Şimdi Ara

Tofaş'ta Klima var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
61.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün bi abi söyledi benim arabamda(2000 doğan slx)klima var dedi doğru mu yanlış mı?Varsa eğer tofaş hangi modellere hangi senelerde klima koydu?Şimdiden teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tofaş'ta Klima Var Mı?

Tofaş araçlarının bazı modellerinde klima özelliği bulunmaktadır. Bu modeller genellikle daha yüksek donanım paketlerine sahip olanlardır.

• Doğan SLX 1.6 ie: Klima özelliği sunmayan bir modeldir.
    • Klimalı Doğan: Tofaş Doğan modellerinde fabrika çıkışı klima özelliği bulunmaz.
    • Doğanlarda Klima: Doğan araçlarının klima özelliği olup olmadığı, aracın donanım paketine göre değişir.
    • Tofaşlarda Klima: Tofaş'ın bazı modellerinde, örneğin Şahin ve Kartal'ın üst donanım paketlerinde klima özelliği bulunabilir.
    • Klimalı Tofaş: Klimalı Tofaş modelleri, genellikle özel olarak modifiye edilmiş araçlardır.

Bu nedenle, Tofaş aracınızda klima olup olmadığını öğrenmek için aracınızın donanım paketini kontrol etmeniz önerilir. Eğer aracınızda klima yoksa, sonradan klima sistemi eklettirmek mümkündür.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • slx ler klimalı diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXTREMETE

slx ler klimalı diye biliyorum.
    sonradan taktırmış da olabilir.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: EXTREMETE

yok hocam ne kliması yaaa ...
    zamanında hidrolik direksiyon koymuslardı onu da arka camda resimle afişe etmişlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yat_uyu -- 10 Ağustos 2007; 16:43:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yat_uyu

quote:

zamanında hidrolik direksiyon koymuslardı onu da arka camda resimle afişe etmişlerdi.

Alıntıları Göster
    hadi ya ben slx kısaltması klimadan kaynaklanıyor sanıyordum süperlüx ya o hesap

quote:

Orjinalden alıntı: yat_uyu

quote:

• quote:

hadi ya ben slx kısaltması klimadan kaynaklanıyor sanıyordum süperlüx ya o hesap

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

quote:

nerdeee ? SL den SLX 'e gecerken bir iki iç makyaj , jantlar ve ön ızgara değişmişti, bi kaç malzeme calınmıstı o kadar , 96-97 gibi de sanırsam hidrolik direksiyon eklemişlerdi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

nerdeee ? SL den SLX 'e gecerken bir iki iç makyaj , jantlar ve ön ızgara değişmişti, bi kaç malzeme calınmıstı o kadar , 96-97 gibi de sanırsam hidrolik direksiyon eklemişlerdi.

Alıntıları Göster
    ne kliması ya seni kandırmış yada sonradan taktırmıştır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsanea_06

ne kliması ya seni kandırmış yada sonradan taktırmıştır

Alıntıları Göster
    arkadaşlar doğanda klima yokmuydu ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gt-40

arkadaşlar doğanda klima yokmuydu ya?

Alıntıları Göster
    sonradan taktırmıştır ama araplara satılan doğanlarda orijinal klima vardı belki arabın birinden alıp getirmiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf_HKN

sonradan taktırmıştır ama araplara satılan doğanlarda orijinal klima vardı belki arabın birinden alıp getirmiştir

Alıntıları Göster
    şu an mısıra ihraç edilen doğanlarda klima var. bir döenemde bunu opsiyonel olarak sundu tofaş. daha sonradanda takılabilen bir ünite klima. yani çokta abartılacak bir durum değil

• quote:

Orijinalden alıntı: lord of chaos

şu an mısıra ihraç edilen doğanlarda klima var. bir döenemde bunu opsiyonel olarak sundu tofaş. daha sonradanda takılabilen bir ünite klima. yani çokta abartılacak bir durum değil

Alıntıları Göster
    bir dönem opsiyonlarda olduğunu biliyorum..kullanma kitabında klimasız ve klimalı olarak iki şekilde kullanım bilgileri yazıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sound of Freedom

bir dönem opsiyonlarda olduğunu biliyorum..kullanma kitabında klimasız ve klimalı olarak iki şekilde kullanım bilgileri yazıyordu.

Alıntıları Göster
    klimalı doğan yok satar heralde. ikinci eli süperdir
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

he ya koskoca bişiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

quote:

quote:

he ya koskoca bişiydi

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: garfield24

quote:

quote:

he ya koskoca bişiydi

Koskocaman dediğiniz resimde direksyon ve elin parmağı mı vardı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkan

quote:

Orjinalden alıntı: garfield24

quote:

quote:

he ya koskoca bişiydi

Koskocaman dediğiniz resimde direksyon ve elin parmağı mı vardı ?

Alıntıları Göster
    Bir dönem fabrika çıkışlı klimalı doğanlar olduğunu hatırlıyorum ama emin değilim.

Şu ilandaki klimalı mesela.http://www.araba.com/557073.html

• quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

Bir dönem fabrika çıkışlı klimalı doğanlar olduğunu hatırlıyorum ama emin değilim.

Şu ilandaki klimalı mesela.http://www.araba.com/557073.html

Alıntıları Göster
    klimayı istek üzerine fabrika takıyordu.yani sonradan takılmıyordu.çok az klimalı doğan var piyasada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Salih

klimayı istek üzerine fabrika takıyordu.yani sonradan takılmıyordu.çok az klimalı doğan var piyasada.

Alıntıları Göster
    cok az sayida fabrikadan klimali cikdiigini duydum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cilikka

cok az sayida fabrikadan klimali cikdiigini duydum...

Alıntıları Göster
    vaktiyle klima opsiyonel olarak sunulmuştu o ara alanlar oldu klimalı olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Platinium

vaktiyle klima opsiyonel olarak sunulmuştu o ara alanlar oldu klimalı olarak

Alıntıları Göster
    aslında Tofasın ulkemızde her turlusu var. ustu acık olan sunroofu olan.... klima taktıranda olmustur kesın ama fabrıka cıkısı klıma olanı hıc duymadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harun

aslında Tofasın ulkemızde her turlusu var. ustu acık olan sunroofu olan.... klima taktıranda olmustur kesın ama fabrıka cıkısı klıma olanı hıc duymadım

Alıntıları Göster
    Ben doğan taksi gördüm bi tane. Yan camına kocaman "klimalıdır" yazdırmış. Şaşırmıştım, müşteri çekmek için doğana bile klima taktırmışlar diye Ama vemış baya ben ilk o takside farkettim doğanlarda klima olabileceğini hiç aklıma gelmezdi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.