Ege Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği

-
-
Hocam bilgin vardır diye soruyorum; İyte Ehm, Deü Eem ve Ege Eem'ı nasıl sıralarsın? Ben bölüm değiştireceğim de %80 İyte'yi tercih edeceğim ama diğerlerini de ne olur ne olmaz araştırıyorum. Elektrik alanında çalışmak istemediğim için Ehm ya da Eem farketmiyor, elektronik alanına yönelmek istiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğitim açısından iytenin daha iyi olduğunu duyuyorum. 3 yerde de arkadaşım var. Ama Ege'nin de bir adı ve markası var bunu bütün firmalar biliyor. Aynı zamanda çok uzun yıllardır sözü geçen hocalara ve donanıma sahip. Sonuç olarak kendini geliştirmekle bitiyor. Deü de egeyle kardeş okul ve iyi bir okul ama konum ve marka açısından egenin daha önde olduğunu düşünüyorum.
Bunun için iyte ehm > ege eee > deu eee diyebilirim eğitim için.
Ama okuduğun okulun bir marka değeri ve güzel bir yerde/bölgede okumak istiyorsan. Ege bu sıralamada 1. olabilir. Urla'da yaşam gerçekten zor. İzmire çok uzak. Bunları biliyorsundur ama hatırlatmak istedim yine de. Hakkında hayırlısı olsun dostum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DCE9E722B -- 10 Temmuz 2021; 13:4:44 > -
sana geçen dönem yaz demiştim nerdesin şu an
-
iyte ehm 10la çarpar 5e böler
-
Kuzenim iyte ehm mezunu ben de ege eem de okuyorum hocam objektif olursak evet iyte gerçekten iyi bir eğitime sahip ama 10la çarpıp 5 e bölme mevzusu yok izmirde diye geçiyorsunuz ama sizi göremiyoruz :d
-
hocam iyte egenin konumunda olsa iyte ehm 15kdan falan alırdı onu diyeyim
-
Hayırlısıyla 1. sınıfa başlayacağım bu sene. Hazırlık aşırı kolaydı bu arada ama gerçekten iyi öğretmenlerim oldu ellerinden geleni yaptılar. Projeler, konuşma klüpleri vb. güzel şeyler gördüm.
-
Doğrudur hocam ama hiçbir firmada iş alımı yapan kişi gidip de hangi sıralamadan kapatmış diye bakmıyor bu da bir gerçek :d Köklü ve tanınan bir okul olmak da burada önemli.
-
Seneye kampüste görüşürüz hocam buralarda bir ege eeeli göreceğimi düşünmezdim :)
-
İyte'nin yerini biliyorum hocam, sürekli orda yaşamasam da nüfusa kayıtlı olduğum yer zaten Urla. Ege'nin konumu çok iyi ama ben zaten öyle sürekli ortamlara giren biri değilim. Arada otobüse atlayıp Bornova'dır, Konak'tır gezip gelmek yeter gibi geliyor bana. Yine de hala İyte'den %100 emin olmama sebebim konumu tabi ki.
Teşekkür ederim hocam, önümde 1.5 ay gibi bir süre var, düşünüp karar vereceğim artık.
hocam iytenin yurtdışı bağlantıları çok iyi sizde nasıl bilmiyorum teknoparkı da çok üst düzeyde ve akademisyenlerin çoğu yurt dışı çıkışlı bunlar + şeyler
-
Eskişehir bilgisayardayım. Tüm sene öğrendiğim hiçbir şey yok neredeyse. Okulun uzaktan olması, hocaların yetersizliği bölüme doğuştan gelen bir sevgimin olmamasıyla birleşince bomboş geçirdim seneyi. Seneyi ortalama geçirsem bile devam etme konusunda motivasyonum yüksek olurdu ama şu haliyle bomboş 1 sene, bunu 2.mezundan sayıyorum.
Zaten bilgisayar müh de düşündüğüm kadar bana uygun değilmiş. Fiziksel bir işle uğraşmak daha cazip geliyor şu anda. Ayrıca bilgisayar mühendisliğini de çöpe atmak istemediğim için Ehm - eem mantıklı tercih oluyor. Bu sene gördüğüm kadarıyla artık zaten bilgisayar mühendisi olmak için bilgisayar mühendisi olmak önemli bile değil.
Ben de estü bilgisayara gidecektim son anda karar değiştirmiştim. Hayatın sadece bu kararla şekillenmesi gerçekten garip...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DCE9E722BSeneye kampüste görüşürüz hocam buralarda bir ege eeeli göreceğimi düşünmezdim :)
Umarım görüşürüz :)
-
+
-
Deü Eem'nin verdiği kaliteli eğitime imrenmiyor musunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İmrenmiyorum hocam çünkü ikiside benzer kalitede eğitim veriyor arkadaşlarım var orada biliyorum yani her şeyi :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DCE9E722B -- 10 Temmuz 2021; 13:6:3 >
En Beğenilen Yanıtlar

Hocam kesinlikle engellemiyor. Bunu ben de ilk girdiğimde çok sormuştum. Hatta hiçbir işveren yüzde yüz ing veya yüzde 30 ingceden mezun olmuşsun diye bakmıyor. Senin ingilizce konuşabilmene bakıyor bunu da genelde mülakatta vs test ediyorlar zaten. Bizim bölümdeki gereksiz dersler teknik olmayan dersler türkçe ama logic, electronic materials and device physics gibi teknik dersler ingilizce görülüyor. Deü de gereksiz dersler ingilizce olduğu için gpa sı düşen birkaç arkadaşım vardı bu yüzden egeye geçmeye çalıştılar ama olmamıştı. |
ne nasıl hocam random mu attın anlamadım |
Benzer içerikler
- kto karatay üniversitesi yorumlar
- nahçıvan da tıp okumak yorumları
- sabahattin zaim üniversitesi - ekşi
- koç ekonomi mezunu ne iş yapar
- yaşar mı ekonomi mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X