Şimdi Ara

TKK 2 kg toz şeker 32,7 TL %40 Fındıklı 400gr kakaolu krema 31,9 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
2
Favori
4.640
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Toz şekere zam geldi.5 kg şekerler yaklaşık 122 TL,kg/24.5 tl oldu.

Toz şekerin KG 16,35 TLgeliyor.5 kg fiyatı 81,75 tl ye gelir.

%20 fındık parçacık+ %20 fındık püreli kakaolu krema 79,75 TL/KG geliyor.

TKK 2 kg toz şeker 32,7 TL     %40  Fındıklı 400gr kakaolu krema 31,9 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 30 Temmuz 2022; 19:22:32 >

• tkk nın normal kakolu fındık kreması ve sütlü fındık kremasını denedim rezalet. Bu kadar mı kötü olur koyduğunuz fındığa yazık.Bim ve a101deki muadilleri 10 kat daha iyi. Bunun tadı nasıl acaba? Abdurrahman tatlıcı veya nutella ayarında bir şey önerebilecek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mjslash -- 30 Temmuz 2022; 21:28:32 >
  • mjslash kullanıcısına yanıt

Abdurrahman tatlıcı zirvede tek başına ona yaklaşabileni henüz ben tatmadım bende tavsiyeye açığım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Alıp deneyesim vardı teşekür ettim hocam yorum için, şokoley iyi A101'de 1kglık TKK 2 kg toz şeker 32,7 TL     %40  Fındıklı 400gr kakaolu krema 31,9 TL 

Abdurrahman tatlıcı Nutella sarelle nuga bağımlısı biri olarak aralarında en beğendiğim nuga oluyor. Abdurrahman tatlıcı kaliteli olabilir ama bir Nutella nuga tadı vermiyor. Nutella da Avrupa üretimi olanlar en iyisi ama artık marketlerde sadece tr üretim satılıyor. Polonya ya da İtalya denk getirirseniz deneyin farkı görün.

• Cevaplar için teşekkürler . Her türlü ezme krema vs denedim galiba. Bende bir tavsiye ekleyeyim. Yediğim en iyi sürlü fındık kremasıhttps://gursoyshop.com/findik-kremasi/gursoy-sutlu-findik-kremasi-400g-cam-kavanoz.html

• 3yuq kullanıcısına yanıt

Palm var mı hocam italya veya polonyada?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • harbiden nutellanin eski tadi yok, sarelle de pek beğenmedim bir de nuga deneyelim bakalım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Abdurrahman tatlıcıyı tek geçerim eve 10 tane 300gram aldım 1 yıl yeter bana

Fiskobirlik Nuga 👍

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tarım krediye ulaşamayanlar için bir alternatif:
    Migros.

• Nusspa diye yeni bir marka çıkmış o da fena değil. Bulursanız fiyatı da uygun diğerlerine kıyasen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu cikolatayi tuketiyorum hep. Tadi cok guzel. Hemde findik orani %20

• 3yuq kullanıcısına yanıt
    Nuga gerçekten aralarında en iyisi. A. Tatlıcının pazarlama ürünü olduğunu düşünüyorum. Bildiğin balon.

• Evde yapın. Sürahi blenderla birkaç kez yaptım markettekileri bir daha gözünüz görmez. Slow juicer’la da deneyeceğim ama evde değilim bir süre. Video da çekerim 👍

Tmo’dan iç fındık
    süt tozu (pınar var sanırım ya da başka marka bulursanız olur. “Süt tozu”)
    Kakao
    Şeker
    Sıvı yağ (ayçiçek, pirinç/çeltik gibi rafine kokusuz bir şey. Ya da susam yağı ekleyip farklı lezzetler denenebilir)

• Hocam bence bu iş alışmaya bağlı. Hangisine alışırsan bir süre sonra damak onu arıyor. Nutellayı bırakıp torkuya geçmiştim. Nutellla zevki vermesede en azından palm yağı yoktu (eskiden). Bir süre sonra nutellaya döneyim dedim. Baktım torku daha güzel gelmeye başladı. Sonra A. tatlıcı aldım. Önce bi değişik geldi, sonra alışınca en iyisi o gibi gelmeye başladı vs. vs.

• Başlık tamam da link goremedim ben link nerede? Firsat bunun neresinde, tavsiye aramak icin konu açmış arkadaş.diger uyelerde onerilerde bulunmuş

• quarisma2005 kullanıcısına yanıt

TKK marketlerin kendinin Migros,A101 gibi online satışı yok.Varsa Trendyol Go gibi pazaryerinde vardır.

• İnterest kullanıcısına yanıt

çok geçmiş olsun Allah şifa versin hocam.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.