Togg Tshirt |
Togg’dan bayram paketi: Şarj bakiyesi ve T10X tişörtü hediye! (2. sayfa)

-
-
Yok abi Çin'den geliyor
İtalya mıydı yoksa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben aldım , 168kw şarj + Togg logolu polo yaka 1.000Tl ye geldi daha ne olsun
,1000km 1000Tl ye DC hızlı şarj ile süper BAYRAM Kampanyası ,teşekkürler TOGG
üstelik bu kampanyadan 60bin TOGG araç sahibi faydalanabiliyor , 3-5 bin elektrikli satan , çevreci başka marka yok mu yawww
sahi diğer elektriklilerde Bayram Kampanyası var mı ? hyundai ,kia ,bmw,mercedes,vw ,mini ,tesla ,citroen ,opel,pejo ? o kadar araç satıp Türkiyeden para kazanıyorlar var mı faydaları , şarj istasyonları ???
Bizler Togg sahipleri , hiç olmazsa Türkiyemizin Markasına kazandırıyoruz
-
Tshirt almak için Togg almaya gidiyorum.
-
Güzel kampanya olmuş. Ülkedeki istasyon bolluğunda zaten çok büyük payı var. Togg kullanıcı olmayana da faydası çok.
-
Seçim zamanı şu arabayı sünnet çocuğu gibi gezdirdiğinizi, milletin kutsal gibi kaportasını öpüp önüne yattığınızı unutma, aynısını bir heykele yapanı görmedim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi tesla düşünsün.
-
sen kbdgsmh 100 bin € gelirli norveçte togg sattığında?
onların noel bayramını kutluyor musun, bu nasıl bir kafa yahu.
-
Bunlar vizyon meselesi tabii 😅, Norveç te satışa başlasın kutlarlar, Türkiye deki Türk markaları bile kutluyor, ama dedim ya vizyon meselesi 😉
O markaların sözcülüğü yerine o markalardan da kampanya istesen daha iyi olur
bodoslamasına togg savunacağına, karşıdan bekleme önce sen yap, adamların noelini kutlayarak başla.
ne zaman başlıyonuz norveçte satmaya?
-
Tişört kırmızı çizgimiz olmasa olmazdı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bir an önce sedan gelmeli
bu satış rakamlarıyla bile yeterli kazancı sağlayamadı şirket..
zorlu holding gibi batışa doğru gidiyor...
bir şey yapmalı
-
Ağlarken sessiz ol abi
Bence herkesin araç âlim n da togg önceliği olmalı,yollara bakınca kendi markamizi görünce içim rahatlıyor. Ellerinize saglık gerçekten güzel arac
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X