Şimdi Ara

TJK'nın yeni başkanı Adalı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye Jokey Kulübü olağanüstü kongresinde başkanlığa Serdal Adalı seçildi. Başkanlık yarışında Adalı, kullanılan 97 oyun 58'ini alarak, diğer başkan adayı Şükrü Erdem'i geçti.

TJK'nın yeni başkanı Adalı!

http://www.ntvspor.net/haber/gunun-haberleri/72675/tjknin-yeni-baskani-adali

• Sergenden bekliyodum ben ama..
  • hayuırlı olsun
  • "BEN İYİ TANIRIM QUARESMA'YI. İLGİ VE ALAKAYI KESTİĞİNİZ ANDA QUARESMA HIRÇINLAŞIR"

Adalı, kendisinin Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanlığı döneminde transfer edilen Ricardo Quaresma'nın durumu hakkında şunları söyledi:

"Dışarıdan duruma baktığım zaman üzülüyorum. Çünkü ciddi emekler vererek yaptığımız bir transferdi. Ama basından takip ettiğim kadarıyla ciddi bir sıkıntı olduğunu görüyorum. Fikret Başkan beni TJK Başkanlığına adaylığımı hayırlı etmek için aradığında kendisine de söyledim. Bu konu ile ilgili faydam olacağı an yanlarında olacağımı söyledim. İnşallah bu problemi çözerler. Çünkü Quaresma sıradan ve her gün bulacağınız bir futbolcu değil. Ben de görev yaptığı dönemde Quaresma konusunda sıkıntı yaşadım. Quaresma'ya ilgi ve alaka göstermeniz gerekir. Ben iyi tanırım Quaresma'yı. İlgi ve alakayı kestiğiniz anda Quaresma hırçınlaşır. Bence biraz daha ilgi ve alaka gösterirlerse Quaresma'nın bu takıma katkı sağlayacağına inanıyorum. Ben Quaresma ile görevi bıraktıktan sonra görüşmedim. Sadece Quaresma ile değil, hiç bir futbolcu ile görevim sonrası bir görüşmem olmadı."

Haber Kaynağı: DHA

• quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

"BEN İYİ TANIRIM QUARESMA'YI. İLGİ VE ALAKAYI KESTİĞİNİZ ANDA QUARESMA HIRÇINLAŞIR"

Adalı, kendisinin Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanlığı döneminde transfer edilen Ricardo Quaresma'nın durumu hakkında şunları söyledi:

"Dışarıdan duruma baktığım zaman üzülüyorum. Çünkü ciddi emekler vererek yaptığımız bir transferdi. Ama basından takip ettiğim kadarıyla ciddi bir sıkıntı olduğunu görüyorum. Fikret Başkan beni TJK Başkanlığına adaylığımı hayırlı etmek için aradığında kendisine de söyledim. Bu konu ile ilgili faydam olacağı an yanlarında olacağımı söyledim. İnşallah bu problemi çözerler. Çünkü Quaresma sıradan ve her gün bulacağınız bir futbolcu değil. Ben de görev yaptığı dönemde Quaresma konusunda sıkıntı yaşadım. Quaresma'ya ilgi ve alaka göstermeniz gerekir. Ben iyi tanırım Quaresma'yı. İlgi ve alakayı kestiğiniz anda Quaresma hırçınlaşır. Bence biraz daha ilgi ve alaka gösterirlerse Quaresma'nın bu takıma katkı sağlayacağına inanıyorum. Ben Quaresma ile görevi bıraktıktan sonra görüşmedim. Sadece Quaresma ile değil, hiç bir futbolcu ile görevim sonrası bir görüşmem olmadı."

Haber Kaynağı: DHA

"Rus kızı votka gibidir, bardağa koyar içersin; Türk kızı rakı gibidir, su ister, buz ister, kavun ister, peynir ister, ister de ister..."

Q7'de o hesap, bizim naz çekecek halimiz yok, gitsin nerde ilgi gösteriyorlarsa orda top oynasın.

• Büyük başkan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne gerek vardı ki yav?
  • Sergen de yardımcısı mı acaba
  • ibrahim akını da seyis olarak alsın
  • beşiktaşlıların çoğu adamı dışlıyo valla helal olsun bizim ülkeye doğru dürüst taraftar lazım o da beşiktaşta fazlasıyla türkiye liginde en fazla küfür eden taraftar beşiktaş taraftarıdır ama birilerinin pislikleri yanında bu küfürler çok mahsum kalıyo. şike davasından sonra ne tayfuna nede serdar adalıya sahip çıkan hiçbir beşikaşlı görmedim doğrusuda budur zaten.
  • bizden uzak allah'a yakın olsun, bu camia onu hiçbir zaman affetmeyecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allâme

Sergenden bekliyodum ben ama..

• Ben olsam şu kadar olaydan sonra bakkal dükkanı açmaya utanırdım adam jokey başkanı olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

beşiktaşlıların çoğu adamı dışlıyo valla helal olsun bizim ülkeye doğru dürüst taraftar lazım o da beşiktaşta fazlasıyla türkiye liginde en fazla küfür eden taraftar beşiktaş taraftarıdır ama birilerinin pislikleri yanında bu küfürler çok mahsum kalıyo. şike davasından sonra ne tayfuna nede serdar adalıya sahip çıkan hiçbir beşikaşlı görmedim doğrusuda budur zaten.

artik adamlari o kadar dislamisizki tayfun'un kim oldugunu bile hatirlamiyorum
  • Herkes ilgili olduğu alana doğru yönelmeye başlamış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.