|
Togg’dan bayram paketi: Şarj bakiyesi ve T10X tişörtü hediye!
-
-
Yeni ürün çıkarmasın lazımdı ama 7 farklı renk T10X tişört yerine T8X tanıtsalar daha iyiydi.
-
tshirtte reisin fotosu bulunmalı, altında ''hülooo'' yazmalı
-
katılıyorum...
-
Togg'un sahibi reis mi? O mu yaptı.
_____________________________ -
"Fabrika Var" yazsalarmış çok iyi olurmuş
Size hediye ederdim
2010 Lexus IS 250 AWD(HOME) X4 955/870A-G54/2x2GB RipJaws DDR3 1333 CL7/XFX 6850 Dual Fan/1TB HD103SJ/VS4 550W/Sunbeam Core Contact Freezer 120mm/IL-1023DVI(WORK) i7 4770K/Z87-A/4x8GB Hyper-X 1600 BS CL9/PNY Quadro 2000 /120GB SSD 1TB HDD/Carbide 200R/Corsair CX 750/CNPS 11X/S2331a-TRIPLE -
40 kere dedim içten yanmalı çıkartın alayım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bayram şarjları ücretsiz olmuyor artık. Beefull'u tebrik ederim 1 tl yaptı. Teşekkür ederiz. Trugo kullanmamaya çalışıyoruz artık.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Turboyla atmosferik sarışınla esmer gibidir..
Hangisini alsan aklın öbüründe kalır. -
Bursa'ya yolun düşerse gel gezdireyim fabrikayı. Hem de bi kahvemi iç.
Fabrika Yok diyenlere gezdirebilirsin
Teşekkürler
-
Elektrikli hala değil abi ya, ben 5.kattayım..Giriş katlar kullansın
Var mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Fiat 500 3K 1.2 Pop Rock Siyahı
Ssangyong XLV 1.6 AT Diesel LACİ -
1 reis değil
2 evet o yaptı gibi bişey
3 bunu siyasetleştirmemek lazım arabayı herkes alsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Atatürk. -
Hayır fobrokoso otolyo do yazmalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Atatürk. -
Telefonu,akıllı saati,laptobu şarj etmekten bıktım bir de arabayı mı şarj edeceğim? Kalsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Offfff tişört mü? Aman tanrım!! Tam akepe işi bir promosyon. Harika.
Alsın o tişörtü... neyse anlayan anladı... paranızı çöpe bağlamayın, üzülürsünüz, hakkınızı arayamazsınız.
_____________________________ -
sen koş indirim kovala. bimde makarna indirime girmiş koş kaçırma
|
sen koş indirim kovala. bimde makarna indirime girmiş koş kaçırma |
|
"Fabrika Var" yazsalarmış çok iyi olurmuş Size hediye ederdim |
|
Yok abi Çin'den geliyor İtalya mıydı yoksa |
|
1 reis değil 2 evet o yaptı gibi bişey 3 bunu siyasetleştirmemek lazım arabayı herkes alsın |
|
Hayır fobrokoso otolyo do yazmalı. |
|
Fabrika Yok diyenlere gezdirebilirsin
Teşekkürler |
|
Ben aldım , 168kw şarj + Togg logolu polo yaka 1.000Tl ye geldi daha ne olsun üstelik bu kampanyadan 60bin TOGG araç sahibi faydalanabiliyor , 3-5 bin elektrikli satan , çevreci başka marka yok mu yawww sahi diğer elektriklilerde Bayram Kampanyası var mı ? hyundai ,kia ,bmw,mercedes,vw ,mini ,tesla ,citroen ,opel,pejo ? o kadar araç satıp Türkiyeden para kazanıyorlar var mı faydaları , şarj istasyonları ??? Bizler Togg sahipleri , hiç olmazsa Türkiyemizin Markasına kazandırıyoruz |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
Hızlı