< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derebey44 -- 2 Kasım 2020; 13:1:39 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
TOBB ETÜ ve Elektrik elektronik mühendisliği

-
-
Tobb a bir kez geldim. Sonra ailemle tartışma sonucu tercih verdirtmediler..
Okul çok güzel hocam valla mutluluklar dilerim.
Teknoloji merkezi hele...
-
Teşekkürler öncelikle. Mutluluk için tercih edilecek bir okul değil ama.
Aileniz neden izin vermedi eğer özel değilse ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam mutluluk kısmından eğer okulun zorluğu ve biraz işi zora sürmesini kastediyorsanız haklı olabilirsiniz.
Ama en azından benim istediğim bölümde bölüm başkanı ve hocalarla bir odada konuşma fırsatı bulmuştum. Çok iyi zaman geçirmiştim. En son bölüm başkanı olan hoca kimseye bizim okula gel demem ama seni görmeyi gerçekten çok isterim vb demişti. Görsel iletişim tasarımı okumak istiyordum.
Aile kısmı da akr(b)aba sıkıntısından olmadı. İşte ailemin kafasına girdiler yollama oraya çok harcar falan fistan. Gitti yandı... Hatta 2-3 ay önce işte farklı bir üniye yerleştim. Babam şey diyor keşke tobb a yollasaydık seni geçen sene. Dedim bitti o hikaye...
-
Kampüsü yokmuş galiba. Bu ne gibi sıkıntı çıkardı size?
Okul 3 yılda bitiyormuş ve yazın okulda oluyormuş. Bu sizi çok zorluyor mu şuanlık?
Haftada kaç saat ders görüyorsunuz?
İngilizce eğitiminin olmamasının ne gibi dezavantajı veya avantajı var?
Son olarak okul pahalı mı?
-
TOBB 3 dönem olarak eğitim verir. Sayısal bölümleri eşit ağırlık ve sözellere göre çok daha sağlamdır. Okul ücretleri standart pahalı değildir. Kampüsü yok denebilir evet.
quote:
Orijinalden alıntı: MaviolanYedigünKampüsü yokmuş galiba. Bu ne gibi sıkıntı çıkardı size?
Okul 3 yılda bitiyormuş ve yazın okulda oluyormuş. Bu sizi çok zorluyor mu şuanlık?
Haftada kaç saat ders görüyorsunuz?
İngilizce eğitiminin olmamasının ne gibi dezavantajı veya avantajı var?
Son olarak okul pahalı mı?
Kampüsü tamamen yok diyemem. Bana yetiyor en azından. Sadece fazlaca yürümüyorum
Okul senede 3 dönem olmak üzere 8 dönem eğitim , 3 dönem stajdan oluşuyor. Son sene yaz dönemi öncesinde mezun olduğunuz için diğer okullardan daha erken olunuyor.
Zorladığını söyleyemem bu sistemin , çalışan yapar.
Bu dönem haftada 22 dersim var
Türkçeyi daha rahat anlıyor ve kendimi daha rahat ifade ediyorum. Bu sebeple benim için olumlu bir durum
Son olarak okul standart bir ücrette diyebilirim
-
Zoom'daki profilin de aynıydı değil mi :)
-
Kampüsü var ama tüm binalar birbirine yakın olduğu için sadece ortasındaki çimenlik kampüsmüş zannediliyor ki ben de öyle zannediyordum internetten okulun arazisine bakarsan epey büyük ki daha da büyümeye devam ediyor duyduğuma göre yandaki Gazi Anadolu’dan da arazi alacaklarmış. Bir de bu sene odtü devrim stadı benzeri bir stat yapılmış okula o da gerçekten hoş duruyor
Yok orda kullanmıyorum.
-
-
bir dönemin bir iki hafa kısa olması ve dönemler arası zamanın az olması sebebiyle bireysel proje yapacak zamanı bulabiliyor musunuz?
ingilizce kaynaklardan çalışırken zorlanıyor musunuz?
açılan seçmeli dersler ne kadar geniş alanda?
-
Kaynaklar ingilizce çoğu derste. Şahsen ben zorlanmıyorum. Dönemin kısa olmasının etkisini kıyas edemiyorum çünkü başka okulda okumadım. Bireysel proje derken neyden bahsediyorsun açıklarsan daha iyi bilgi verebilirim. Seçmeli dersler ilginin olduğu her alanda var bildiğim kadarıyla. Okulun sitesinden detaylıca bakabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derebey44 -- 3 Kasım 2020; 16:58:20 >
Güncel
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Upotemi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilerek ve isteyerek sınıfta bırakma oluyor mu sanmıyorum ama emin olmak istedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İng hazırlığı var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İngilizce hazırlıgı zorunlu olup TOEFL aldırıyormuş anladıgım kadarıyla. 3. bir de dil öğrenmek de zorunluymuş. 3 yıl oldugundan ders yogunlugu hakkında kafam karışık hocam elektrik elektroniğin de kolay bir bölüm olmadıgının farkındayım.
-Gördüğüm kadarıyla bir çok teknolojik olanak var içerisinde ama siz bunların kaçından yararlanabildiniz?
-Bilgisayar Mühendisliğine daha yatkın olduğumu düşünüyorum. Sizce Elektrik Elektronik bölümünü seçersem aşırı bir pişmalığın olur mu tatmin açısından?
-Kadrosu hakkında ufak bilgiler verebilir misiniz. Örneğin öğrenci dostu mu? Dersler hakkında size ne kadar yardımcı olabiliyorlar?
-Bölüm az zamanda çok ders yaptığı için üniversite zamanında erasmus gibi programlardan yararlanabilir miyiz sizce?
-Tam burslu olmayan kesim için sıkıntılar çıkar mı?
-Burslu - Burssuz ayrımı var mı? Özellikle eğitiminde.
-Kısa sürede bitirip erken staj sayesinde kolayca iş hayatına atılabildiğini söylemişti galiba okulun Bilgisayar Mühendisliği bölüm başkanı. Gerçekten de böyle bir yardımı var mı?
-Kendinizce okul hakkında begendiğiniz ve begenmediğiniz birkaç şey yazabilir misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X