Şimdi Ara

Tj75 Ses Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar. Realtek ses kartının driverını güncelleştirdim fakat seslerde gecikme oluyor mesela windowsu başlattıktan sonra açılma sesi falan geliyor. cızırtı yaratmayan ve sorunsuz kullandığınız audio driverinin sürümünü bana gönderebilirmisiniz? packard bell sitesindeki driverlar güncel değil :S



  • açılma sesinin sonradan gelmesi sürücyle alakalı bir durum değil sistem ses sürücüsünü geç devreye sokmuştur bazen masaüstü açılır ama ses sonra gelir bu normal karşılanabilir önemli olan müzik dinlerken,nette video seyrederken bu gibi durumlarda normalin dışında sounlar oluyormu cızırtı gibi sesin az gelmesi gibi. başlangıcı hızlandırmanız için başlata msconfig yazın açılan pencerede başlatma bölümündeki programları silin orta program listesinde ses sürücüsünün ismi var onu aktif hale getirin yeniden başlatın aynı durum olacak mı bir deneyin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vercenik53

    açılma sesinin sonradan gelmesi sürücyle alakalı bir durum değil sistem ses sürücüsünü geç devreye sokmuştur bazen masaüstü açılır ama ses sonra gelir bu normal karşılanabilir önemli olan müzik dinlerken,nette video seyrederken bu gibi durumlarda normalin dışında sounlar oluyormu cızırtı gibi sesin az gelmesi gibi. başlangıcı hızlandırmanız için başlata msconfig yazın açılan pencerede başlatma bölümündeki programları silin orta program listesinde ses sürücüsünün ismi var onu aktif hale getirin yeniden başlatın aynı durum olacak mı bir deneyin.

    evet ses genel olarak az geliyor özellikle film izlerken.fakat cızırtı mevzusu öyle rahatsız edicek kadar değil. windowsun kendi üzerinde gelen driverla ses gayet senkron fakat başka driver kurduğumda gecikmeler oluyor. Önerebileceğiniz güncel driver var mı?




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.