 5 milyon bile verilir.

Togg kullanan ayrıcalığı hisseder.

İnanılmaz konforlu, güçlü ve sessiz. Adeta akıyorsunuz yollarda. Ve dizayn da muhteşem.

Pek çok dandik araç daha pahalı.

• Toyota SUPRA kullanıcısına yanıt

Bilmim saçma sapalak bir fiyat neden ucuz değil kredid estreği filan da yok şaka gibi...

• aresinbabasi kullanıcısına yanıt
    Hangisini tercih ettiniz? Kullanmaya başladıysanız yorumlarınızı da merak ediyorum
    İkisi arasındayım ben de

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.