Şimdi Ara

TMO'den Fındık Yağı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.551
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

www.galaksirehberi.com
    Toprak Mahsülleri Ofisi fındık yağı satışına başladı
    http://www.galaksirehberi.com/2009/04/toprak-mahsulleri-ofisi-fndk-yag-satsna.html

• Sıcak fırsat değilki. Bimde 5 lt Zade Fındık yağı 19,5 TL.
  • bence sıcak fırsat bim in zade si nasıldır bilmem ama ben açıkcası bim e zaten güvenmiyorum. bugün tmo ofisinden ne varsa orda aldım. yani yarım kilo fındık 5 tl 5 kg princ 9 tl idi galiba birde yag aldım. fındık ezmesi 500g da 5 tl idi diye hatırlıyorum yanılmıyorsam.
  • Fındık yağını hiç kullanmadım. Zeytin ve çiçek yağına göre nasıldır?
  • bim e neden güvenmediğinizi anlamadım.ben bir çok ürün aldım bir sorun çıkmadı,ayrıca zade de kaliteli bir marka.

quote:

Orjinalden alıntı: boranet

bence sıcak fırsat bim in zade si nasıldır bilmem ama ben açıkcası bim e zaten güvenmiyorum. bugün tmo ofisinden ne varsa orda aldım. yani yarım kilo fındık 5 tl 5 kg princ 9 tl idi galiba birde yag aldım. fındık ezmesi 500g da 5 tl idi diye hatırlıyorum yanılmıyorsam.
  • bknz google
    yani daha iyi aslında fiyatıda zeytin yagından bile yüksek olması gerekir diye biliyorum ama düşük fiyatlı işte.
  • arkadaş sen bu aralar hiç günceli takip etmiyorsun galiba, kaç defa yazıldı, geçen yıl fındık üretimi fazla olduğu için 600.000 ton fındık yağ olarak değerlendirildi, normalde 5 lt si 50 TL olan fındık yağlarının bu nedenle fiyatı düştü.
    Her düşük fiyatın altında bir şey ararsak burda sıcak fırsat açmanın manası ne? Böyle varsayımlarla konuyu saptırmayalım lütfen,ispatınız varsa belirtin lütfen.

quote:

bknz google
    yani daha iyi aslında fiyatıda zeytin yagından bile yüksek olması gerekir diye biliyorum ama düşük fiyatlı işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riveral -- 27 Mayıs 2009; 14:52:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: riveral

arkadaş sen bu aralar hiç günceli takip etmiyorsun galiba, kaç defa yazıldı, geçen yıl fındık üretimi fazla olduğu için 600.000 ton fındık yağ olarak değerlendirildi, normalde 5 lt si 50 TL olan fındık yağlarının bu nedenle fiyatı düştü.
    Her düşük fiyatın altında bir şey ararsak burda sıcak fırsat açmanın manası ne? Böyle varsayımlarla konuyu saptırmayalım lütfen,ispatınız varsa belirtin lütfen.

quote:

bknz google

düşük fiyatın aldında birşey aramıyorum ki bende zaten sıcakfırsat oldugu görüşündeyim ve kendimde bugün aldım dedim. ayrıca ben bim e güvenmem bu kendi hislerime dayanıyor. nedenlerinden birine örnek vermek gerekirse herkez ucuz der bim için aslında hiçde öyle degil bence genelde düşük kg lı ürünleri ucuz gibi gösterip aslında pahalı sattıgı kanısındayım. migros ile arasında karşılaştırmalar yaptıgımda bim de daha önce adını bile duymadıgım markaların pınar gibi belli başlı markalar ile aynı fiyat seviyelerinden satışı oldugunu gördüm sadece bim de satılan ürün 1 kg bile olmaz iken 1 kg fiyatına vurdugunda ortaya çıkan rakam kaliteli markaların 1 kg fiyatından yüksek çıkıyor.
    sen sanırım burdaki diger yorumlara bakarak bana yazma geregi duydun
    bildigim kadarı ile türkiye de fındık üretiminin fazla olması nedeniyle böyle ilginç rakamlara ulaşıyoruz yoksa başka bir ülkede zeytin yagından daha pahalıdır demek istedim. bunuda fındık yagı kullanmayan arkadaşa cevap olarak yazdım. vitamin vs.. gibi besin degeri olan özellikleri içinde google dan bakmasını tavsiye ettim. çünkü bende çok fazla kullanmadım böyle fiyatı düşünce alıyorum vede iyi oldugunu araştırmalarımdan biliyorum.

• ek olarak asıl sitesihttp://www.tmo.gov.tr/tr/index.php?option=com_content&task=view&id=438&Itemid=139
    bununla ilgili daha öncede konu açılmışdı donanım haber de yine bu şekilde siteler vs verildi.
    dönem dönem de fiyatlar iyice düştügünde ilgi oluyor.
    tavsiyem toprak mahsülleri satış ofislerinden almanız ama önceden söyleyim sıra olursa şaşırmayın. fiyatlar gerçekden çok iyi oluyor ama reklam az oldugu için bilen alıyor.
    neyse bir avuç fındık iyi gelir

Tanıtım Amaçlı Perakende Fındık Mamulü Satışları
    Fındık tüketim alışkanlığını geliştirmek üzere, Şube Müdürlüklerimizce yapılmakta olan tanıtım amaçlı perakende kavrulmuş iç fındık satışlarında uygulanan fiyatlar yeniden düzenlenmiş, 430 gramlık kavanozlarda şekerli fındık ezmesi satışına başlanmıştır.

Yeni satış fiyatlarımız aşağıdaki tablodaki gibidir.

Kavrulmuş İç Fındık, Şekerli Fındık Ezmesi ve Rafine Fındık Yağı Perakende Satış Fiyatları (KDV dahil)
    Gramaj Fiyatı (TL)
    250 Gr. 2,75
    500 Gr. 5,00
    1.000 Gr. 9.90
    Şekerli fındık ezmesi (430 gram kavanoz) 5,00
    1 Lt. Rafine Fındık Yağı 4,75
    5 Lt. Rafine Fındık Yağı 22

Satışlarımız, Adana, Ankara, Akşehir, Aksaray, Akçakoca, Giresun, Ordu, Erzurum, Afyonkarahisar, Kayseri, Kırşehir, Konya, Yerköy, Eskişehir, Derince, Diyarbakır, Edirne, Kırklareli, Kırıkkale, Gaziantep, Tekirdağ, Bandırma, İskenderun, İzmir, Mersin, Samsun, Şanlıurfa ve Trabzon Şubelerimiz ile bağlı işyerlerinde perakende olarak yapılmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boranet -- 27 Mayıs 2009; 15:53:17 >

• zade tmo dan daha iyi sonuçta zade profesyonel yağ fabrikası yıllardır bu işi biliyor tmo ne anlar yağdan çalışanların hepsi memur ne bilir memur yağ üretmesini
  • TMO yağlarını Ordu Yağ Sanayine ürettiriyor. Kendi üretmiyor yani. Ama ürettirdiği firma yılların tecrübesi.
    Zade yağ kötüdür demiyorum, hatta bende BIM den aldım ancak, zade TMO dan daha iyidir diyemeyiz bence.

quote:

Orjinalden alıntı: A380

zade tmo dan daha iyi sonuçta zade profesyonel yağ fabrikası yıllardır bu işi biliyor tmo ne anlar yağdan çalışanların hepsi memur ne bilir memur yağ üretmesini
  • almak isteyenler için tmo satış noktaları tıkla tıkla ayrıca carrefourda gördüğüm oruçluoğlu da 20 ytl'in altında bir fiyata fındık yağı satıyor zade markasının sattığı fındık yağının rengi ayçiçeğe benzerken oruçluoğlunun sattığı daha koyu bir renge sahipti ve üzerinde %100 fındık ibaresi vardı
  • TMO nun sitesini bi saat aradım nerede bu tmo satış noktaları fındık fiyatları gayet iyi alıcam nerede satılıyor belli değil.
    Adamlar memur zihniyetiyle site yapmışlar satış noktalarını siteye koymamışlar koymuşlarsada bulunmasını istememişler ki fazla satış yapıpta iş çıkarmayalım başımıza
    sabah 8 akşam 5 mantığı yani
  • van minüt
    zadeye laf yok. toprağımın markası,konya da çok modern üretim tesislerine sahip,piyasa da ise yeri olan bir kuruluş.senelerdir kullanmaktayız ürünlerini tavsiye ederim..
  • Aslında yağ üreticilerine de piyasa fiyatının altında TMO veriyor fındığı, stok eritilmek zorunda nede olsa..

Birde TMO ofisleri 4 de kapanmasa yada hafta sonu açık olsa

Satış ofislerini işletme mantığı ile yönetseler iyi olur, bknz. TARİŞ..
  • bime guvenmeyen arkadas;

bir hafta kadar once colgatenin pilli fircasini almistim 5 gun kadar kullandim ve geri alirlar mi diye dusunmeden gittim verdim geri parami aninda iade ettiler ustelik fircayi da kullanmis oldum yani artik o firca direk cope gider.. benim bildigim bircok market ve alisveris yeri yapmaz bunu..
  • niye fırçayı iade ettiniz çokmu kötüydü ben edemezdim çöpe atardım kullandım sonuçta adamlara haksızlık yazık olur
  • daha önce hiç öyle bir fırça kullanmadım alırken sordum zaten "memnun kalmazsam kullansam bile geri iadesi mümkün mü" diye sordum marketteki beyde elbette sorgusuz sualsiz dedi. neden iade ettiğime gelirsek dediğim gbi ilk defa kullandım ve diş etime kanattı çünkü titreşim ile dişleri temizliyordu. bu yüzden geri verdim.. bunda utanacak sıkılacak birşey yok hepimiz tüketiciyiz memnun kalmadığımız malı almaları gerekiyor.. tabi birçok martket bunu yapmaz, yapmıyor, yapsa bile 40 tane soru soruyorlar orası ayrı mesele.. mesele bundan ibaret anlayacağınız.. bimin müşteri memnuyeti hakkaten mükemmel..eminim carrefour, migros gibi bir market olsa kulalndım diye almazdı, alsaydı da dediğim gbii 40 tane soru sorup alırdı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.